- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzosmorzi
tag
válasz
bpmcwap #9370 üzenetére
Közben találtam recovery log-ot az SD kártyán (a belső memóriában nincs), egy mentésből, amit a FlashTool-os "frissítés" előtt végeztem még decemberben. Akkor még S138-as rom volt a telón, és fura, de ugyanaz a sorozatszám fordul benne elő, amit ma is látok, és ami nem egyezik semmivel a telefon dobozán levőkkel. Ma beugrottam egy boltba, ahol egy kiállított P70-en meg tudtam nézni, hogy milyen sorozatszám infónak kellene látszódnia a Telefon adatok alatt, hát nem ilyennek. Két számnak kellene lennie, egy 23 karakteres PN-nek (ilyen nincs meg nekem sehol, semmilyen formában), a második a 8 karakteres SN, ami a telefon dobozán is látható, illetve rá van matricázva az akkura. Most már végképp nem tudom, milyen formában és pontosan mit kellene bevinni a barcode opcióval a MAUI-ban. Még egy kísérletet megteszek, a feleségem Vibe P1m-jéből a Maui-val megpróbálom kiolvasni a nvramban tárolt sorozatszám infót, hátha ebből rájövök valamire (a P1m-ben is egy 23 karakteres PN és egy 8 karakteres SN van), de ahhoz még le kell töltenem hozzá a saját ROM-ját (írtó lassan töltődik le), hogy legyen adatbázis-fájlom hozzá.
-
-
válasz
bpmcwap #9363 üzenetére
Mi az az EMEI meg MAUI?
Vmi titkos nyelv?
@nepszter1: El foglak keseriteni, beazott a telefonod, ez ha oxidalodik kuka....
Alaplap kuka, kijelzoben is vannak amik oxidalodnak kuka... Kicserelheted az egesz telefont, akkor kb ott vagy, hogy veszel 50-ert egyet Hardverapron....
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #9380 üzenetére
köhögve, de eljutottam oda, hogy van mac-em és imeim, de bt nincs
majd ezzel még izzadok, viszont a nagyobb gond, hogy megint nincs recorverym... 127-en volt, sőt, cappás rootosom volt... most meg semmilyen rootom nincs ahogy előtte sem volt...
szerk: jééééézusom.... pörög a gép mint az atomóra.... ez brutál!!!! még sose láttam ilyen gyorsnak
-
borzosmorzi
tag
válasz
bpmcwap #9370 üzenetére
Ha nem tévedek, a nvram rejtett partíción van, ezért nem látható a telefonon. Én nem találok semmi recovery.log-ot (pedig emlékszem, hogy pár hónappal ezelőtt, még KitKat alatt volt ilyen fájlom), de nekem a FlashTool januárban gyalulta a telefonomat, úgyhogy fogalmam nincs milyen szériaszám volt a telefontulajdonságok alatt a FlashTool-os kaland előtt, de elképzelhető, hogy semmi köze nem volt a dobozon levőhöz, úgyhogy lehet, hogy felesleges kínlódni emiatt a Maui-val.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #9367 üzenetére
a jól bevált határozott "junoszt tv" módszerrel újraindult a telom... menüből csináltam egy gyári visszaállítást, mac persze ismét változott... s/n kód sem az igazi
eszembe jutott viszont, hogy anno az asszony jiayu g2f készülékén is volt hasonló probléma, amit akkor úgy lehetett orvosolni, hogy es file managerrel felül kellett írni az nvramban a két sort - ez valószínüleg az s/n hibát is orvosolhatná... -
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #9366 üzenetére
hát az van, hogy felment, aztán megnéztem az s/n-t és volt ott egy kód, de nem az amit én szerettem volna. Újraindítottam, power+vol+ al, hogy töröljek, mikor beléptem volna a Recorverybe, kakukk... fekvő droid piros háromszögbe felkiáltójellel... se kikapcsolni se semmi
-
borzosmorzi
tag
válasz
bpmcwap #9363 üzenetére
OTA nem kínálja fel? TWRP és root ügyben nem vagyok járatos, de Flashtool-lal biztosan felrakható az S139. Csak ne format all opcióval. Igaz, hogy nálam akkor vesztek el az EMEI-k és a sorozatszám, amikor S138-ról S139-re frissítettem, pedig a firmware upgrade opciót választottam. Valami rejtélyes hiba történhetett, erre jutottunk itt korábban a fórumon.
-
borzosmorzi
tag
válasz
bpmcwap #9357 üzenetére
Elvileg erre való a barcode opció a Maui-ban. Én is bevittem a dobozon levő 8 karakteres S/N kódot, az biztos, hogy beíródott a NVRAM-ba, mert a Maui-val visszaolvasható, de a telefon tulajdonságoknál továbbra is valami sokkal hosszabb karaktersort ír ki sorozatszámnak (ami nem is szerepel a dobozon egyik vonalkódnál sem). Igaz, nem végeztem gyári visszaállítást utána (csak az IMEI számok visszaírását követően, akkor mén nem realizáltam, hogy a sorozatszám is elveszett). Azt nem tudom, hogy érinti-e az OTA frissítési lehetőséget, a Lenovo Companion app az IMEI-k alapján rekonstruálja a helyes sorozatszámot, és a garit is érvényesnek tekinti.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #9356 üzenetére
olyan kérdésem van még, hogy az imei mellett eltűnt a telefonból a sorozatszám is... ezt ha nem pótolom, akkor gondolom az OTA frissítés felejtős lehet a jövőben.... (jól gondolom?) Ezek beírására van valami lehetőség? Papírjai, doboza meg van, valós adat bevihető.
Köszönöm -
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #9351 üzenetére
ezt még betenném az összefoglalóba, a másik videóból meg vagy kivágnám a nem kívánatos részt vagy csinálnék egy olyat ami nem viszi jégre az usereket....
https://www.youtube.com/watch?v=1o81cqUs6Vk -
törölt tag
válasz
bpmcwap #8566 üzenetére
Keress vissza, hogy mennyit írtam pár napja. 2 SIM, telefonálás, mobilnet 24 órában megy, és használom is, sőt, ezen kapcsolódok napközben az otthoni gépemhez és csinálom amit kell. SOHA, ismétlem, SOHA nem töltöttem egy napon kétszer. Kettő napot zokszó nélkül viszi. Ja és melóban zene is megy fülesen.
Ha takony, akkor tedd pézsébe, és dobd ki, csak szólj mikor és hol
Képzeld, a hagyományos telefonom majd 2 hetet bírt ki egy töltéssel
(csak a hasonlatok miatt) -
-
beg
veterán
válasz
bpmcwap #8562 üzenetére
Elhiszem én, valahol biztos kapni 95 ezerért is, csak senki nem veszi meg annyiért (vadász-vadász...). Elhiszem a lock alatt elérhető értesítő sávot is, mert van ilyen. Viszont mind a kettő ellen csak te tudnál tenni, mindkettőre van/lett volna megoldás, 2 perc google.
Célom nincs veled, elég ha olvaslak
A biztosítás mellett a napi dátumot is hozzáadhatnánk, akkor még több lenne. Nem hinném, hogy az szerves részét képezte a telefonnak. -
válasz
bpmcwap #8562 üzenetére
Akkor fogadd el, hogy sokért vetted, ez van.
Az elejetol aktiv topicban folyamatosan lestuk az akciokat. Ha tenyleg nem vagy vele elegedett add el, es vmi megfelelot nezz ki.
Szerk.: flashtools-szal meg oke lenne, de MIUI-hoz kell twrp, meg fizikailag par gombnyomas. Ha esetleg jarsz Kecskemet kornyeken, megoldhatjuk egy kaffe mellett is.
De elobb varjuk meg milyen lesz nalam par napig / most is errol gepelek, felre is
-_---------
Ja mas tema, Vibe Dev Team 1552-es alatt a GPS pontatlan volt. Mas romnal sose volt ilyen.
-
válasz
bpmcwap #8557 üzenetére
70-ert vettem 3nappal azutan, hogy megjelent!
/ azt nem irom, hogy áfa nelkul 60 volt, mert cegre vettem
Aki 100-ert adta, au vmi bonus garis volt.
Most amugy tenyleg nem ertem mi bajod?
4.4-en voltam 9honapig, tokeletes volt. / talan a legjobb!
5.1 Aosp volt 2honapig, prima stock nexus elmennyel
MIUI most, csodajoNekem vhogy semmi bajom. Elvezem, hogy kituno cuccot vettem, csak varnom kellett, hogy customizaljak
-
törölt tag
válasz
bpmcwap #8556 üzenetére
Bocs, aki nálam egyszerűbb dolgokra használja a telefonját, annak valami N3210 kell.
Telefonálok, sms, pici online játék, hírek.
Csak azért váltottam 4.4.4-ről - ami majdnem tökéletes - mert a kihangosító nem tolerálta a 4.4.4-et és mert így a második SIM is kezeli az LTE-t.Vedd meg a winfost, tuti jól jársz.
Vagy tényleg ájfon. -
beg
veterán
válasz
bpmcwap #8556 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy kicsit sok én kicsi pónim és hétmérföldes csizma van abban amit írtál.
Ha ezzel a módszerrel kinyitod a telefonomat (vagy csak lekapcsolod/némítod), odaadom ingyen
Stock 5.1, nincs custom lock screen.
A többi is barokkos túlzás, csak rossz topikban próbálod lejáratni, mert mindenkinek van összehasonlítási alapja."aha, csak én nem múlthéten vettem, hanem hónapokkal ezelőtt.... "
Több, mint fél éve stabilan 70 a boltokban. Január óta posztolsz, csak negatívot. Véletlen? -
-
válasz
bpmcwap #8538 üzenetére
Van rá kismillió rom már.. Kiválasztod felrakod, leírások is vannak,ha nem megy akkor keresel olyat, aki ért hozza.
S139 flashtools verzió: letöltöd, kicsomagolod, flashtools-szal felteszed.. Osztjónapot
Amúgy megnézem majd azokat a kiváló telefonokat hol lesznek..
Stock rom van rajta, az nem egy nagy überalles...
-
Karavik
veterán
válasz
bpmcwap #8263 üzenetére
Sehonnan. Rendszerszinten jelezte, hogy van új OTA frissítés, ráböktem, letöltöttem és frissítettem...
Én előtte a legfrissebb gyári 4.4.4-en voltam. Szerintem Wipe All Data után nálatok is megjelenne újból.
(#8264) ncc1701:
Elhiszem. Állítólag Viber app-al áll összefüggésben (bár furcsa, hogy eddig csak Vodások erősítették meg ezt a hívással kapcsolatos hibát...
).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest