- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snake1977
őstag
válasz
hege8888 #278 üzenetére
Igen valami transparens az nem árt, és egy beléptető emberke mindenképp kell aki csekkolja a kártyákat, illetve úgy emlékszem létezik app amivel lehet ellenőrizni a plasztik érvényességét, beolvassa a QR kódot róla, ha jól tudom az ügyfélkapun keresztül kell valamit variálni ehhez. Ennek is utána kéne járni.
-
válasz
hege8888 #274 üzenetére
Szóltak tegnap hogy már most jönnek a népek a kiállításra... Mármint múlt hétvégén.. Mondták hogy majd jövő héten lesz.. a Poén az hogy több emberrel is találkotam tegnap aki jelezte...
És olyan hívásokat is kaptam, illetve egyéb formátumú megkereséseket, hogy csodálkoztak hogy kell védettségi?!
Ezekből kiindulva hogy vannak akik az időpontot is benézik+ csodálkoznak hogy kell évdettségi.. qrva sokan lesznek akik tényleg így eljönnek védettségi plasztik nélkül... Szal nagyon kelleni fog a külső placc -
-
Madara-san
aktív tag
-
törölt tag
-
-
siti
őstag
válasz
hege8888 #199 üzenetére
Nem külön sarokban szólna 10 gép, hanem pár gépen ezek lennének kiemelve. Olyan játékok, ami többféle gépen is elfut, többféle hangkártyával. Persze ezeken nem lenne annyi játék felhozatal, hogy tereljük a hang irányába a látogatókat. Pl lenne wolfenstein csipogón, adlibon, sb-n. A gép melletti leírás pedig felhívná a figyelmet a hangkártya fejlődésére.
Szóval speaker - adlib - valami noname - Awe32 - Gravis (ez eddig is volt, egy gépen belül) erre jönne még a c64/amiga. Összesen 6-7 gép, amin nagyjából ugyan azok a játékok lennének, persze kell mellé hangszóró, amin érezni a különbséget, nem valami műanyag passzív doboz. -
-
-
-
-
válasz
hege8888 #139 üzenetére
Nem alternatíva hogy te kimaradj
2 dologból: 1: itt van nálam a szarod, nem győzöm kerülgetni.. akár hiszed akár nem pont tegnap pakoltam át egy olyan helyre hogy kevésbé legyen útba
2: volt egy fogadalmad hogy jössz segíteni... nincs kibúvó...
De nyugi.. kizárt hogy májusba megtartsam... Én augusztus első felét céloznám -
-
siti
őstag
válasz
hege8888 #106 üzenetére
Neten vettem, valami vicces 14e körüli áron. Egy hétvégi bevásárlás többe van.
cikk nem lesz róla. Egy fél hónapig hevert a vendég ágyon, hogy legyen egy nyugis estém ragasztani, meg mire megjött bele az elem. Ennek ellenére nulla fotót készítettem közben, leginkább arra figyeltem, hogy a gyerekek ne hordják szét a lakásban.
viszont az ibmet dokumentálni fogom, arról talán lesz cikk
-
-
Madara-san
aktív tag
Annyira nincs sok gyári játékom hozzá, de everdrive van, az segít ezen az apró "problémán". Illetve van több kontroller is szóval lehet majd csapatni
Amúgy egy nagyon jó kis 16 bites rendszer, bőven található rá minőségi tartalom. PC98-ról viszont sok infom még nincs, az majd kiderül ha már a kezemben lesz.
-
flymi
addikt
Gondolkodtam rajta egy időben, h csinálok egy nagy hűtő tesztet azonos foglalatokra lebontva, de igazából minden hűtőről kismillió teszt elérhető a neten, sok ráadásul össze is van szedve egy csokorba csak kicsit rá kell guglizni. Meg sajnos annyi időm nincs rá amennyi egy ilyenre kellene. GAI nagycikkei mindig lenyűgöznek ilyen szempontból is
A hűtőim tartozékai sem mindig teljesek, plusz a gyűjtemény javarészt inteles vonalon mozog, így amd-t mellőzve nem lenne teljes és releváns. -
A bevásárló központ jogos, de nem kérdeztem rá az igazgatónál mert hát vásárolni muszáj...
Tömegközlekedés: nálunk lényegében nincs.... van pár "célzott busz járat", de pl mi is az egyik iylen busszal hogy járunk, kb15 fő, direkt a kis busz helyett nagy buszt rendeltek, hogy a buszon is meglehessen a 1,5 méter távolság... a többi nagy busz is ilyen 5-8-10-15 főt hoz...
1100-as copper nincs, 1000-es akad még esetleg -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest