- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
paavoo
aktív tag
Azért ha van JB, egy OpenSSH+iFile sokkal egyszerűbb megoldás, wifin keresztül Flashfxp-ben áthúzod a cuccokat gépről. Windowson néha idegesítően lassú az iTunes szinkronizálás, bár a rendszerezettségét szeretem.
Más: engem az aggaszt, hogy ha pl fullra lemerülne a deszka, és még használni szeretném, akkor meg kell várni míg fullra feltölti, mivel használat közben nem veszi fel a töltést. (Biztos tudatos lépés volt Apple részéről, nem fért volna bele a megadott hőmérsékleti keretbe.) Viszont ez ultra gáz.
-
Shyciii
veterán
Böngészőből másolás? Hát ha neked az annyira jó móka, akkor életed végéig csak azt használd, semmi mást. És lehetőleg az usb winyódról a számítógépedre is, meg számítógép és számítógép között is csak böngészővel másolgass, semmi mással. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fogod et a módszert jó alternatív megoldásnak tartani.
Na de én ki is szálltam, mert látom továbbra is agybajt kapnak azok, akik odáig vannak az almáért, hogy ha egyesek rávilágítanak bizonyos hiányosságokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dacia topic
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest