- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Nem is teszt-re gondoltam igazán, hanem csak egy rövid bemutató, érdemes/nem érdemes beszerezni, esetleges buktatók/ szerelési tunivalók, etc...
Pl. ha odajutok, lövök már neked egy képet a dual 370-es lapomról, mert első körben nem jöttem rá, hogy hogyan, merre kell a kengyelt nyitni, elbarmolni meg nem akarom egy rossz mozdulattal... -
hege8888
aktív tag
Felvetném ötletnek hogy hozz össze valami cikkfélét (mint mondjuk a nagy VGA-tröténele cikk, arra pl sokszor visszajárok, ha kell vmi info, szinte lexikon). Megfejelve hatalmas képgalériával, háttérinfókkal, esetleges szerelési tanácsokkal...
Könyebb lenne a nem hűtőmániás népeknek egy-egy cucc beazonosítása-belővése.... plíííz -
Alpi.
addikt
"Mikor kijárási korlátozás volt egy kezemen meg tudtam számolni a napi utasforgalmat a 40-es vonalon."
Korlátozás volt csak, de igen, tényleg kevesen mozogtak, mert még elhitte mindenki, hogy "kimész', meghalsz !" vagy hazaviszed a vírust, aztán akkor arra vigyázni kell, gondoskodni róla.. Macera na. Én sem mentem egy vagy másfél hétig Anyumékhoz pl., mondom, ne engem mondjanak már be, mint okozót ha bármi történne. Aztán Ők hívtak, hogy mehetek ha akarok, mert már járkálnak mindenfele. De már a 2. héten jóval többen mozogtak itt. Vasárnap a piac tele volt pl. Mi egyébként melóztunk egy rövidke szüneten kívül. Azt is azért ejtettük meg, mert nem volt ügyfél. -
Robi BALBOA
őstag
No, [This is it]
(#70) bacsis: A fene, a vasútnál is kitalálhatnának ilyet. Kész, ma már be sem mennék dolgozni.
Vasúton így megy:
-Nem mered össze zsúfolni az embereket mint az állat!?
-Fogd meg a söröm és a tiplit!
-Desiro levisz Balatonra, aztán 3 egységnyi ember bezsúfol 1 egységbe!
Az amikor még a fenti csomag tartón is ülnek emberek.Emberek közötti távolság centiméterekben mérhető(jó esetben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest