- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Morden24 #233 üzenetére
Úgy érzem idáig ez az első amiben igazad van.
Tudtad hogy a Nokia mobilokat beviheted gariba ha minden papírt elhagytál?
Nokiánál olyan hibát is gariztat amit a többi egyáltalán nem sőt lesz@rja őket.Nem írhatom milyen gyártókról van szó.Boltokba, az oldalon folyamatosan petíciókat indítanak hogy tudják min javítsanak.
Pl.: Legutóbb az volt a nép problémája hogy közvetlen nem lehet letölteni az oldalról az ingyen navit csak úgy ha megadod a telszámod és SMS -ben megkapod a letöltési linket amiről a telefonnal letöltheted.
Megértették a problémát teljesítették az kívánságuk és most már le tölthető az Oldalról is.
Persze ez nem olyan nagy dolog de a a többi gyártó lesz@rja az ilyen piti problémát.
Másik a Nokia nagyon sok pénzt költ arra hogy ezt az ingyen navi rajta is legyen a vásárlók telefonjain.
Pl.: Budapesten vagy 100 ember van fizetve azért hogy bevásárló központokba, csomópontokba álljanak egész nap egy "Nokia ingyen navi örökre" pult mögött ahol minden elmenő embert megkérdeznek hogy milyen telefonja van és ha olyan akkor rárakhatják-e az ingyen navit?
Ha belegondolsz a Nokia azért dob ki pénzt mert a józan többség nem tudja egyszerűen feltelepíteni otthonában az ingyen navi.Nem elég hogy ingyenessé tette a máramár a legjobb GPS szoftvert de még ő fizet.
Ennek van értelme ha tényleg olyan tisztességtelen gyártó lenne mint a többi?
Voltam olyan gyártónál ahol csúnya turpisságok kerültek ki és érezni lehet a levegőben a pénzéhesegez.
A Nokiánál nem ott inkább azt értetik meg az emberel hogy a vásárló kívánsága az első mert őket szolgálják a szolgáltatásaikkal és szeretik csinálni a dolgukat.Ha csak megnézed a Nokia történelmét akkor láthatod hogy nekik eltökélt céljuk az "emberek összekapcsolása" rajtuk keresztül és ezt nem lehet ennél jobban csinálni mint ahogy most csinálják.
Mindent beleadnak amit mást gyártó nem mutat a színfalak mögött.Szerk.:
Inarus : Igazad van de valahogy egyensúlyt kell hozni.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Morden24 #229 üzenetére
"Tölt már USB-n keresztül, vagy még várni kell pár évet...?"
Látszik hogy nem vagy képben.
"műanyagkirály Nokia"
Biztos azért fém az N8 és az alsó kategóriás x2 ő.
Mellesleg tőlem lehet akármiből ha erős és megbízható márpedig nagyon is az.
"csőlátásról teszel tanúbizonyságot minden egyes kommenteddel"
Csőlátás az neked van olvasd végig ami írtál, nekem nagyonis nyitva van a szemem.
"Melyikre gondolsz? OVI store? Zeneletöltés? Hmmmm"
Oda van írva hogy miről van szó ha olvasni nem tudó vagy az már a te problemád.Megszállott vagy ez már nem normális próbálj leszállni kicsit a földre pihenőre.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Morden24 #220 üzenetére
Mi futott le? Nem futószalagra írok és nem jófejségből vagy győzelemből írtam ki amit írtam.
Azért van kinn mert számomra vicces és ha jól tudom oda azt írok ki amit én akarok.Tévedsz a Nokia az "atyaúristen" mobiltelefongyártás téren.
Amióta létezik legalább 10x annyi mobiltelefont adott gazdára mint az Apple.Itt egyesek abban a hitben vannak hogy az iPhone a példatelefon közbe annyira nem hogy inkább nem írom le mert csúnya szó is lenne benne.
Épp ellenkezőleg közbe kiszívja az utolsó csepp kp-t is az emberek zsebéből és ezek az emberek nem is veszik észre csak csorog a nyáluk a reklámokra vagy márkásabb és menőbb szerepet betöltő pozícióra a mobilok közt.
Ráadásul közbe az Apple szapulja a tisztességes gyáratokat ami manapság igen ritka és ebben az a legrosszabbkor hogy utána még rajongói is úgy szapulnak élő példa: link1 link2Itt fikázzák az iPhonejukkal a Nokiát miközben ők azok akik a legjobb minőséget a legjobb áron adják tisztességesen már évtizedek óta és nem húzzák le az embereket.És ne feledjük hogy a Nokia csak a mobiltelefonokkal foglakozik.
Olyan szolgáltatásokat is kínál ami az Apple -nak eszébe sem jutott.
Pl.:Teljesen Ingyen NaviSzóval igazad van a párhuzam marhaság volt.
Szerk.
og: Ezt vegyem fenyegetésnek?
El sem olvastad amit írtam.Mire való a fórum ha nem a saját véleményem kinyilvánítására?Ezzel az OFF Vége
-
Zozicsek
tag
válasz
Morden24 #140 üzenetére
Egyébként ugyan húszszoros látens rétegről konkrétan nem igazán hallottam, de az elméletedhez nem árt hozzáfűzni, hogy nem éppen mindegy a termékkategória és a hibakategória sem, szóval ez a 20-as szám semmiképpen nem lehet tényszerű.
Tény. Ezért írtam, hogy átlagosan 20-szoros a látensség, nem tettem hozzá, hogy ez elég nagy szórással is dolgozhat, de (és itt a korábbi ismereteimre alapozott tippelés ingoványos mezejére lépek, a kérésem annyi, a fejem maradjon a helyén) a szorzó szerintem továbbra is kétszámjegyű, még itt is.Ez, párosulva SJ "pápakomplexusával" az indok, amiért nem szívesen vennék iphone-t (már ha lenne rá pénzem)
-
válasz
Morden24 #135 üzenetére
Mint ahogy fentebb írták, elméletileg igen, ezért ad az apple is ingyen tokot most. Az már más kérdés, hogy szerintem ez nem a probléma megoldása, csupán a szőnyeg alá seprése.
Bár tény, ha pl. IS-t amúgy is tettél volna rá, akkor Neked semmi hátrányod nincs belőle.(#130) joey20:
Azért én továbbra is várnám a linket arról, hogy hol is jelentette be a nokia, hogy beta szoftal jön az N8(komolyan érdekel, és még nem olvastam róla..)
A többihez: részben igazad van, de ha Te is ugyan azt csinálod, mint Ő, akkor semmi alapod arra, hogy megszóld ezért. Tudod, egyik kutya másik eb.. De tényleg semmi rosszindulat, csak ez a véleményem. -
Zozicsek
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest