- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó ez zárlatos....
Mit vegyek helyette? Ez nekem kiváló. Van még piacon EU-s rn3p?
-
Ennyi a telefonnak kuka?
95-nél Levettem a töltőröl. 20 perc alatt 89%. Mivel aktívan kell éjjel visszadugtam. 92-nél leállt a töltés. Azóta: kábel, töltő mind1 nem veszi, reset sem segít, csak merül és merül....
-
Legutóbbi global dev: Már nem is írom mert előrébb nem vagyunk, de a bekapcs gomb nem reagálása mindennapossá vált, amikor 5x nyomod meg kb mire lezárt vagy ezután lezár de fel is villan mint mikor utána lenyomnád még egyszer. Na ez megszűnt, egyik percről a másikra, nem volt sem restart sem semmi, jó lett.
-
ktommy91
addikt
válasz
Chrassidis #26786 üzenetére
A Wayteq és a miuiszerviz.hu volt ajánlva a régebben.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Chrassidis #26739 üzenetére
info@miuiszerviz.hu
vagy
(30) 285 9833 Budapest, Kassai utca.
vagy
sultanmobilszerviz@gmail.com -
Chrassidis
csendes tag
válasz
Chrassidis #26739 üzenetére
Ezzel kapcsolatban tud valaki tanacsot/leirast adni?
-
bebe159
aktív tag
Ha lehet még egy nem telefonspecifikus kérdésem.
Átköltözésnél minden adat, beállítás átmegy, vagy csak a fájlok, appok, amiket a cloudba is szinkronizál?
(Berendeltem egy max 2-t, az rn3pro-tól kb. 2 hét múlva meg is válok, ha megérkezik a nagytesó, és gondolom az átköltözés járható út.)
-
-
Bóti
senior tag
válasz
DroiDMester #26778 üzenetére
Rosszul fogalmaztam.
Az utolsó official a 7.3.30 volt, ezt frissítettem 7.7.20-ra fastboottal (gyalultam a belső tárhelyet is).
És azóta error 7 minden custom rom telepítésnél.
Az meg h minden romot átírogassak... Lusta vagyok.Nincs más megoldás?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DroiDMester #26778 üzenetére
Ki-ki tudása, tapasztalata szerint...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #26777 üzenetére
Kijavított a gboard
Csak tipp volt. Nem vagyok már benne a rom cserelgetesbe mióta maradtam a MIUI-nal. -
válasz
Milestone2 #26777 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb frissíteni a Firmware.t? És akkor nincs ez a pöcsölés! Imádom mikor mindenki saját magát szivatja....
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #26776 üzenetére
tennék = tennél ?
Ha a custom ROM updater scriptjébe beleírták az ellenőrző sort, akkor error 7, ha nem írták bele, akkor felmegy gond nélkül...
-
DshadoW
tag
A rom zip-et csomagold ki, keresd meg az updater-script filet (META-INF/com/google/android) és nyisd meg egy szövegszerkesztővel. Töröld az assert sorokat (azt hiszem két ilyen sor van legfelül), majd mentsd el és csomagold újra be a romot. utána menni fog a flashelés.
Ez a bruteforce módszer, elméletileg friss firmware-el nem kéne error7-et dobjon, de a fenti tutira működni fog,
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Imádtam ezt a telót, de lassan kivágom.
A mostani rom szétzabálja az akksit. 3+% / óra. Amikor használom a kijelzőt, normálisan merül, de ha idle-ben van, brutálisan merül. GSam-mel néztem, deep doze-ba soha nem lép be a teló.
Gondoltam felrakom a 7.7.20-as romot az új blobok miatt, hátha jobb lesz, azóta minden romnál error 7, a modem miatt.
Kerestem külföldi fórumokon, annyit írnak, hogy tegyek fel hivatalos romot, aztán nem fog hibát dobni. Feltettem fastboot-tal, recovery-vel, de ugyanúgy error 7.
ZCX-TWRP-t használok, de kipróbáltam már másik 2-vel is, ugyanez a végeredmény.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm! -
ktommy91
addikt
Nem tudom, hogy használja-e valaki, de töltöttem fel frissített kernelt a aptx-képes LOS 13 ROM-hoz. [link] A 300Hz konfig engedélyezésével még vajasabb lett.
-
golyós
addikt
válasz
Milestone2 #26766 üzenetére
-
D0zeR
tag
válasz
WhiteWalker #26767 üzenetére
Mivel tiltod le a mi ízeket?
Más: hol lehet beállítani hogy kiírja hogy mennyi memóriát használ a telefon (tudom hogy volt már de nem találom) -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #26764 üzenetére
Ha már szóba került a Micloud: 5gb volt alapból nem? Most ránéztem és 25gb van, én biztos nem vettem mert nem használom csak részlegesen a mentést.
Godolom kaptam ajándékba, de csak küldeni kellett volna valami levelet nekik? -
bebe159
aktív tag
válasz
Milestone2 #26762 üzenetére
Elvileg paypalt írt, gondoltam akkor azzal lehet, de ahogy megyek tovább az angol szöveg után már csak kripsz-krapszok vannak.
Pedig kifizetném azt a 3300 Ft-ot másfél évre, hogy 25 gigával gazdálkodhassak. (ha jól gondolom, nem havonta értendő az a 98 HK $)
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Rég jártam már erre. Nem feltéltlen a telefonnal kapcsolatos a kérdésem, de van hozzá köze. Valaki upgradelte már a a mi cloudot? Nekem másfél évre megérné a +20 gigás csomag, de nagyon kínai a dolog, másnak hogy ment?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #26759 üzenetére
Így van, 4G=LTE.
-
D0zeR
tag
Az mitől van hogy nem 4g-t ír ki hanem lte-t? Nem is talál 4g-t, eddig úgy ment
-
D0zeR
tag
Jó lett belépett végül és küld is a bluetooth
Most rá flashelem a twrpt + romot és aszzem kész -
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26753 üzenetére
Küldeni nem tudok fogadni igen. blue.. hangszórót müködtet
megprobaltam clean all fastbootot flashalni és errort ír
msot meg nem tud belépni sehova csak mi világít és tölt az andriod -
D0zeR
tag
Miflashel toljak rá egy fastboot romot?
-
D0zeR
tag
A bluetoothban is megmaradt minden párosítás, a mi bandat meg nem tudom leválasztani
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26747 üzenetére
Köszönöm, pont egy órája kínlódik.... és még a fele se jött le
-
tlala
addikt
Ezek szerint már van is recovery-d?
Note 3-ra a 6.8/10 az utolsó. -
Chrassidis
csendes tag
Sziasztok,
Egy Redmi Note 3 Pro (3/32) boldog tulajdonosa voltam tegnap estig.
Egyik pillanatban meg tokeletesen mukodik, 2 oraval kesobb nem reagal az ujjlenyomatolvasora, sem a bekapcsologombra.
Nem hittem, hogy lemerult (ami meglepett volna, mert kb 60%-os toltottsegen volt, de hat ki tudja), mindenesetre radugtam toltore - semmi reakcio, pirosan villog az ertesitesi LED.
Utanolvasas utan ugy tunik, hogy bootloop/bricked, vagy mi tortent.
Bekapcsologomb + hangero le - semmi sem tortenik
Bekapcsologomb + hangero fel - semmi sem tortenik
Bekapcsologomb + hangero le+hangero fel - semmi sem tortenikA telefonon meg az eredeti ROM van (nem tudom micsoda, gyari), szerintem nem is nyitott a bootloader.
A hatlapot leszedtem, akku es USB kapcsolodasokat megszakitottam, visszaraktam, tovabbra sincs se kep, se hang.
ADB nem latja, Fastboot tool nem latja, Miflash nem latja, szamitogep nem latja.
Van olyan bolt, amely ilyen telefonok helyreallitasaval foglalkozik?
Nem ertek hozza, elrontani nem szeretnem - tudtok olyan helyet, ahol helyreallitjak? (A telefonon levo adatokrol mar lemondtam, eselytelen, hogy visszaszerezzem).
Koszonom!
-
tlala
addikt
Azt írtad, hogy a MiFlash programmal korábban már flasheltél fel ROM-ot a telefonodra.
A MiFlash-el fel tudod tenni a TWRP recovery-t bootloader nyitás nélkül is, 12 másodperces művelet, és nem is kell adb parancsokkal szenvedni.
Itt a részletes leírás - én a ZCX TWRP verziót javaslom.
Ha az fent van, akkor már nagyon egyszerű TWRP-ből recovery ROM-ot telepíteni. -
Lacopapi
addikt
válasz
Elementh #26732 üzenetére
Védőüveget inkább ajánlanám...én tőlük rendeltem nem olcsó,de jó.Persze,majd mondják,hogy ennyiért tízet lehet venni külföldről - ami igaz is,de az három hét (lesz,akinek csak kettő volt),ez meg három nap. Részemről ennyi...
-
Elementh
aktív tag
Sziasztok, nem tudtok magyar rendelős címet, ahonnan fóliát tudnék venni? Néztem pár helyen de nem igazán találtam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #26729 üzenetére
Fejlesztői menüben a társítástól számít.
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26727 üzenetére
Kértem engedjét úgy nyitottam
Kedden délután hogy fogsz rá érni? -
Milestone2
nagyúr
válasz
trebrona #26726 üzenetére
Most már ezt is tudom...mindig kitalálnak valamit... kínai meg angol fórumon látom egy ideje a hozzászólásokat, hogy na akkor most várok 72 órát...most már nem csak látom, hanem értem is...
Mondjuk D0zeRnél azért csodálkoztam rajta, mert azt mondta egyszer már nyitotta régen a készüléket. Azt hittem csak az első nyitásnál kell várni 72 órát.. (mondjuk az is lehet hogy első alkalommal nem kért engedélyt, hanem még a régi mókolásos BL nyitást alkalmazta...)
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #26723 üzenetére
Én is, de kellett mostanában mást is nyitnom, nem csak sajátot.
Egy darabig ki lehetett játszani régebbi verziójú unlock programmal, de már ezt is tiltották. -
válasz
Milestone2 #26683 üzenetére
Globál béta, de köszi megvan, innentől senki, se itt se sehol!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #26719 üzenetére
Egy ideje már van ez a 72 órás időkorlát.
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26719 üzenetére
Oké, köszönöm szépen a segítséget
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26717 üzenetére
Igen...
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26713 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Telefont kapcsold ki.
PC-n indítsd el az Unlockot a számítógépen.
Telefont Hangerő le + Bekapcsoló egyszerre nyomvatartásával indítsd, míg a Fastboot mód meg nem jelenik.
Akkor PC-re dugod a telefont.
És amint engedi Unlock követve az utasításokat nyisd a bootloadert.
Aztán ha sikerült ellenőrizheted Fastboot módban multitoollal, de a rendszerbe visszatérve az előbbi menüpontban is nyitottnak kellene már írnia. -
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26711 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
OK. Már emlékszem.
Akkor uccu neki, BL nyitás.
Nézd meg a lefrissebb Unlock van-e a gépeden.
Ha nem rakd fel a legfrissebbet.
Aztán ha Fastboot módban PC-re dugod, már fogja engedni rákattintani.
Ha sikeresen kinyitottad, akkor multitoollal (vagy parancssoros módszerrel) TWRP telepítés.
TWRP-ben FULL mentés, majd mentés PC-re másolása (biztonságba helyezése), majd törlések, majd egy custom ROM installálása.
Ha ott se megy a BT, akkor hardveres a gondod...
Telefont kapcsold ki.
PC-n indítsd el az Unlockot.
Telefont Hangerő le + Bekapcsoló egyszerre nyomvatartásával indítsd, mígy a Fastboot mód meg nem jelenik.
Akkor PC-re dug.
És amint engedi Unlock követve az utasításokat. -
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26709 üzenetére
Gyorsan merül, nem működik a bluetooth a telefonon (így nem tudom használni a most vásárolt mi band2 karkötőt)
Letöltöttem, fastboot exevel indítsam?
-
Milestone2
nagyúr
Akkor most a Telefont Fastboot módban PC-re kötve, lefuttatod a legfrissebb MI Unlock nyitóprogramot.
http://miuirom.xiaomi.com/rom/u265827351/2.3.803.10/miflash_unlock-en-2.3.803.10.zipOlyan sok felhasználó ír egy nap, Te valójában miért is akarod kinyitni?
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26707 üzenetére
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26703 üzenetére
-
D0zeR
tag
válasz
Milestone2 #26699 üzenetére
Igen azt annó megkértem.. Egyszer már engedte is nyitni azért nem értettem hogy miért van zárva
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- Politikai mémek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest