- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Igen, csak éppen nem védett egyik szoftver sem, tehát a saját ID-dal telepítheted őket bármennyi készülékre.
Ha az Apple-t zavarná a dolog, akkor levédené az összes AppStore-os progit, hogy csak 1 készülékre lehessen őket telepíteni, csak épp azzal elég nagy visszhangot keltene, mivel elég sok felhasználónak van több iEszköze....
-
Ragnar95
félisten
Nem mondtam ilyet, én csak családon belül osztom meg az Apple ID-met
Amúgy lehet,h ez a szabály, de ha már a csokis hasonlattal élünk. A csokit se mondja meg a boltos,h csak TE eheted meg és nem felezheted el a haveroddal
Persze, jobban járna az Apple és a fejlesztők, ha mindenki megvenné külön-külön, de pl egy navit vagy akár csak egy 5$-os appot is minek vegyenek meg egy családban többen....Pont erre jó, hogy gépről fel tudod rakni több eszközre is, azt nem viccből nem korlátozzák....Ha mással is megosztod, mondjuk haverral, szerintem az sem elítélendő, az már más kérdés, hogy azt érthető, miért nem engedélyezi az Apple...
-
RockHaRD
addikt
-
Ragnar95
félisten
Igaz, most megnéztem, nem tudom, miért emlékeztem én 12 gigára
lama_lamm: az iTunes restore-ból csak 1 féle van, ami full legyalul mindent és újrarakja az oprendszert isAz iPaden van olyan,h minden adat törlése és teljes visszaállítás, de JB-elt készülékre nem szabad ezt rányomni, mivel nem fog tudni bebootolni utána és iTunes Restore kell neki...
G^zC^mp€r: jaja, egy ideje a JB már nem tiltott témaRemélhetőleg végre kiadja az Apple a 6.1-et és utána a hackerek kiadják az iOS6 JB-et
Remélem mondjuk stabilabb és bugmentesebb lesz, mint az iOS5, mivel az iOS5 JB nagyon bugos sajna, 4.3.3-mon sokkal stabilabb volt JB-el a rendszer...
-
RockHaRD
addikt
cinexplayer reviewoknál csak szidják a progit, szal azt inkább kihagyom, az avplayert viszont megvettem, kiváncsi vagyok, hogy hogy szuperál... az itunesból másolás miatt már előnnyel indul nálam
6 gigás avengers filmmel indítunk, és akkor meg is dől egyből a fat32-es feltevésem
-
madgie
titán
Én is az 50" plazmn nézem a filmet, de ha átmegyünk dögleni a hálóba és folytatnánk a filmet, vagy néznénk valami sorozatot, akkor ott a NAS+iPad kombó, amit már megszoktam és szerettem... na ezt vették el tőlem az ac3 mizériával
És ott az erdoke féle példa: ha az asszony mondjuk grészklinikát néz, én meg mást néznék (ami nem csoda), akkor is jól jön.
-
erdoke
titán
Én is 50" plazmán mozizok (de majd beszerzek egy 60-ast, ha lesz rá keret és hely), viszont ha közben a gyerekek mást akarnak nézni, de tudják, hogy nem állok fel USB-n másolgatni a kedvenc sorozatukat a másik TV-hez, akkor előveszik az iPadeket, és mindegyik nézi azt, amit éppen megtalál a 6 TB hálózati tárolón.
Emellett én már jó ideje nem kötöm PC-re (ammegmi?) az iOS eszközöket, esetleg WiFi-n szinkronizálok apróságokat. Nem fogok se tyúkbélről lógatva filmeket másolgatni, se órákat várni WiFi-n keresztül. Tiszta 20. század...
-
madgie
titán
iPad-en, útközben? Nekem eszembe sem jutna kivinni a házból ilyen céllal a 9.7" mértével, valahogy olyan ciki, mint a ghettoblaster
szerk: egyébként nehezen tudok elszakadni ettől a témától, elég szomorú, hogy nem tudják két hónapja megoldani, hogy normális app-okkal menjen a filmezés (hanggal) az apple termékeken (vagyok annyira hirtelen haragú, hogy csak emiatt cseréljek másra... az iPad "szerencséje", hogy belefáradtan a többiek béna alkalmazáskínálatába)
-
erdoke
titán
Mi is csak otthon nézünk videót iPaden, amikor az ötből 3-4 nem ugyanazt akarja nézni a tévé(ke)n. Mi a fenének másolnék rá órákon keresztül pár videót?
Ha a videózás fontos lenne, valami 16:9-es androidos csodát vettem volna SD bővíthetőséggel. Talán az egyetlen felhasználás, ahol azok egyértelműen jobbak.
Egyébként a HD+ kijelzőn SD DivX-et nézni elég gagyi, a Full HD videók pedig iszonyatosan eszik a helyet.
(#3040) madgie
Nem én vagyok az egyetlen, aki repülőn, vonaton, vagy akár kompon iPadet használ, de láttam mar parkban is emberek kezében, úgyhogy cikknek nem mondanám, ha kiviszed otthonról.
-
jozsi252
veterán
Köszi mindenkinek
Ez a LogMein tűnik a legjobbnak. Fel is raktam, ki is próbáltam nagyon jó. Már csak 2 dologra kellene rájönnöm.
Mégpedig hogy mekkora adatforgalmat generál nekem. Mivel ugye mobilnetet használok, ezért korlátozottak a lehetőségeim, illetve hogy tudom felébreszteni a gépet. WOL bevan kapcsolva UEFI-be, de mégsem akaródzik felébredni a gép.
-
ii77
tag
Pont ezen agyalok, volna is kérdésem: -Poliuretán vagy bőr smart cover? (Megnéztem s azt írja a magyar store, h kompatibilis a 4.gen-nel is. Fontos, ha váltok a 3-ról 4-re, mert nagyon filózom rajta.
Csak nem kívánok iPad nélkül maradni és van még jó kis vásárlási utalványom, amire a 3.gen. iPad-em is vettem, így lehet hogy kivárom, míg megjelenik pl. az említett üzletekben is a wifi + cellular modell is. Ez úgy látom csak november végére várható.
)
-
jozsi252
veterán
Minit vettem végülis. Az a baj hogy én csak utazásra használnám, egész nap hurcibálnám magammal, és jobban jártam ezzel szerintem, mint egy naggyal pl. De nagyon jó, azt kell mondani, súlyra fogásra első osztályú. És szerintem tök korrekten lehet olvasni is a weblapokat, akkor is ha nem nagyítok rá semennyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest