- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
válasz
ricsi0307 #8798 üzenetére
Nekem is van 4G-m telekomnál, nem az a lényeg. Csak a kernel commitjai alapján feltételezem, hogy nem sík hülye a gyerek, és ha azt mondja B20-on volt, akkor lehet benne valami.
Láttam már frekvencia-erősítőt, ami a specifikált tartományon kívül is erősített, igaz rosszabb hatásfokkal. Nem azt mondom, hogy tuti a dolog, csak, hogy van rá egy kis esély.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Xmister #8796 üzenetére
Nemrég lett megdumálva, hogy mik kellenek ahhoz, hogy működjön a B20-as LTE. Hiába oldja fel valaki szoftveresen a korlátozást ha hardveresen hiányoznak hozzá a komponensek. Az XDA-s magyar fórumtárs meg nagy szaki lehet ha ilyen baromságokat linkel. Ha akarod küldöl neked én is 4G-s képet pedig még csak nem is Budapesten vagyok.
-
tsont
csendes tag
Lehet, hogy butaságot kérdezek. Ha csinálok egy backup-ot 7.3.6.-on (Global Stable), és felrakom az új 8 as china developert, akkor a backupot vissza tudom húzni rá? Vagy bukok mindent?
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #8784 üzenetére
Olyan jó, hogy valaki mindig feldobja, és valaki mindig benyeli.
Hardver nélkül nehéz lesz. Avago ACPM-7600 modullal megnézem a B20-at... ACPM-7620 kellene hozzá.
-
didros
senior tag
Kollégámnak most tölti a telója a global stable 7.3.7.0-t... (1,1Gb) erről mit lehet tudni?
(Optimized System Performance) -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Olvastam itt korábban [link], hogy van egy olyan note 3 pro ami alapból tudja a b20-at. Ez már egy konkrétan megvehető telefon és ha igen várható felénk is mostanában (pl. eustock)? -
Trianta
tag
A "Smartcover mode" és a "Prevent pocket dials" opciók mit csinálnak?
-
Nem rossz kis ROM, bár még szokni kell ezt a rengeteg beállítási lehetőséget. Ahogy nézem nincs benne alapból GApps, ezt kapásból fel kellett volna flashelni a ROM-mal, vagy utólag is lehet? Csak mert akkor addig nem állok neki jobban belakni, ha húzhatom úgy is újra...
Közben rájöttem, hogy valószínűleg az elején kellett volna, mert újraindítás után folyton nyomja a FC-t a Google szolgáltatások, akkor újra elölről...
-
válasz
#08054973 #8783 üzenetére
Én mondom a tutit!Budapesten bármelyik xiaomi telefonnal élvezhető a 4G ha telenoros vagy tmobilos az ember.Vodásoknak nem elérhető a 4G csak a HSPA+.Egyetlen helyen tudtam 4G-s hálózatra kapcsolódni a fővárosban Battyányi tér.Állítólag a belvárosban is lehet néhány helyen.Ez annak köszönhető,hogy ilyenkor állítólag a voda nem vodás hanem telenoros vagy tmobilos tornyokra kapcsolódik.Amúgy mindenhol HSDPA vagy HSPA+ van bármerre jártam az országban.Ez viszont netes böngészésre,netes alkalmazások használatához bőven elég,semmivel sem lassabb mint a 4G.Letölteni nem töltök le mobilneten keresztül a havi 1 gigás adatforgalmi keretemből mert gondolom az érezhető különbség HSPA+ és 4G között csak így érzékelhető.Xiaomi redmi note 2 telefonom van még pár napig.Ezt cserélem le RN3 PRO-ra.
-
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2 #8784 üzenetére
Érdeklődve figyelek.
-
Milestone2
nagyúr
Kis türelmet, "akiknek ingük", már tesztelik
-
Milestone2
nagyúr
El ne kezdjétek!
-
monyo12
tag
Nálam 1.7
-
Xmister
senior tag
válasz
Hopkins_001 #8774 üzenetére
Más a partíciós tábla. Ha feltolod, valószínűleg ugrik az IMEI-d.
Egyébként XDA-n van már portolt verzió, a modem viszont még nem lett áthozva, úgyhogy az nem fog LTE sávokat feloldani.
Viszont ez is folyamatban van, aztán kiderül, hogy tudja-e a B20-at, vagy sem. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Hopkins_001 #8774 üzenetére
Ha valaki lesz oly bátor (vagy figyelmetlen) és feltolja Kenzo-ra, majd kiderül...
-
Trianta
tag
Redmi Note 3 Special Edition Global : Version: V7.3.9.0.MHRMIDE (MIUI7) : [link] -
Xmister
senior tag
[link] Érdekes, talán mégsem lehetetlen az a B20...
-
ux1
addikt
-
Trianta
tag
Aki általában korán megkapja ezeket a frissítéseket, ha van rá ideje feltehetné valahova (GoogleDrive, stb) ahonnan le tudjuk tölteni.
-
Jött egy globál stabil update 'optimized system performance' changeloggal, v7.3.7.0, mindössze 80 mega. Egyelőre sztem ez is olyan, hogy csak random kiválasztott userek kapják meg.
-
Trianta
tag
Elvileg van már V7.3.7.0.LHOMIDD [link]
-
stingy2
senior tag
válasz
balika8.8 #8762 üzenetére
Nekem is ez a rom van fenn, de semmi gond az sms-sel és a váltással.(tegnap pont láttam, mikor a tescoban 1-2 percig váltogatott 3g, H+, 4g, E közt folymatosan, mert gyenge volt a jel)
Locale-nál melyik országot állítottad be?
Csak azért kérdezem, mert miui fórumokon asszem Indonéziánál problémáznak folyamatosan, hogy nincs 4g, mert a gyártó vmi törvényi szabályozás miatt ott letiltotta.De lehet máshol is bekavar, nem tudom, csak egy tipp.(én mindig Ukrajnára állítom) -
balika8.8
csendes tag
Sziasztok. Egy pár hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy RN3 Pro-nak, többek közt ennek a fórumnak is köszönhetően. Meg vagyok elégedve vele, de:
1. SMS-t csak GSM halózaton tudok küldeni. 4G-n egyszerűen kiírja, hogy nem tudja elküldeni az SMS-t és amint átváltok GSM-re gond nélkül küldi az üzenetet.
2. Ha 4G hálózati fedetsségből kikerül a telefon és átvált GSM-re, amikor ismét visszakerül 4G fedettségbe, nem vált vissza autómatikusan 4G-re, marad a GSM-en. Csak manuálisan a beállításokból tudom visszaváltani a gyorsabb hálózatra.
Nem tudom, hogy ezek SIM kártya hibák (teljesen új SIM) vagy MIUI bug, de zavaró. Ti már tapasztaltatok ilyent? Van ötlet, javaslat, hogy mit tegyek? Már küldtem egy Bug report-ot, de nem vagyok benne biztos, hogy sokat fog segíteni... Ja és Global Stable 7.3.6.0 van a mobilon, de már ez a második frissítés mióta megvan a telefon és nem történt változás.
-
Telda
addikt
Hali!
CM romot használóktól kérdezném, hogy mennyi memóriát eszik a rendszer? -
hirdeto
tag
Szia, én is végigcsináltam a driverek feltelepítését, win10 64bit alatt, nekem tallózás nélkül megtalálta a megfelelő drivert, miután feltettem amit linkeltél. Aztán megcsináltam az ABD reboot adl-s mókát és pirosan villogó LED mellett kaptam a "Elérte a fájl végét (0x80070026 Receiving hello packet)" üzenetet. Kicsit keresgéltem és nem az ABD-s módszerrel, hanem a VOL "-" és "POWER" -el indítottam, kaptam a "FASTBOOT" logót és úgy végig ment rendesen a flash.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Freddycom #8715 üzenetére
Szvsz a MIUI egy f@staliga bughalmaz - én átpattantam CM13-ra és nem bántam meg. A csilivili külső alatt annyi idegesítő apró hiba van hogy az ember secperc alatt agyf@szt kap. Pár napja átnyergeltem Max-re, ott is első dolgom volt a CM telepítése (bár az még nincs azon a szinten mint az RN3Pro-n, de még így is kevésbé idegesítő mint a gyári MIUI).
-
zeno79
őstag
Nem tudom flash-elni a MiFlash bétával a 6.6.23 china dev-et, mert azt mondja" can not read from port COM10"
Csütörtökön még tudtam flashelni, és elvileg azóta nem változott a gépen semmi. Van valakinek ötlete?
Illetve hogy milyen miui-t flash-eljek hogy ha megjön a kód, tudjam nyitni a BL-t? -
törölt tag
A DPI az oké, gondoltam nem csak engem zavar, és baromi bosszató. Azért írtam MIUI-s ikont, mert RR-en (CM-13) voltam eddig ahol DPI ide-oda nem ekkorák az ikonok.
(#8746) slezakimi Csak ideiglenesen. Már látom nemsokára visszatérek rá.
(#8747) fi:zi'k Elvileg nincs. Ha megkaptad bármikor nyithasz.
-
fi:zi'k
nagyúr
Megérkezett 3 nap után az unlock. Csak a biztonság kedvéért kérdezem, ennek ugye nincs semmi időkorlátja?!
-
törölt tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Tud-e valaki valamilyen progit ezeknek a bazi nagy MIUI-s ikonoknak az átméretezésére. Vagy csak a Build prop editor-os megoldás van
-
Trianta
tag
Csak nyitott bootloader eseten lehet feltenni a CN13-at?
Jelenleg Global Stab van, amit MiFlashel tettem fel gyari China dev-re. -
válasz
Freddycom #8733 üzenetére
Na hát nem volt vmi konvencionális megoldás, de úgy tűnik, hogy tudtam flashelni ezzel a MiFlash Beta-val. A hangeő le + bekapcs gomb nyomása után bekerültem fastbootba, amikor is az eszközkezelőben vmi Marshall London Device-ként jelent meg a telefon. Ekkor a MiFlash programban rányomtam a refresh-re, megjelent a készülék, clear all és flash.
Ez mi volt most? Sehol nem láttam ilyen leírást...
-
madrac
senior tag
válasz
Steve1207 #8729 üzenetére
Ha jól nyálazom át én is a fórumot, akkor 2 megoldást írnak erre. Vagy kicseréli az ember a modemet (gondolom ez a "NON-HLOS.bin" képfájlt jelenti) a rom-ban, vagy root-olás után átírja a "/system"alatt a "build.prop" fájlban
ezt:ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence
erre:ro.qc.sdk.audio.fluencetype=none
-
prolad
addikt
Üdv
Jelenleg 6.5.19. Beta van a telefonon, erre jön majd OTAn keresztül MIUI 8 (vagy akármi frissebb)?
-
Én mióta elkezdtem piszkálni a telefont, azóta csak megyek lefele a lejtőn... TWRP után mi logot kaptam, edlbe sikerült bemennem fastbootból, de a miflash most mindig.megáll ezzel a.nyüves nincs elég tárhely dologgal, max buffer 256. Ugyan azon a gépen csinálom mint korabban, nem értem miért nem jó.
Most ott vagxok h szeretnék feltenni egy global stabilt...
-
NemesTom
tag
válasz
Weeman1 #8730 üzenetére
Üdv mindenkinek! Xiaomi Redmi Note 3 Pro-ra szeretnék CM-et varázsolni, mivel a MIUI szerintem ritka ronda - és a beállítások is el vannak rejtegetve, nyakatekert az egész, már az értesítési sávtól rosszul vagyok meg blablablabla..... És az új rendszer telepítéséhez az internet segítségét várnám
Teljesen homály az egész, a legkomolyabb műveletem rootolás volt, custom rommal sosem volt dolgom. Tehát ha valakinek engedi a szabad ideje, akár itt, akár üzenetben, megköszönném ha segítene.
-
gabor#
tag
Próbálom követni a leírást (eustock hu -ról szeretnék global stable -re) MiPCSuite MiFlash telepítve.
http://logout.hu/bejegyzes/criminal017/xiaomi_redmi_note_3_pro_gapps_bootloader_nyitas_tw.htmlNekem a telepítő (MiFlashSetup-Beta.msi) a C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\ mappába települ.
Nincs C: \ Program Files (x86) \ Xiaomi \ MiPhone \ Qualcomm \ Driver mappa és a "C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Qualcomm\Driver\serial" sem akar működni, Win10 x64.EDL módban nem QHUSB_BULK" néven jelenik meg hanem Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed)
Mit csinálok rosszul?
köszi -
Steve1207
veterán
válasz
Freddycom #8723 üzenetére
Még mielőtt nagyon belekezdene mindenki, hívás közben elmegy a hang vagy nincs, telefon fc általában és kamerával is vannak gondok.
Ellenben a ***öm kivan a miui fórummal, hogy egy épkézláb véleményhez végig kell túrni 20 oldalt minden thread-ben, mert mindenki csak pontokat gyűjt azzal, hogy megköszöni. XDA detto ez a szint lett, hogy sehall selát telespameli az egészet, mert most cserél először rom-ot és kérdezget, hogy megy-e... Azért hiányzik ilyenkor a Nexus, HTC topikos "közösség".
-
gghrtz
őstag
Kikapcsoltam minden Mi Cloud szinkronizációt + Scanning always available-t a wifinél, most úgy tűnik, hogy sokkal kevésbe merül az akku. 1h1m kijelző és 89%-on vagyok. Bluetooth + Wifi on, 2 SIM, Mi Band kapcsolat.
-
kssdnl
újonc
Bootloadert szeretnék nyitni de valami nem világos...
Global Develepert is használhatok vagy muszáj a China Developer hozzá (Version: 6.6.23 (MIUI8)) ?
Most Global Stable van rajta , a telefonból betallózva szeretném feltenni a romot, melyiket válasszam?
http://en.miui.com/download-301.html#438 Innen letöltött Develpoer rom jó hozzá? -
Trianta
tag
A Miui8 Global Stab leghamarabb augusztusban erkezhet.
-
stingy2
senior tag
válasz
Freddycom #8715 üzenetére
Nekem addig csinálta ezeket, amíg ki nem kapcsoltam szinte minden szinkronizálást.Miui szinkron teljesen letiltva, google-nál is minimális szinkron.
(szinte csak a telefonszámokat szinkronizálja a google-lal, xiaomi szerverekkel meg semmit)
Ezen kívül az összes nem használt -főleg google -alkalmazást is tiltottam.(hangouts,drive,chrome,maps...)
Hetente 1x szinkronizál a teló a NAS-sal, és ennyi.
Ahogy vki már írta, a settings/wifi/advanced settings/scanning always available-t is érdemes kikapcsolni.
Azóta csak az időjárás app akad be néha. -
Siriusb
veterán
Videózásnál zoomot ne használjatok, nálam borzalmas eredményt hozott.
-
Könyörgöm, ez mi a picsa már megint... A WLD ki se mutatja, de maga az 'Android' egész éjszaka ébrentartotta... Most nálam van a hiba vagy Xiaomi-ék oldalán és szoftverfrissítéssel lesz normális, ha végre kezdenek ezzel valamit? A fórum hemzseg ezektől a pocsék akksiidőktől.
Ezt a 88%-ra való merülést megint egy éjszaka alatt produkálta.
-
válasz
Hokitojas85 #8712 üzenetére
Engem most csak factory reset tart vissza a MIUI8-tól, nincs kedvem megint belakni a telefont, és mivel várhatóan a jövő hét elején megrendelem az OP3-at, ezért arra a 2 hétre már kibírom a MIUI7-tel is.
-
Hokitojas85
tag
Szerintem javult a MIUI8 óta a memóriakezlés, legalábbis érzetre mindenképp. Egyedül az a fura, hogy amikor értesítő vagy csengőhangot választanék valahova, akkor ahol régen beadta a gyári hanglista alján hogy egyéb, ott mutatta hogy melyik app segítségével akarom hozzáadni, most meg bedob egy audio files mappát ahol ömlesztve van az összes hangfileom. Más is találkozott ezzel?
-
válasz
Freddycom #8698 üzenetére
Hoppá. Már teljesen ráizgultam a OnePlus 3 vételére, de ha mégsem azt venném lehet, hogy veszek egy ilyen special edition-t. B20 nélkül szerintem már nem szabad mobilt venni. Csak kár, hogy botrányos a MIUI memóriakezelése, tisztára olyan érzés, mintha 1GB-s lenne a teló, nem 3.
-
-
Bocsi ha volt, nem olvastam vissza.
Utolso frissites ota ha csatlakoztatok fulest / kulso hangkeltot nem kapcsol at oda. Fent az ertesitesen mutatja, h fules csatlakozik.
7.3.6.0 lhomidd fw
Nagyon zavaro bug. Ujraindiras utan se javul meg.
Vmi workaround?
Koszi -
gabor#
tag
Help! Visszaolvastam de kicsit összezavarodtam.
Eustock HU 7.2.3 -ról hogyan mehetek global stable -re kockázatmentesen?update: OTA le van tiltva, úgy látom MI PC Suite lesz a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest