Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
baitsee23 #159 üzenetére
A blazetv program elég gagyi, ráadásul a kínaiak rendszeresen kamu kulcsot mellékelnek hozzá, amit a program fejlesztője idővel letilt. Ha azt kaptad mellé, akkor külön tévé és rádió üzemmódja van.
Tévézésre én a smartdvb ingyenes programot használom, de som más alternatíva is van.
Annyit tennék még hozzá doberman szavaihoz, hogy digitális rádió adást is lehet vele fogni (dab+), de az csak bp környékén van egyelőre, nem is nagyon néztem hogy azt milyen programmal lehetne fogni.Ja közben olvastam, hogy ezt próbáltad is már. -
doberman
senior tag
válasz
baitsee23 #157 üzenetére
Alaphelyzetben a földfelszíni digitális tv adások (MindigTV), és urh rádiók vételére alkalmas.
A hozzáadott cd-vel windows alatt. egy pici hozzáértéssel linux alatt is."Haladók" számára pedig egy valóságos gyöngyszem: gyakorlatilag 24-1700 MHz között üzemelő, folyamatos hangolású, minden üzemmódban működő (AM,FM,WFM,SSB,LSB,USB,CW) rádió-vevő készüléket kapsz...
kérdezz bátran, előbb vagy utóbb lesz válasz is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Temu
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest