- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
IviSoft #5721 üzenetére
Igen, csatlakozva az előttem szólóhoz: Biztosan nem lehet ilyenkor elérni a telefont? Nem csak a grafikon rossz, és azt mutatja, mintha nem lenne térerő? Ha ugyanis a grafikont nézzük, akkor azt a következtetést kellene levonnunk, hogy nincs térerő egyáltalán, de azt azért észre lehetne venni, hogy a térerő kijelző kis vonal/ak sem mutatnának semmit fél napig, míg a grafikon mobil térerőt mutató része üres. Nálam (off) Redmi 3-nál néha ugyanígy kihagy a grafikon, de elérhető vagyok mindvégig, mindkét kártyán, sőt mobilnet is jó.
-
Steve1207
veterán
-
madrac
senior tag
válasz
IviSoft #4268 üzenetére
Az enyém tegnap jött meg és kaptam hozzá tokot, fóliát, adaptert is + bontatlanul jött, ahogy kértem. Lehet nem ugyanazt a kupon kódot használtuk...
Mivel felajánlotta, frissítettem 7.2.3.0-ra, de azon gondolkodom hogy melyik global romot rakjam fel, ha root is kellene, viszont nem szívesen szenvednék a hivatalos BL nyitási procedúrával... -
tt124307
tag
válasz
IviSoft #4273 üzenetére
Ha fastboot-ba teszed, akkor a miflash-ben látsz valamilyen néven eszközt? Én a tiédhez hasonló állapotból úgy hoztam ki, hogy fastboot-ba küldtem és úgy a miflash-ből sikerült ráflashelni fastboot ROM-ot. A 4260-as hozzászólásban szereplő második képet láttam ilyenkor a miflash-ben (az eszköt nem COM "portként" látszott, ezért kicsit paráztam), de a flashelés lement szépen, habár közben más üzenetek jöttek, mint korábban EDL módban.
-
Mephistoone
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest