- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döncee
csendes tag
válasz
Vartanus #847 üzenetére
Mennem kellett érte mert a hazába szállítás náluk igen csak zsebbenyúlós volt (25 EUR). Próbáltam angolul ami hellyel-közzel ment is csak nem jutott a pénztárnál eszembe a garancia szó angolul és monta a mögöttem álló idősebb férfi, hogy majd Ő segít.
(egyem is meg az arany szívét, hogy tudott magyarul nem csak szlovákul ^^)
-
Döncee
csendes tag
Kedves barátaim! 4 nap 1 óra 48 percig húzta nálam a telefon 1 feltöltéssel. Mellette rendszeresen ment a gps, wifi, no meg 2x megnéztem egy filmet rajta, unalmamba (ami igen csak kitölti a napjaimat) youtube, neteztem és telefonálgattam jobbra-balra. Ez a készülék igen csak jó vétel volt.
-
Döncee
csendes tag
Úgy fest 1 héten belül én is boldog Lenovo P70 tulajdonos leszek (^^,) Viszont (tudom minden kapcsolat alapja a bizalom) milyen módon lehet a képernyőzárat feloldani? Van e valami hasonló mint az almának az ujjlenyomatos?
-
Döncee
csendes tag
Duliee tudnál adni valami infót, hogy szlovákiába hol és mennyiért szerezted be a készüléket? Előre is köszi. (^^,)
-
Döncee
csendes tag
A Lenovo P70 mennyivel tud többet avagy jobb a ZTE s6-osnál? Just ask.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Temu
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest