Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a szoftver lehet stabil, azért mert a készülék olcsó. legyen gagyi a kamera, az anyaghasználat, vagy legyen alacsony felbontású a kijelző stb. ezt mind elviselem, ahogy a kevesebb tudást is. de azt amit tud, azt jól tudja. és ezt nem teljesítette az 5800 induláskor. nagyon bugos volt.
-
joey04
titán
válasz
Barthezz2 #125 üzenetére
csak röviden mert villamosozok.
ahogy ő is mondta vele van bajom, vagyis egy kicsit rá kell már pirítani ennyi hülyeség után, és ahogy láthatod a konkrét nokia elleni kifogásokra nem is reagál érdemben, mert nem is tud nem is lehet. mrlujoak legalább marketingel próbálja bevédeni a SE-t. a hibáról leírtam a véleményem, gáz. de nem annyira mint azt az ilyen szasza félék szeretnék. a bétás témához: láttuk milyenek a nokia "kész" szoftverei... akkor milyen lehet a bétás. ez nem rosszindulat ez az évek keserű talasztalata.
a többi ember véleménye meg pont nem erdekel, főleg ha valaki annyira vak, hogy nem látja: a nokiát mártom egy kicsit be, amellett hogy belátom az i4 hibát, csak szasza is érezzen valamit ha már hosszú ideje csak az apple fika megy részérőlszasza: ne félts, vagyok eleget levegőn is, már túlvagyok az idei mini-nyaraláson is.
-
joey04
titán
válasz
Depression #115 üzenetére
nem hinném. én elismerem, hogy ez a hiba gáz, ebben a kategóriában. azt is elismerem, hogy a hiba fokozottabban jelentkezik, mint a készülékek nagy részénél, mert ugye itt vélhetően nem szimpla leárnyékolásról van szó. Bár ahogy a másik topikban is írtam, pl egy wave is hasonlóan eldobja magát, normális fogdosására, de ez nem mentség. Ha megnézed, a többi topikban is írkálok ugyan, de nagy vitákba egyetlen alkalommal sem mentem bele. Itt sem az 5800-át támadom, hanem Szaszát, mégpedig azért, mert hetek óta folyamatosan szapulja az Applet, és isteníti a Nokiát ([link]), olyannyira, hogy már a többi Nokia fannak is feltűnt. Ráadásul valótlant állít többször is, az meg szimplán nevetséges, hogy egy olyan készülékkel a zsebében teszi ezt, aminek jóval több gondja volt a bevezetéskor, mint az iphone 4nek... most is pár tényleges kérdésre nem is válaszol, ahogy erre sem a mai napig (privátban próbálkozott, de amilyen erőltetett volt a dolog, nem is csodálom, hogy publicba nem merte). Szóval ha megfigyeled a szimpla Apple gyűlölőkkel nem szoktam foglalkozni (pl.: Dotcom, alamuszi, stb)
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #103 üzenetére
Esetleg ha megvárnál egyetlen hivatalos árat
Még a t-mobile elmebajos árai se közelítik meg ilyen xxl féle árakat, de így akár egész korrekt árak is lehetnek -
joey04
titán
válasz
Lotusomega #101 üzenetére
Szóval, nem értem az osztásokat.
gondolkodni luxus. biztos ezért nem érted. -
joey04
titán
válasz
Lotusomega #95 üzenetére
ezen a fórumon eleve többségben vannak az almaszeretők
pont nemAz N8 bétás szoftveréhez pedig annyit, hogy már bétásan is teljeskörűen használható lesz, és szó sem lesz az N97 kiadásakor látott dolgokhoz. Ők sem hülyék nem lépnek kétszer ugyanabba..
nem az n97 volt az első ilyen, nagyon nem... n82, 5800, n95 stb stb.Az meg lol hogy hát végülis igen lehet telefonálni, mert megoldják egy tokkal, ezen sírtam a röhögéstől
Látom nem figyeltél. Ez nem minden iphone 4re igaz és még ha nem is hiszed el SJ 0.55%-át, azért nincs olyan sok, abból sokkal nagyobb elégedetlenkedés lenne a tulajok körében.És ezen készülékek is csak alacsony lefedettség mellett produkálják a hibát olyan szinten, hogy call drop legyen, és nem is mindenki képes rá, hogy egy hibás készülékből ezt kihozza. De ennek ellenére igen, mankóval ugyan de kiküszöbölhető a hiba. Míg a szofteveres bugok vagy állandóan minden készüléknél előfordulnak pl n97 stb esetekben, vagy random módon jönnek elő, és igen, ezek lehetnek olyan természetűek, hogy hívást sem tudsz fogadni/kezdeményezni... szóval nem öngól a dolog.5-6szor drágább mint a Nokia 5800pl, de ha N8at fogjuk venni akkor is 2-2,5-szer minimum
emiatt már többen leoltottak, hülyeség. -
joey04
titán
válasz
Barthezz2 #71 üzenetére
ahogy Morden24 is mondja, az akinek az üzenet ment, olyan elvakult nokia fan, hogy még egy szintén nokia fan (ám értelmes) fórumozó is megszólta már érte... Az n8 pedig elismerten bétás szoftverrel fog kijönni, tehát tuti lesznek gondjai. (igen mindegyik gyártó bétásan adja ki sajnos a készülékeit, de ez mennyire lehet az, ha még a gyártó is ezt mondja?? remélem nem jössz azzal, hogy a nokia legalább bevallja mert az lol kategória lenne) És ha a hatalmas Apple elleni ellenszenvet és kárörvendést ráfoghatjuk arra, hogy azért van, mert a cég olyan marketinget alkalmaz amilyet, akkor ennyi szurkálódás engedtessék már meg...
-
joey04
titán
sokan a blog alapján mondják rá azt amit, én eddig 3x beszéltem vele az xms-ben (meg 2x a régi boltjában ami nem a plázában volt), és mind a 3 alkalommal totál rendes volt, pedig nem vettem semmit, és nem is akartam venni semmit, csak érdeklődni, segítségért mentem be. macbook pro tanácsokat adott, meg iphone téméban is segített, sőt még jb-ről is beszéltünk, mit hogyan kéne... pedig ha jól tudom (természetesen) ellenzi. egy olyan alkalom volt, hogy félig vásárlás került szóba, egy macbook pro/macbook vétel, és ahogy mondtam mi kell, milyen bővítések, még át is alakította a képzeletbeli rendelést, hogy olcsóbban kijöjjek a buliból... szóval én ezért szoktam finoman megvédeni őt, hiába van 1-2 keményebb, unszimpatikus beszólása a blogján. az tetszik amikor moonman szidja milyen beképzelt meg stb, pedig néha nem ártana tükörbe nézni... lehet, hogy igaza van de akkor magára mit mond néhány itteni megnyilvánulása után... na mindegy, ez extra off.
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #66 üzenetére
direkt hagytam meg a magas labdát. és be is jött. tudod az a különbség, hogy az iphone4 nem minden esetben produkálja ezt a hibát, nem mindegyik készülék produkálja ezt a hibát, és nem minden ember alkalmas arra, hogy előhozza ezt a hibát. és még ha minden rosszul alakul, egy tokkal (ha nem is elegáns megoldás) de meg tudom szüntetni a problémát, míg ez a te készüléke(i)dere ez nem igaz. meg ugye #67.
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #58 üzenetére
na, ez tök jó! Mire végre használható lett a full bétásan, szériahibásan megjelent 5800-ád gyorsan eladod, és veszel helyette egy hivatalosan is béta szoftverrel érkező másikat! Ez az igazi Nokiás életérzés mi?
Túl stabil kezdett lenni az 5800, és már rosszul is érzed magad ugye? Gyorsan gyűjts jó sok pénzt a következő full bétás nokiára!
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #51 üzenetére
képzeld, sikerült. csak bizony a nokiának is van ilyen készüléke ami tudja ezt produkálni. ha jobban figyelnél, láthatnád, hogy szóba sem hoztam az 5800-t van szegénynek ilyenek nélkül is elég baja...
de biztos majd jönnek a fanboyok és ezt is jól megmagyarázzák hogy ez feature és ez csak azért van hogy védje az emberi szervezetet a sugárzástól a sok telefonálástól meg stb..blabla
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #45 üzenetére
meg majd a nokia fanok is jól kimagyarázzák az e75 esetében ugye?
-
joey04
titán
hát én ennél sokkal komolyabb problémának véltem... ez is gáz, de közel sem annyira mint ahogy mondják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest