Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Ha felrakom ezt a buildet - a magisk-eset -, akkor is visszaállítható a 16 bit audio a zippel? Arise attól megmarad?
Másrészt, én most visszatértem epic romra agni kernellel, de egész egyszerűen nem megy doze-ba a telefonom. Greenify-jal néztem, és egy másodpercekre aktiválja a doze módot, kb óránként.. Nincs kernel wakelock-om, alarmok is ok (kb 15/óra a legtöbb, gms, system), viszont a szenzoroknál van, hogy 2-3 óráog ébrentartja a telót a "significant motion sensor", holott kikapcsoltam - elvileg - Greeify-ban.
Van ötleted?
Köszi -
ktommy91
addikt
Tölthető a Citrus-CAF buildem legújabb változata, most készült Magisk és ARISE nélküli verzió is.
[CitrusCAF-kenzo-3.5-TANGERINE-UNOFFICIAL-AGNi-EAS-ARISE-MAGISK-LINARO-20170902.zip]
[CitrusCAF-kenzo-3.5-TANGERINE-UNOFFICIAL-AGNi-EAS-LINARO-20170902.zip]
Ha vipert vagy egyéb 16 bites DSP-t akarsz használni, akkor találsz egy linket a leírásban.
Változások:
Bekerült néhány ramdisk módosítás és blob a Mi Max 2-ből, frissítettem a spectrum profilokat, illetve az alapértelmezett balanced profil mostantól a sched governort használja. -
3 pro globálra fóliát mit fogad? Jön a családba egy ilyen. Köszi.
-
GZoli7
senior tag
Ma figyelmetlenül, megszokásból frissítettem a nitrogent.
Ez is oreo lett, de még használhatatlan. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nonono. Nem úgy van az. Az USB-s téma az enyémnél volt amit azóta eladtam és köszöni jól van kivétel h nincs 4G ott ahova vették.
A kamera dolog bnőm példánya, az kis túlzással naponta 1x esik le.
Én amúgy mióta meg van 2A-el toltam kimaxolva töltve amit a technika enged. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azóta jó lett, kamera gyári beállítások és újra beállítottam amik amúgy is be voltak.
Passz, enyémmel együtt jött anno, több mint 1 éves.
-
Note 3 pro: Kamera indításkor nem ad kattanó hangot, nem fókuszál, de a kép amit mutat amúgy jó, távoli képeket lehet vele lőni.
Modul halhatott meg? nem drága 10 dodo. -
ktommy91
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Akinek van egy kis affinitása hozzá, képes használni a google-t meg a keresőt github-on, nem ijed meg a linux-tól annak nem nagy feladat mások munkáját összeollózni. Amikor elakadtam akkor pedig segítettek telegramon a devek. Még csak vas sem kell hozzá, a 300$ google cloud ingyen kreditből 1-2 hónapig tudsz build szervert bérelni.
-
ktommy91
addikt
Nincs nap új citrus build nélkül. Vajasabb mint valaha és az igazi EAS elég jót tett az üzemidőnek.
CitrusCAF-kenzo-3.5-TANGERINE-UNOFFICIAL-AGNi-EAS-ARISE-MAGISK-LINARO-20170901.zip
Változások: AGNi kernel frissítve, 1000Hz konfig, még néhány darkness tweak hozzáadva -
ktommy91
addikt
válasz
zeno79
üzenetére
Ha nem találtad, akkor ez MIUI feature. Persze biztos van valami app erre a feladatra. Ez pl jónak tűnik: My Data Manager - Data Usage
-
-
Milestone2
nagyúr
Hétfőn indul a harmadik kör zárt beta tesztje
Most még keresnek a Redmi szériára ßeta tesztereket.
http://en.miui.com/thread-791482-1-1.html - szeptember 4-ig még lehet jelentkezni. -
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
TWRP, de közben most simán felment az új frissítés. A fene érti ezt.
Másik:
Csak nálam fordul elő, hogy telefonálás közben kikapcsol a képernyő, és nem működik a távolság szenzor. Amíg meg nem szakítja a másik fél a hívást, addig esélyem sincs a képernyőt feléleszteni semmivel.
Tesztkor fail-t kap, de újraindítás után megint működik. -
Milestone2
nagyúr
Ebben az esetben nem lehet gyári a recovery.
Mi Recovery (gyári) vagy TWRP ???Ha TWRP, akkor már le van töltve a frissítésed (nézd meg hová)
Indítsd a TWRP-t.
Wipe/Törlés menüben Wipe cache és Wipe dalvik
Majd Install/Telepítés menüben megmutatod neki hol a frissítés
és elindítod.Bár belegondolva, akkor szokott ilyet csinálni, hogy megáll a recoverynél, ha sérül a letöltött frissítőfájl. Ezt is ellenőrizd, nehogy sérült legyen.
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget írtam, de a annyi van, hogy gyári rom, és rootolva van.
-
tsont
csendes tag
ÚÚÚ! Béna vagyok!
Rootolt telónál mire nyomjak ha frissítés érkezett, majd a letöltés után a recoveryben indul újra? A sime rebootnál nem telepítette az új frissítést.
Köszi

-
zeno79
őstag
Aki használja/kipróbálta a 08.29-i AOSP Oreo-mod romot:
- hogy lehet tiltani a mobilnet hozzáférést mondjuk a Google Fotóknak, vagy bármi másnak?
- nem működik az értesítési pötty az ikonokon (pedig szerintem be van kapcsolva). Másnak megy?
- hogy lehet levenni a zárképernyőről a háttérben futó alkalmazások értesítését???
- képernyő zárolásra (és osztott képernyő, stb.) még tényleg nincsen gomb-hozzárendelési beállítás???
Amúgy köszi beg, tényleg sokkal jobb a kamera, van HDR+
. Szimpi ez a vegytiszta google érzés, de a MIUI több szolgáltatást nyújt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ebben a listában csak 1 gyulai cím van, ahol teszteltek.
-
Gyulai lakosok b20 nélküli 3 pro (3/32)!!
VAN 4G??? Eladtam az enyém és nincs ott! Lehet?
-
Griff55
senior tag
Nekem továbbra is a 7.7.20-at írja legfrissebbnek... Pedig beta-n vagyok
-
ktommy91
addikt
válasz
ktommy91
üzenetére
Törölnöm kellett és újra feltöltenem: CitrusCAF-kenzo-3.5-TANGERINE-UNOFFICIAL-AGNi-EAS-ARISE-MAGISK-20170831.zip
-
Lacopapi
addikt
Google kamera nincs is telepítve,a sajátja meg csakugyan jobb. Camera2API alapból megvan,hotspot csakugyan nincs (engem nem zavar). Más hibát azon kívül,hogy a tárcsázónál kiírja,hogy nem támogatott,nem találtam. Amúgy hívás és hívásfogadás működik - hangfelvétel nem,de az nálam valamelyik MIUI-val szintén nem ment. Hangrögzítőt eddig nem találtam,mint ahogyan zenelejátszót sem. Poweramp amúgyis van,ez sem gond...ja videolejátszó sincs- szóval eléggé fapados,de orvosolható minden. Üzemidőről később.
Google kellemes női hangon cseveg - magyarul. Egy mondatot

-
ktommy91
addikt
Tölthető a legújabb Citrus CAF buildem. CitrusCAF-kenzo-3.5-TANGERINE-UNOFFICIAL-AGNi-EAS-ARISE-MAGISK20170831.zip
Changes: - Goodbye lags - Better tuned spectrum profiles and better tuned scheduler - Added some blobs from mido and marlin for better performance and battery backup - Other EAS related changes --- -
Lacopapi
addikt
no...Oreozok.
-
zeno79
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem vagyok hivatalos tesztelő, az xda-ról szedem a romot. Updaterrel nem szoktam frissíteni (root és egyéb szokások miatt), de TWRP-ben pampogna, ha kínaira globált flash-elek? Gondolom nem...
Jó, de biztos kínai, csak csirkelábak és az angol nyelv érhető el, meg volt 1-2 kínai app, és pre-rootolt, szóval nem kérdés, bocsi
Szerk.: ja, már látom te is szerkesztetted a hozzászólásod, oké, így már világos
-
zeno79
őstag
Nézzétek el hogy kicsit bizonytalan vagyok, de ez ugye a kínai 7.8.29 miui9, és most, hogy elérhető a 7.8.31, akkor mehet tovább a kínai, ugye? Nyelvek között csak kínaiak és angol van, de azért biztosra akarok menni, mert amúgy tök szupi a rendszer, nem akarom gallyra vágni egy globallal pl. (majd egy eu rommal esetleg).
((első miui9-eket sajnos keverték az xda-n is, nem volt elkülönítve a kínai és a global))
-
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére

-
Milestone2
nagyúr
Akinek van en.miui.com-on regisztrációja, szavazzon már rám egy "Thanks"-sel, vagy "Rate"-tal.
http://en.miui.com/thread-796402-1-1.html
Előre is köszönöm. -
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Igen,stabil-on vagyok.

-
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Of cource, hogy a 6 -os

-
pvt.peter
őstag
válasz
Griff55
üzenetére
Csak emlegetni kellett, kint is van

MIUI 8.5 Global Stable V8.5.6.0.MHOMIED Redmi Note 3 Qualcomm: Download!System
- Fix - Home screen stopped working after opening Second space in Lite mode (08-24)
- Fix - Notifications about Second space messages didn't show up when DND mode was on (08-24)Phone
- Fix - Week signal in some carrier networks (07-01)
- Fix - Issues with receiving calls after creating Second space (08-24)Contacts
- Optimization - Importing contacts from SIM cards (06-22)
- Fix - Couldn't set contact photos in Gallery in some cases (06-22)
- Fix - Errors when adding contacts to a group (06-22)
- Fix - Importing contacts from other devices (06-22)
- Fix - SIM contacts disappeared and reappeared after a reboot (06-22)Messaging
- Optimization - OTP messages aren't shown on the Lock screen (06-22)Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
- Fix - Notification shade issues (07-01)Home screen
- Delete - Mi Live is no longer pre-installed (08-24)
- Fix - Adjusted percentage calculations (08-24)Themes
- Optimization - Updates default themes (08-24)Screen Recorder
- Fix - Quick ball was visible on screen recordings (08-24)Calendar
- Fix - New calendar events couldn't be synced (06-22)Mi Cloud
- Fix - Issues with syncing messages and call history (06-22)Other
- New - App lock for Dual apps (06-22)
- New - Selecting images in the Recent album (06-22)
- New - Mi Community goes online in Singapore, Vietnam, Russia, and Indonesia (07-01)
- Optimization - Front camera Beautify (06-22)
- Fix - Issues with Mi Mover (06-22)
- Fix - Switching spaces in Lite mode (06-22)
- Fix - Issues with Mi Drop in Second space (06-22)
- Fix - Issues with scientific calculator (06-22)
- Fix - Issues with manual sync in Recorder (06-22)
- Fix - UI adjustments for charging (06-22)
- Fix - Contacts couldn't be saved in some cases (06-22)
- Fix - Search issues in Explorer for RTL languages (06-22)
- Fix - Mi Drop's issues caused by Android incompatibility (06-22)
- Fix - Photos couldn't be synced in some cases (06-22)
- Fix - Font issues in video editor (06-22)
- Fix - UI text wasn't fully displayed in some cases (06-22)
- Fix - Scaling issues with profile pics in People (06-22)
- Fix - Issues with SMS notifications in the DND mode in Second space (06-22) -
Milestone2
nagyúr
válasz
Weeman1
üzenetére
Mert gondolom a "sz@rosˇstabilon vagy...akkor még várhatsz...fejlesztői már egy ideje 7.1-es droid.
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Még nekem is Miui 8 van a Mi Max 2-n.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Griff55
üzenetére
hamarosan lesz, már béta állapotban a következő:
Beta Stable V8.5.6.0.MHOMIED for Redmi Note 3 SD Released! -
Griff55
senior tag
Július óta nem volt update.. ez a várható nagy frissítés miatt van, vagy több már nem is lesz erre a készülékre?
-
Lacopapi
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Természetes. Legjobb a személyes tapasztalat. -
golyós
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Érdekes, hogy a leírásában 7.0 van, a fotón meg 8.0.

-
Lacopapi
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Néhány dolgot,kis beszámolót írhatnál,mert én is szemezek vele - amik nem mennek,azok nem is érdekelnek különösen,meg majdcsak javítják.... szóval,milyen a rom? Ha nem titok.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Ah, bocs. Gyorsan felpattintottam, már arról írok. Full AOSP érzés

-
Lacopapi
addikt
válasz
hunaqua
üzenetére
Kicsit,ha visszaolvasol,éppen ktommy91 romjáról is beszéltünk - nekem most is az van fenn és eddig remekül fut a cucc. Elenyésző angol szöveg van benne,de az is egyértelmű annak,aki kicsit is mókolta már a telót. A hangja meg eszméletlen jó (hangszín állítások nélkül is). Csak ajánlani tudom és az is Nougat,voltaképpen a Citrus módosított verziója.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Reggel már volt. [link]
-
Aethelstone
addikt
Meggyütt az Orejó. XDA

-
hunaqua
addikt
Több mint egy éve nem " piszkáltam" a telefont. Most megcsípett a "cecelégy" ,felraktam az utolsó TWRP-t és a hivatalos RR -t .Egyelőre 2 hibával találkoztam. A tel számokat nem lehet exportálni a kártyáról, illetve az IGOr elég bizonytalanul működik.Melyik Nougat a legjobb most,és beszél Magyar!

-
TheSaint
aktív tag
Ismert probléma, oka ismeretlen, a többség droid gondnak írja....
Ezeket a mappákat kell törölni:
/data/misc/bluetooth
/data/misc/bluedroid
Újraindít és megy szépen mint régen.
Vigyázat! Minden bluetooth kapcsolat, beállítás, előzmény törlődik!
Root jog természetesen szükséges! -
zeno79
őstag
SnapCamera HDR kapcsán: videózásra én nem szeretem, mert folyamatos fókuszáláskor tényleg zavarón fókuszál, automatán meg olyan béna. Még jó, hogy alig/nem videózok.
Viszont hogy kilép, az azért lehet, mert elfogyott a szabad ram vagy ilyesmi. Ezt főleg éjszakai felvételkor csinálja minél magasabb a beállított érték. MIUI és 7.0 kókány romoknál gyakori a kidobás. LOS13-n a legmegbízhatóbb, ott a legmagasabb LowLight értéket is viszi. Max. értéken a zenelejátszót közben azért kivágta néha. Miuin sem megy maxon, gyakran launcher újratöltés lesz a vége.
Én az élességet +1-re, Denoise=SuperHigh-ra állítom, legjobb minőségre, felbontás max (12mp), 16:9. Nagyjából ennyi. -
Lacopapi
addikt
Előzőre válaszolok,bocsánat,nem voltam itt....szóval az automatán nekem automata -ahogyan kell. És eddig még nem lépett ki egyszer sem fotózás közben. Egyébként úgy tűnik,hogy a Nougat-ot jobban kedveli.
Más : panaszkodok itt a fogyasztásra,erre ma kiderült a turpisság,a duplakoppos ébresztésnek hála érdekes dolgokat produkált a zsebemben a telefon...szóval az akkuhasználat alighanem jó,vagy legalábbis közepes,csak én voltam mafla

-
zeno79
őstag
Nem tudom mi a gond nálad, körömben több különböző telefonnal, különböző romokkal (cm/los, miui, stb.) is mindig működik a MiBand 1S, MiBand2, és a BT-füles is. Igaz, fájlt nem küldök már BT-n...
Az új band firmware frissítés sem kavart be. Soha semmi megakadás/ütközés nem volt eddig...
Csak a MiFit-ben kell párosítani a Band-et, a telefon BT menüjéből nem. -
D0zeR
tag
Megint nem jó a telefonomon a Bluetooth, a mi band2 firmwaret frissítette és azóta nem tud kapcsolódni a mi bandhez ill. küldenie sem tudok Bluetoothon semmit.
Asszem megválok a mi bandtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
várj még vele lehet az enyém bontásra kerül

. Szimpi ez a vegytiszta google érzés, de a MIUI több szolgáltatást nyújt.