- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
bookninja
tag
sziasztok,
erre a telora telepitheto a hearthstone? youtube-on van video, de az mtk-s valtozat, mashol meg azt olvastam, hogy nem hajlando a play felrakni az appot. ezen all vagy bukik, hogy megveszem-e.
-
S73V3
tag
van valami jó tippetek billentyűzetre?
az alap billzeten eleg sokat mellé utok, bar egyre jobban megy, kiprobalnek valami mast is. -
RVR400
veterán
válasz
Siriusb #8316 üzenetére
Kicsit fáradt voltam, azt elfelejtettem. Beraktam rendszeralkalmazásnak az Android Weather & Clock Widgetet, aztán az hülyült meg. Érdekes, mert eddig is így volt, és eddig jó volt. Most az utóbbi napoban ez hülyült be, és most a MIUI 8-on 827-szer ébresztette a telót. Leszedtem, úgyhogy most jó. Viszont a gyári óra és időjárás widget nem tetszik, ha meg nem rendszeralkalmazás a másik, akkor kb csak dísznek jó. Nah, majd még futok pár kört vele, hogy mi a tuti megoldás, hogy a kecske és a káposzta is jól járjon.
-
boken
senior tag
válasz
beyruth82 #8390 üzenetére
Ezzel jól feldobták a leckét.
pont a kettő között adnám el a Zenfone 2-t,megpróbálom gyorsan megszülni hogy melyik legyen.
igazából már csak telefonálás, email, zene, ezekre használom, játszani nem játszom, filmet nem nézek rajta.Azt írja az Eustock: Ön nem férhet hozzá weblapunk zártkörű részéhez.
központi hiba.
nekem ki esett mert nem lehet paypal-al fizetni. -
-
boken
senior tag
Mennyire érezhető a különbség a 2/16 és a 3/32 között használat közben?
-
boken
senior tag
válasz
tibcsi0407 #8384 üzenetére
Köszi!
-
boken
senior tag
Sziasztok, szerintetek ez mennyire lehet valós ár?
Redmi Note 3 pro -
AlienM
tag
3/32-es változat nem lesz akcióban az Eustocknál?
Ha már a 2/16-os akciós 55-ért. -
Siriusb
veterán
válasz
Freddycom #8373 üzenetére
Neked is csak azt tudom javasolni, ugyanazon módon jelentkezz be a telefonon a MI accountba, mint az unlock során, pl. telefonszámmal azonosítsd magad mindenhol. További lehetőség, hogy bekapcsolod a Find my device opciót a MI fiókodban, hogy biztosan meglegyen a "kapcsolat" a készülék és a netes fiók közt.
Szerk.: ezeket nem én találtam ki, csak korábban sokat bújtam a netet, mert nekem sem sikerült kinyitni a BL-t és végigpróbáltam mindent. Ekkor találkoztam az ilyen tippekkel.
-
válasz
Siriusb #8365 üzenetére
Az i.mi.com-ba először belépve küld egy sms-t egy kóddal,amit be kell írni, h használni tudd a netes felületet. Ezt még is kapom minden további nélkül. De a bootloader nyitás folyamata elején is kéne kapnom egy sms-t kóddal, h egyáltalán jelentkezhessek nyitásra, na ez sose érkezik meg. Furcsa.
-
Siriusb
veterán
válasz
Waikiki #8368 üzenetére
Azt szerettem volna közölni, hogy nem kell china ágra váltani, a Global Developerrel is ki tudod nyitni. Ha jól emlékszem, MiFlash-sel telepítettem.
Esetleg arra érdemes figyelni, hogy a telefonban és az unlock programban is ugyanazzal a módszerrel lépj be, pl. email / email vagy ID / ID stb. -
Zsozsoka 74
senior tag
Az mi cloud betelt. Mind az 5 gigabyte.
Mit lehet tenni.
Illetve képekkel és videókkal van tele amikből több mint a felét meg sem tudom nyitni mert hiba üzenetet küld (couldn't download)
Hogy a tudom őket "láthatóvá" tenni? -
citkar
addikt
válasz
Criminal017 #8350 üzenetére
Sokan örülnének B20-as Xiaominak, de óvatosan kezeld ezeket a híreket, nem először kering hír B20-as készülékükről, de még sosem igazolódott be. Akkor vedd biztosra, ha ismert fórumokon is az a tapasztalat, hogy valóban kezeli a B20-t.
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
Az enyém china stable-lel érkezett, de nem szerettem a tyúklábakat, és kapott egy global stable-t. Mostanra viszont már kezd hiányozni a root, no meg a CM. Ehhez ugyebár china developer kell, majd ott lehet nyitni a BL-t (engedélyt már megkaptam, az SMS megjött /igen, a második, nem az első, amiben csak a telefonszámot ellenőrzik/), mivel a global stable nálam is 50%-nál leállt azzal, hogy nem nem tudja ellenőrizni a fiókot.
Szóval a kérdésem csak annyi lenne, hogy a global stable-ről china developerre váltáshoz kell bármi flikkflakk zárt BL alatt, vagy az 1. hozzászólás alapján cserélem, BL-t nyitok, SU/TWRP-t, majd CM-t/RR-t felrakok?
+1: MI fiókba be vagyok jelentkezve. ROM csere előtt lépjek ki teljesen, vagy hogyan lehet megcsinálni, hogy a jövőben ne legyen gubanc azzal, hogy egyszer, régen, egy másik ROM alatt már be voltam jelentkezve?
-
V.Stryker
nagyúr
Biztosan láma kérdés, de egyszerűen nem tudok rájönni a dologra... szóval a miui profilomnál változtatnék és küldene egy ellenőrző sms-t. De egyszerűen nem jön meg.
A show blocked message be van kapcsolva, magyar szolgáltatóktól kaptam már több sms-t.... de ezek, a miui-tól rohadtól nem jönnek meg.Ötlet?
-
golyós
addikt
Global stable 7.3.6.0 frissítés érkezett!
Changelog : fixed bugs -
Trianta
tag
Melyik app-al lehet telefonrol sd kartyara irni, masolni, mozgatni?
TotalCommander nem engedi. -
zeno79
őstag
Bocs hogy ide írok, de ezt a telót rendeltem meg ugye tegnap az eustock-tól.
Van valakinek elképzelése miért nem enged a webshop belépni??? Azt írja:
"Ön nem férhet hozzá weblapunk zártkörű részéhez." -
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
személyes vélemény :
A CM13-ak közül egy párat kipróbáltam.
Jelenleg a Mokee-féle van fent.
Semmi baja. Teszi amit kell.
Nem kell mindenféle engedélyeket adni, letiltani különböző alkalmazásoknak.
Nem kapja meg az emaileket,üzeneteket....stb
Minden megy és ugyan annyit zabál mint a MIUI.Ma van 4. napja hogy megy a teló
folyamatos wifivel. 48%-on van az akku.
Egyedül a LED-eket nem lehet még konfigurálni.
Csak pirosan villog minden üzenetre.Tapasztalatból ajánlom azoknak akik nem akarnak MIUI-ba buherálni.
Nekem jobban bejött......nincsenek felesleges miui features-ok.
Nyitott bootloader és TWRP kell.
üdv mindenkinek.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #8350 üzenetére
Ahogy a BOSS gondolja....
Szeretnék (már) egy tájváni oldalt látni, ahol nem csak hirdetik, hanem meg is lehet rendelni....(ott csak le lesz írva rendesen a specifikációja), ami furcsa még, az egyik oldalon MTK CPU, a másikon Snapdragon. Erősen találgatások ezek még...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #8348 üzenetére
Értem én, csak fel nem foghatom. Remélem benne lesz, mert nekem ilyen kell.
Egyébként Mile, nyugodtan mehet ON-ba, a többit is átnyomom, ha nincs ellenvetésed. -
Patrol
tag
válasz
Milestone2 #8348 üzenetére
Kínai barátaink rájöttek, hogy egy lelkes magyar spoilerezik és leszedték mindenhonnan
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #8347 üzenetére
Nem a tegnapiból tűnt el...hanem a frissebbekben nem látom...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #8346 üzenetére
Itt még mindig ott van: [link]
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #8345 üzenetére
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Criminal017 #8310 üzenetére
Most linkeltek egy képet. Ha lehet hinni neki akkor a taiwani B20as verzión már 6-os android fut.
-
GZoli7
senior tag
Nekem is ez volt az alaphelyzet, mint neked (eustock).
Amiket írtál, azok jól működnek. Az 1-es simnél pár hívás után nem csörgött a teló, csak rezgett.
A másik, hogy, ha névjegyzékből választottam ki, azt, akit fel akartam hívni, nem kérdezett rá, hogy melyik simről hívjon. A kedvenceknél működött.
Itt linkekkel, mindent megtalálsz, arról, hogy hogyan kell telepíteni. Az összefoglaló is igen jól meg van írva, a telepítős "cikkel" együtt.
Nyitási kódot azért kérj szerintem, hátha szükség lesz rá. -
zeno79
őstag
Tudnál nekem segíteni? Holnap jön meg a telóm, elvileg nyitott bootloaderrel, és miui 7.2.3.0-val.
Korábban is jobban preferáltam a CM-et a Redmi 1S-emre, de ennél a telónál mit kell csinálnom hogy kipróbáljam a CM-et? Kell kérnem valami nyitási kódot?
Minden működik a CM-ben, lehet mindennapra használni? Ujjlenyomat, IrDA?
Le tudja valaki írni egy kezdőnek lépésről-lépésre mit kell csinálni? Esetleg le lehet menteni a jelenleg rajta lévő romot (twrp-ben?), hogy bármikor isszarakhassam?
(korábban a Redmi1S-re szinte hetente próbáltam ki az új romokat, rakás rom volt backupolva, ennél gondolom más a metódus)
Milyen hibákra gondolsz? -
GZoli7
senior tag
Van új CM13 build.
Az előzőben azért találtam egy-két bosszantó hibát, remélem javították. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
No, most jött meg a teló. Nagyon faxa.
Van valami lehetőség elvileg, hogy valami béta programra feliratkozva, a béta frissítésekkel félig magyaros lesz a rendszer. Erről van valami bővebb útmutatás?
Amúgy fura volt,hogy Európában csak Ukrajna és Spanyolroszág volt, mint választható ország. Remélem befutó leszek az ukránokkal.
-
peestee83
aktív tag
válasz
Xmister #8332 üzenetére
GLOBAL Stable-t szeretnék rá.
Eszközkezelőben a leírtak szerint van minden (nem kellett a Drivert megkerestetni, felismerte rendesen).
De most nézem, ha simán csatlakoztatva van, akkor van 2 ismeretlen eszközEsetleg tudnál linkelni egy jó Global ROM-ot?
-
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valaki hasonló cipőben jár(t).
Kínai ROM van a telefonon, de egyszerűen a GLOBAL STABIL-t nem tudom feltenni. A XiaoMiFlash (Beta) azt írja folyamatosan, hogy "can not read from port COM10". ADB ment, de a ROM sehogy nem megy fel.
Próbáltam Window 10 és Windows 7 alatt is.
Még az angol nyelv nem is gond, de a GooglePlay nem megy sehogy (Error retrieving information from server [RH-01] hiba)
A telefonon jelenleg MIUI 7.3 Stable 7.3.6.0 (LHOCNDD) van, én a miui_HMNote3ProGlobal_V7.3.5.0.LHOMIDD-t raknám fel.Ha valakinek van tippje, megköszönném.
-
jocoka1848
tag
Resurrection Remix Based on Marshmallow For xiaomi Redmi Note 3 Kérdés ! Frissíti magát vagy mindig újra kell rakni a friss verziót !
-
scream
veterán
Nekem egy olyan problémám volna, hogy HD Widgets órát kirakva az óra megáll egy idő után és nem frissül. Mit kéne állítanom, hogy menjen rendesen?
(Gyári óra widget megy szépen...)
-
Xmister
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #8321 üzenetére
Gyári romban van ellenőrzés. Tehát, ha módosítod a System-et (jelen esetben SuperSU telepítés), akkor nem indul.
Cofface Twrp - vel telepítsd újra a romot, az kiveszi az ellenőrzést. Vagy futtasd le az erre való zip-et a mostani twrp - ből. -
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok letöltöttem a miuihu tool10 - el a nyitott bl telóra a twrp - t amelyet sikeresen fel is telepítettem. Azután feltoltam még rá az SU - t is aztán sikeressége után rebootoltam twrp - ből és csak az Mi logót látom annál tovább nem megy. (twrp műxik)
Tudtok ebben segíteni? -
citkar
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#08054973 #8287 üzenetére
Történetesen erre gondoltam. Próbáltam jó fórumozó lenni és kérdezés előtt keresni és olvasni.
-
szudar90
csendes tag
Jó estét kívánok !
Telefon témában nagyon nem vagyok otthon... azt olvastam , hogy a telefon nem tudja a b20-as frekvenciasávot ... ez a gyakorlatban mit jelent ? nem tudok telefonálni bárhonnan ?
Válaszukat előre is köszönöm ! -
ricsi0307
senior tag
válasz
beyruth82 #8311 üzenetére
Abból indulj ki, hogy a hasonszőrű phableteknél 3000 mAh-ás vagy kissebb aksi az elterjedt, ebbe meg 4000-es van azokba 4-5 óra SOT van ebbe meg 8-9. Senki nem garantálja a két napos üzemidőt de az biztos, hogy az egy meglesz akármit csinálsz vele. És azért változó mert mindenki más beállításokkal használja.
-
scream
veterán
válasz
Milestone2 #7992 üzenetére
Azóta sincs infó, hogy akkor tényleg marad az 5.1 vagy 6.0 lesz?
-
-
madrac
senior tag
válasz
Freddycom #8301 üzenetére
Global stable 7.3.5 alatt sokan panaszkodnak nagyon gyenge üzemidőre.
wakelock detector nélkül pláne elég nehezen fog kiderülni hogy mi okozza. Persze ahhoz se ártana root.
Amit még meglehetne próbálni hogy a gps-nél csak a készülék belső gps használatát engedélyezni, illetve a miui helymeghatározást kikapcsolni amit a lopás esetére találtak ki, már nem tudom hol van ez a beállítás. -
válasz
beyruth82 #8299 üzenetére
Valakinek jó, valakinek nem. Nekem az utóbbi hetekben ilyen gyatra, azóta volt már fastboot rom flash MIUI 8 china devre és most MIUI 7 Global stable, de ugyan úgy szutyok. Korábban nekem is megvoltak az illyen 7-9 órásak, de most nem tudom mi ütött bele. Rootolnék, h kicsit több lehetőségem legyen, ha jönne SMS a kóddal...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest