- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tm5
tag
Ezek voltak a suliban: Apple IIe, Spectrum, HT-1080Z, Commodore +4
Otthon: ZX81 (1KB), később Enterprise 128.
Egyetemen (kis. fiz.) demonstrátori gép: ABC-80
Egyéb találkozások (klubbok, ismerősök): Primo, TVC, VIC20, C64
Az összes többit csak az újságokból ismertem (Ötlet/Bitlet, Mikro magazin, (Computerworld) Számítástechnika) vagy a Bizományi boltok kirakatából. Órákat el bírtam tölteni ilyen kirakatok előtt, nyálamat csorgatva.
Szóval minden egyéb szerintem egy tök érdekes kuriózum, Apple teljes termékcsalád, az angol gépek a Sinclair-ek kivételével, vagy pl, egy TI 99/4A. (OK, szakmabeli vagyok és szeretem amit csinálok, lehet emiatt a heves érdeklődés és a tisztelet) -
tm5
tag
Kövezzetek meg de én a te 8 (16) bites gépeid miatt járok.
Talán azért, mert a PC-ket XT-től kezdve mindet használtam vagy birtokoltam. '90-ben vettem az első AT-t és azóta elég sok konfigot raktam össze magamnak vagy ismerősöknek.
Viszont a 8/16 bitesek 99%-a egyszerüen elérhetetlen volt számomra, hogy birtokoljam. Suliban persze hozzáfértem néhányhoz, de az mégse az ember sajátja...
A PC-ket is végignézem a kiállításon, játszom néhány játékkal, mert ezekről is szép emlékek jutnak az eszembe. De a 80-as évek home computereinél nincs szebb dolog számomra... -
-
Hogy milyen más rendezvények lesznek, azt senki sem tudja... sztem előtte 2 héttel sem, nem hogy most
ahogy olvasom 4 milliós oltásnál sem engedik még a rendezvényeket... Szóval simán benne van hogy gyenge bizakodás után erős bizonytalanság van/lesz továbbra is
Mindegy, én tegnap be röffentettem az IBM G40-et és még pakoltam rá játékokat... Igaz az nem lesz kiállítva -
Eastman
addikt
Sok minden eszembe jutott. Sajnos hatan haltak meg egy anyámékhoz közeli családban idén. A'szondják a műkörmös és a vip szaunázás nem kellett volna, bár akkor jól és mosolygósan hangzottak. Odáig fejtették vissza a hibás vagy még korai döntéseket.
Versus vágyak. Én is küzdök ezekkel minden nap.
Sz'al mégegyszer bocs mindenkitől, ha túltoltam, és drukkolok, hogy minél előbb túl legyünk ezen az egészen, aztán irány Füle!
-
...Azt ne felejtsük el, hogy tavaly a placc kb felét használtuk ki... Ügyesen tervezve az eredetileg tervezett gépeket is ki lehetne rakni AKÁR
De úgy is az lesz, hogy rögtönözni fogunk! Szék/asztal ha szellősebben rendezzük a cuccokat, elvileg lesz... kirámoljuk az iskolát fullra
CocooN-z!
A Lanpaty sarkos gépeidhez TFT monitorokat tudsz hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest