- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Opensuse tényleg nem tűnt jónak, nem is volt nálam sokat
Túl nagy, túl lassú, néha pedig túl kezelhetetlen is... Feltettem az új Debiant lxde kezelőfelülettel, és sokkal gyorsabban áll fel a rendszer, mint az összes többi disztrónál, amivel eddig találkoztam. Egyedül a bootcharttal van némi gondom, mégpedig az, hogy nem logol semmit, pedig az ubuntun szépen nyomta a log mappába a képeket).
-
én meg akarom tanulni, hogy hogyan is működik a linux. azt hiszem az ubuntu ehhez jó kezdés volt, mert mindent a seggem alá tolt, de lehet "kézzel is turkálni a konfigokat"
most ki szeretném próbálni, hogy eleget tudok-e ahhoz, hogy egy debiant is kezelni/használni tudjak -
nem sokat használtam eddig Debiant (az egyetemi géptermekben az volt még tavaly, de az elég alapszintű használat volt, csak programoztunk rajta, és mostanra le is cserélték Fedorára) de ha nem próbálom ki otthon, akkor sose fogom megszokni
úgyhogy szerintem este vagy valamikor a héten give it a try... aztán ha nagyon nem boldogulok, akkor vissza rakom az Intrepidet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest