- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
bolondember #237 üzenetére
"kiragadott példádra válasz: az a 100 ember nem csak azért van fizetve, h segítségnyújtson, hanem FŐLEG azért állnak ott a kis aranypofák (akiket be se tanítottak rendesen), hogy az imádott cégednek VEVŐKET toborozzanak."
Akkor reklámszövegeket tanítanának velük de nem így van de te biztos jobban tudod.
Mert dolgoztál ott ugye?
Ha így van? Legyen! Lényeg hogy segítséget add a paraszteszűeknek.És más gyártó csinál ilyet."igazából válaszolnék minden marhaságodra, de rajtad nem fog az észérv. Ahhoz túl elvakult vagy. Köbö, mint Ulkesh/Everman, csak éppen nokiásban."
Ilyenkor a legkönnyebb másokhoz hasonlítani.
Pedig ismered a mondást: Minden ember egyedi és megismételhetetlen.Ebből csak a teljesen egyszerű párhuzamkereső logikád látszik.
David75: Nagyon gizda vagy tudtad? Szerintem itt a délutáni alvásod ideje.
(B)Az Előző HSZ.- be már leírtam hogy VÉGE nem szeretnék folytatást ha mégis akkor Privátba.
Köszönöm(/B)
-
Hatvan9
senior tag
"Nem, tényleg nem tudom. Már hét éve nem tudom, hogy mit írok, mégis napi 35 ezren olvassák. Biztos egy szekta ez!"
Az olvasottságot nem bizonyítja azt hogy tudod mi írsz."Mondjuk az, hogy direkt nem válaszolsz olyan dolgokra, amivel beégsz?"
Ez is csak azt bizonyítja milyen egy gyerekes lény vagy.
Egy dolog hogy mi vagy te fórumon és mi vagy élőben."Tied a szó: milyen ember vagyok valójában?"
Ezt neked kell tudnod.Tudod... van egy olyan mondás hogy az okos enged... a folytatást biztos ismered a lényeg hogy az utóbbit meghagyom neked...
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Morden24 #233 üzenetére
Úgy érzem idáig ez az első amiben igazad van.
Tudtad hogy a Nokia mobilokat beviheted gariba ha minden papírt elhagytál?
Nokiánál olyan hibát is gariztat amit a többi egyáltalán nem sőt lesz@rja őket.Nem írhatom milyen gyártókról van szó.Boltokba, az oldalon folyamatosan petíciókat indítanak hogy tudják min javítsanak.
Pl.: Legutóbb az volt a nép problémája hogy közvetlen nem lehet letölteni az oldalról az ingyen navit csak úgy ha megadod a telszámod és SMS -ben megkapod a letöltési linket amiről a telefonnal letöltheted.
Megértették a problémát teljesítették az kívánságuk és most már le tölthető az Oldalról is.
Persze ez nem olyan nagy dolog de a a többi gyártó lesz@rja az ilyen piti problémát.
Másik a Nokia nagyon sok pénzt költ arra hogy ezt az ingyen navi rajta is legyen a vásárlók telefonjain.
Pl.: Budapesten vagy 100 ember van fizetve azért hogy bevásárló központokba, csomópontokba álljanak egész nap egy "Nokia ingyen navi örökre" pult mögött ahol minden elmenő embert megkérdeznek hogy milyen telefonja van és ha olyan akkor rárakhatják-e az ingyen navit?
Ha belegondolsz a Nokia azért dob ki pénzt mert a józan többség nem tudja egyszerűen feltelepíteni otthonában az ingyen navi.Nem elég hogy ingyenessé tette a máramár a legjobb GPS szoftvert de még ő fizet.
Ennek van értelme ha tényleg olyan tisztességtelen gyártó lenne mint a többi?
Voltam olyan gyártónál ahol csúnya turpisságok kerültek ki és érezni lehet a levegőben a pénzéhesegez.
A Nokiánál nem ott inkább azt értetik meg az emberel hogy a vásárló kívánsága az első mert őket szolgálják a szolgáltatásaikkal és szeretik csinálni a dolgukat.Ha csak megnézed a Nokia történelmét akkor láthatod hogy nekik eltökélt céljuk az "emberek összekapcsolása" rajtuk keresztül és ezt nem lehet ennél jobban csinálni mint ahogy most csinálják.
Mindent beleadnak amit mást gyártó nem mutat a színfalak mögött.Szerk.:
Inarus : Igazad van de valahogy egyensúlyt kell hozni.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Morden24 #229 üzenetére
"Tölt már USB-n keresztül, vagy még várni kell pár évet...?"
Látszik hogy nem vagy képben.
"műanyagkirály Nokia"
Biztos azért fém az N8 és az alsó kategóriás x2 ő.
Mellesleg tőlem lehet akármiből ha erős és megbízható márpedig nagyon is az.
"csőlátásról teszel tanúbizonyságot minden egyes kommenteddel"
Csőlátás az neked van olvasd végig ami írtál, nekem nagyonis nyitva van a szemem.
"Melyikre gondolsz? OVI store? Zeneletöltés? Hmmmm"
Oda van írva hogy miről van szó ha olvasni nem tudó vagy az már a te problemád.Megszállott vagy ez már nem normális próbálj leszállni kicsit a földre pihenőre.
-
Hatvan9
senior tag
"történelem érettségimen, pedig kettest kaptam."
Elég szégyen.
"1. aláírásba nem azt írsz, amit akarsz, vannak szabályok"
Amit írtam talán jogszabályt sértett?Akkor miről van szó? Nem kell elterelni a dolgot más fele.
2.Nem attól lesz egy gyártó "atya"úristen hogy régebb óta létezik.
3.Samsung és társai nem tisztességes gyártó.(ezt nem azért mondom mert dolgoztam a Nokiánál, dolgoztam az SE-nél is.)
4.Közel sem összehasonlítható árkülönbségről van szó.(10K vs 20K és 50K vs 200K)
Nem mind1 hogy 10K duplázok vagy 50K -t Quadozok.
És miért bántod szegény 1610 -et ez egy 1996 -os ős csúcsmodell. ebből is látszik nem tudod mit írsz.
5.Egyetlen notebookot csináltak eddig: Nokia Booklet 3G amit nem is lehet itt megkapni nem kell úgy sorolnod mintha tömeg gyártásba lenne.
6.Na most jó hülyeséget mondtál az iPhone még több éve meg sem született amikor már a Nokia 6600 -ásra választhattál navigációs programot külső GPS -el."A fórum arra való, hogy eszmét cserélj a témában, kulturált keretek között, értelmesen, érvekkel."
Ha már itt vagyunk olvasd végig a te érveidet és gondolkodj el mi a marhaság.
"Tőlem aztán fenyegetésnek is veheted."
Ebből lerí milyen egy ember is vagy valójában. -
Hatvan9
senior tag
válasz
Morden24 #220 üzenetére
Mi futott le? Nem futószalagra írok és nem jófejségből vagy győzelemből írtam ki amit írtam.
Azért van kinn mert számomra vicces és ha jól tudom oda azt írok ki amit én akarok.Tévedsz a Nokia az "atyaúristen" mobiltelefongyártás téren.
Amióta létezik legalább 10x annyi mobiltelefont adott gazdára mint az Apple.Itt egyesek abban a hitben vannak hogy az iPhone a példatelefon közbe annyira nem hogy inkább nem írom le mert csúnya szó is lenne benne.
Épp ellenkezőleg közbe kiszívja az utolsó csepp kp-t is az emberek zsebéből és ezek az emberek nem is veszik észre csak csorog a nyáluk a reklámokra vagy márkásabb és menőbb szerepet betöltő pozícióra a mobilok közt.
Ráadásul közbe az Apple szapulja a tisztességes gyáratokat ami manapság igen ritka és ebben az a legrosszabbkor hogy utána még rajongói is úgy szapulnak élő példa: link1 link2Itt fikázzák az iPhonejukkal a Nokiát miközben ők azok akik a legjobb minőséget a legjobb áron adják tisztességesen már évtizedek óta és nem húzzák le az embereket.És ne feledjük hogy a Nokia csak a mobiltelefonokkal foglakozik.
Olyan szolgáltatásokat is kínál ami az Apple -nak eszébe sem jutott.
Pl.:Teljesen Ingyen NaviSzóval igazad van a párhuzam marhaság volt.
Szerk.
og: Ezt vegyem fenyegetésnek?
El sem olvastad amit írtam.Mire való a fórum ha nem a saját véleményem kinyilvánítására?Ezzel az OFF Vége
-
Hatvan9
senior tag
Nekem elég a MacBook Pro -d és az iPad 16GB -od is.
Én csak azt mondom hogy a Nokia hibái még mindig jobbak sőt ha még azt is vesszük hogy nem 200K -ba kerülnek.
"Vicces az aláírásod, de ez már két éve lefutott trollszöveg."
Mivel több Apple terméked is van megértem hogy hűséges vagy hozzájuk. -
Hatvan9
senior tag
Ezt nem kell megígérni, egy ilyen drága telefonnak ez teljesen alap.
Még jó hogy telefonálni lehet vele,mondjuk térerő nélkül nehezen... nem is tudom miért iPhone a neveTe komolyan azt mondod csak az lehet a készülékekbe amit megígér előtte a gyártó?
A telefonálást mikor ígérik meg?
Te normális vagy?Szerk.: ez megy is aláírásra
-
Hatvan9
senior tag
Akkor te is kínait használtál nekem is volt és az tényleg rossz de az eredeti hu -sal semmi gond nincs minőségben sőt tökéletes és ezt úgy mondom hogy szép skálát végigjártan E és N szériás mobilok közül is és minőségben nem különböznek semmiben az 5800 -tól.
Talán annyiban hogy eddig ez az első amivel nincs semmi gondom mindent megtehetek rajta amit csak akarok és mai napig végtelen a tudása.
Egyébként sem hasonlítható az N és E szériákhoz az 5800 nagyobbra született régen csinál ilyet a Nokia nem mondom hogy tökéletes pedig azt mondanám.
És lefagyott már nem fagy egyszeresem fagyott még le a 35 -ős firmware óta és nem mond hogy az N és E szériák nem fagynak.
Ha már a kínainál vagyunk az N és E szériáknak is vannak kínai verziói és azok is gyalázatosak használtam kínai n82-őt.joey20: Talán a iPhone nem volt beta? ÁÁ végül is nem csak MMS -t nem lehetett vele küldeni.
-
Hatvan9
senior tag
Akkor te is kínait használtál nekem is volt és az tényleg rossz de az eredeti hu -sal semmi gond nincs minőségben és ezt úgy mondom hogy szép skálát végigjártan E és N szériás mobilok közül és minőségben nem különböznek semmiben az 5800 -ástol.
Talán annyiban hogy eddig ez az első amivel nincs semmi gondom mindent megtehetek rajta amit csak akarok és mai napig mindent tud még többet is mint N és E szériás testvérei. -
Hatvan9
senior tag
Azért meglátszik a Nokia minősége még az iPhonnal szemben is.
Nokia 5800 Best.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest