- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
én meg akarom tanulni, hogy hogyan is működik a linux. azt hiszem az ubuntu ehhez jó kezdés volt, mert mindent a seggem alá tolt, de lehet "kézzel is turkálni a konfigokat"
most ki szeretném próbálni, hogy eleget tudok-e ahhoz, hogy egy debiant is kezelni/használni tudjak -
nem sokat használtam eddig Debiant (az egyetemi géptermekben az volt még tavaly, de az elég alapszintű használat volt, csak programoztunk rajta, és mostanra le is cserélték Fedorára) de ha nem próbálom ki otthon, akkor sose fogom megszokni
úgyhogy szerintem este vagy valamikor a héten give it a try... aztán ha nagyon nem boldogulok, akkor vissza rakom az Intrepidet
-
ki kéne próbálni...lehetséges úgy lecseréni az Ubuntut Debianra, hogy megmaradjanak a beállításaim etc, vagy inkább ne próbálkozzak ilyenekkel?
mennyire nagyon különbözik a Deb az Ubitól? a 8.04 megjelenése óta használom az Ubuntut (és úgy általában Linuxot) úgyhogy nagy guru még nem vagyok, de már elég sok mindent tudok
-
-
-
-
nem a Debiannal van a baj, hanem a géppel...
egy öreg PowerPC procis Mac, a saját op.rendszere (Mac OS 8) bár már több mint 10 éve lett telepítve, ma is hibátlanul megy, csak cseppet túlhaladott, így meg semmire sem jó (Ethernetes nettel sem nagyon tud mit kezdeni)
ezért akartam rá Debiant, de sajnos csak floppyról tud bootolni, CD-ről nem, így külön boot-floppyt kell csinálni, ami indítja a CD-s bootot, ezt szedtem is a Debiantól, de sajnos sokadik lemezzel, sokadszorra sem akar bebootolni róla, így már ezen elakadt a project... -
tizenkét architektúrát teljesen támogat - ejj, ha egyszer el tudnám magyarázni az öreg PowerMacnek, hogy hogy kell CD-ről bootolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest