- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara-san
aktív tag
Én azt hiszem, hogy az a "Kunio kun no nekketsu soccer league" című NES/Famicom játék "bootlegje" volt. Ami jó hír, hogy feltehetőlegesen ezt is meg tudom szerezni addig.
snake1977: Köszönöm, igyekeztem!
hege8888: Igyekszem majd figyelni az Everdrive-ra
szerintem ott helyben nem fogok rá romokat tenni, úgy viszem el, hogy minden rajta lesz. Bad Apple borítékolva!
Mega Drive-on úgyse láttam még futni.
Viszek sárga kazisat akkor igen, és megköszönöm ha tudsz hozzá játékokat hozni, mert nekem sajnos ahhoz már nincs, amikor újrakezdtem a gyűjtést csak eredetieket szereztem be.
frescho: De, nagyon szívesen! Úgyis van még egy monochrome Philips monitorom, amit nem tudtam volna ezekhez a gépekhez használni.
-
-
hege8888
aktív tag
Mivel elég frekventált party a Tied, én odatenném a plakát alsósorába, egy mondatban, hogy "Amennyiben a Covid-helyzet változik, a szervezők részéről fennáll a lehetősége, hogy az esemény elmarad, kérjük indulás előtt tájékozódjon".. Esetleg megkéred frescho-t, hogy írjon egy piros/zöld lámpa logót a bacsis-tunning nyitóoldalára, jelezvén, hogy mi a szitu...
-
törölt tag
Szeptember vége necces ebből a szempontból, mivel már a nagy lóvét leakasztották a turizmusból, onnantól már támadhat a vírus. Esetleg ha lesz zöld-fehér vagy 'csúti meccs abban az időszakban, akkor változhat a helyzet.
Magyarország, járványkezelés. Itt kell élned, hogy elhidd. -
-
Igen, erről volt már vitánk és abban állapodtunk meg, hogy ki lehet állítani ABC-80-at vagy Homelab-et, korai európai kiadású Apple //-őt, mégis a C64 vagy Amiga lesz a menő. Néhány ember még lelkendezik a TVC-nél, felismeri az iskolai HT-1080Z-t, vagy az első gépét (Enterprise, Speccy). De a végén a kiállított gépek negyede köti le a legtöbb embert.
-
Ha a sok nyaraló hazahozza megint a vírust és belobban a 4. hullám, sokat nem tudunk tenni. Viszont tavaly még szeptemberben tudtam családi eseményt szervezni étterembe, így valószínűleg a szeptember most is szabad lesz még, ha a tavalyi forgatókönyv idén is érvényes lesz.
-
-
Alpi.
addikt
Nekem teljesen rendben van !
Remélem, idén kevésbé lesz kaotikus a helyzet. Most olvasom, hogy pár napja véget ért a Barátok közt után a második leghosszabb magyar sorozat, az esti korona hírek.(A Dallas kiesett, mert bizonyítékok kerültek napvilágra, hogy nem is magyar.
)
Remélem ez jó ómen ! -
törölt tag
Az áfa határidő minden hónap 20. napjára esik, még az iskolában is úgy tanították, hogy 20-ig még szülni sem lehet elmenni, ez olyan határidő.
szerk.: az fm1-es jubileumi tesztgépért majd gyere valamikor, beszámolók miatt 31. éjfélig nem létezek, de haza tudok ugrani 4 perc alatt.
-
snake1977
őstag
Augusztus végéig mondják az igazolványos mókát, ennek fényében én a szeptember harmadik hetét tartanám logikusabbnak, mivel ha mégis kitolják az utolsó pillanatban a kártyához kötöttség idejét, még mindenki át tudja szervezni a programját. Mert gondolom alsó hangon kell két hét mindenkinek az összekészülésre.
-
hege8888
aktív tag
Oké, de úgy fair, ha már Te kuliztál vele, (meg mintha így is beszéltük volna meg), hogy ami neked nincs/érdekes az nálad landolhat.. vagy ezekszerint neked ezek már nem pálya kategória cuccok... A másik a testi épségem.. odamegyek családdal, bőrönddel, és közlöm az asszonnyal, hogy ez még jön. Ha az ingerküszöbe feletti a mennyiség, a Sióban végzem hazafele..
-
snake1977
őstag
Az épületen kívüli megoldás szerintem élhető lett volna, de most összerántani némi hangtechnikát külön ezért macerás. Majd legközelebb, ha lesz rá igény egyáltalán.
Milyen maketteket gyűjt? Régen nagyon szerettem ezeket a kis müanyag DIY készleteket, még gyerekkoromba lehetett venni, többek közt volt szputnyik (z)űrállomásom is. -
hege8888
aktív tag
Én bírom az ilyen cover-s csapatokat, annak ellenére, hogy szintiputtyon (DM, BB, aztán rave, stb) szocializálódtam. Most Májusban nekilódultok, ha a Nagyvezér úgy dönt, hogy lehet nyitni? Sajna én tuti sztorno, hogy elmenjünk (asszony kitérne a hitéből), tetőcsere van porondon, van ahol fólia a tető jelenleg..
-
-
-
Alpi.
addikt
" de pl mi is az egyik iylen busszal hogy járunk, kb15 fő, direkt a kis busz helyett nagy buszt rendeltek, hogy a buszon is meglehessen a 1,5 méter távolság... "
Neeee... Ezt nem akartam volna tudni. Baszki, ez tényleg fájt ! De közben egy ország gyün megy tömegközlekedéssel és nincs is náluk logarléc az esetek nagy többségében !
Remélem azért akik cimbiznek egymással, azok sem csaltak ! lol. Van baj. Na, ezért vagyok egyébként mérges csak, hogy ennyire ostoba dolog miatt nem lett kiállítás ! Nem Rád vagy rátok, hanem a világunkra, hogy ez megtörténhet.. A döntésed teljesen jogos a helyzetre, én is így tettem volna. -
flymi
addikt
-
-
CocooN-z
őstag
Természetesen érthető és elfogadjuk(om
), de azért közben...
-
CocooN-z
őstag
-
CocooN-z
őstag
Maszk mindenkinél legyen sztem 2db. Jómagam ki fogok tenni mindegyik géphez 1-1 pici kézfertőtlenítőt ill. Egy nagyot is viszek general purpose, meg kendőt amivel időszakosan át fogom törölni a bill-egér-headset kombót
De már az nagyon jó, ha a bejáratnál van egy adagoló állvány, egy ilyet kéne szerválnunk
-
Madara-san
aktív tag
Persze, teljesen világos, értettem. Csinálok akkor fotókat is majd
@CocooN-z: Jól hangzik! Esetleg, ha nem nagy gond, én igényelném a ROTT-ot
általános suliban nagyon sokat nyomtuk lanban haverokkal és szívesen futnék egy kört az itteni csapattal is benne.
HL, CS1.5 és DoD is kifejezetten jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest