- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nagyon megtisztelő. A kérdés az, hogy a kiállított gépekből mennyit ismertél korábban? Itt azokra gondolok amikre vágytál vagy ismeretségi körben, iskolában láttál. Azért érdekel, mert jó lenne tudni, hogy a többi inkább csak kuriózumként kiállított gépet miként lehetne jobban bemutatni. Pl. egy korai Mac itthon elérhetetlen volt, de azt még a formája miatt felismerik. De ott van az első ARM alapú gépek egyikeként kiállított Acorn amiről nagyjából senki sem tudja miért különleges.
-
siti
őstag
nekem ez az oldal van a könyvjelzőkben, ha ph-t nyitom meg. tutira nincs elhagyva
És persze közben serényen készülök a következő kiállítása. Nem is akárhogy, megdupláztam az itthon lévő gázplazmás gépek számát!
Most már kettő van
Az új jövevény kb fél éve porosodott itt, most kezelésbe vettem. Ő is Toshiba, szerencsétlenségére T2100 néven fut, amit a Toshiba egy későbbi modellhez is felhasznált, így nulla dokumentációt találni erről.
Két 720kb-os floppyval érkezett, nagyjából mindkettő működik, bár a B meghajtó a harmadik lemezt készíti ki, nem igazán eszi meg, ha más gépben formázták, ő meg nem áll a formázás magaslatán, mert amit leformáz, no azt semmi nem látja, csak ő. Majd ő se.
Belseje egész jó állapotban volt, cmos elem is tartotta a töltést és a savakat is, így kárt nem okozott. Ezt azért kicseréltem. A zsanérok persze itt is töröttek voltak belül, ezeket már rutinosan ragasztottam. (pillanat ragasztó nem mindig fogja meg, üvegszemcsével és ragasztóval lehet újra építeni a hiányzó darabokat. Vagy szódabikarbónával, de mégse süti lesz.)
Pár játék már került rá, de még küzdök a B meghajtóval, hogy olyan lemez legyen benne, ami működik is. Vagy csak A-val fog menni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest