- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, én ezt nappal lőttem, a kocsimban, és a kapcsolók kopásai meg a farmerom mintázata is tökéletesen kivehető a kép szélén... sőt a műszerfalomon a törés is...
A másik kép Esztergomban készült, szerintem ez is elég jó
Az autóról is lőttem egyet..
Ezek a rossz képek? Ne pörögjünk szerintem tovább feleslegesen, nekem ez nem rossz kategória...
Ha nincs fényviszony, és nem állítod hozzá igen, akkor szart csinál, nem csak ez.. Ha van fény rendesen akkor a kép minősége is jó lesz. De ez a fotózás világában szerintem így van!
Jobb klikk, megnyitás új lapon Ja az első képen ha ránagyítunk akkor a jégoldón a lejárati dátum is olvasható...
khm
És ezeket tök automatán lőttem, előtte fél órával vásároltam, nem állítottam semmit.. Tehát a véleményem az, hogy fotózni bizony lehet ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest