- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Minek töltené le az etch-et? Teljesen jó lesz neki az rc is, a dwn szerint azon már csak akkor módosítanak, ha olyan bug kerül elő, amitől leszakadna az ég.
Csendben jegyzem meg, ezért szeretjük a debiant. Mert tényleg frissíthető automatikusan. Csomagmenedzser van benne, nem kupleráj.
-
bambano
titán
A webjük szerint több, mint 18700 alkalmazás is van benne. Nem full fapad aknakereső.
Igen, az első lemezről felmegy egy alap debian. Nem néztem, úgyhogy lehet, hogy tévedek, de tartok tőle, az első lemezen, ha az cd, nem fér el a kde meg a gnome egyszerre, tehát vagy net vagy több cd.
-
VaZso
senior tag
Én úgy tudom, hogy a netinst nem tartalmaz grafikus felületet.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs hozzá, csak kell a net kapcsolat a telepítéséhez.
Egy alap rendszert tudsz feltenni, az utána minden mást képes levadászni a netről, amire szükség van....tehát nem töltesz le egy CD-n sok, számodra fölösleges dolgot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest