- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #127 üzenetére
Szasza most kellemesen csalódtam benned
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Lotusomega #127 üzenetére
szép volt
sajnálom joey-t hogy rád pazarolta idejének egy kis részét, mert te menthetetlen vagy már...
-
talamasca
senior tag
válasz
Lotusomega #101 üzenetére
A te kedvedért leírom, hogy a 2008. decemberében megjelent (Magyarország, hivatalos üzlet) Nokia 5800 ára: 100e Ft volt!!!
Ha nagyon hasonlítani akarod, akkor váltsd át az iPhone 4 független árát forintra, kb. 180e Ft.
Egyébként nem egy kategória, de nem is ez a lényeg.Csak, ha nem menne a matek.
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #103 üzenetére
Esetleg ha megvárnál egyetlen hivatalos árat
Még a t-mobile elmebajos árai se közelítik meg ilyen xxl féle árakat, de így akár egész korrekt árak is lehetnek -
joey04
titán
válasz
Lotusomega #101 üzenetére
Szóval, nem értem az osztásokat.
gondolkodni luxus. biztos ezért nem érted. -
joey04
titán
válasz
Lotusomega #95 üzenetére
ezen a fórumon eleve többségben vannak az almaszeretők
pont nemAz N8 bétás szoftveréhez pedig annyit, hogy már bétásan is teljeskörűen használható lesz, és szó sem lesz az N97 kiadásakor látott dolgokhoz. Ők sem hülyék nem lépnek kétszer ugyanabba..
nem az n97 volt az első ilyen, nagyon nem... n82, 5800, n95 stb stb.Az meg lol hogy hát végülis igen lehet telefonálni, mert megoldják egy tokkal, ezen sírtam a röhögéstől
Látom nem figyeltél. Ez nem minden iphone 4re igaz és még ha nem is hiszed el SJ 0.55%-át, azért nincs olyan sok, abból sokkal nagyobb elégedetlenkedés lenne a tulajok körében.És ezen készülékek is csak alacsony lefedettség mellett produkálják a hibát olyan szinten, hogy call drop legyen, és nem is mindenki képes rá, hogy egy hibás készülékből ezt kihozza. De ennek ellenére igen, mankóval ugyan de kiküszöbölhető a hiba. Míg a szofteveres bugok vagy állandóan minden készüléknél előfordulnak pl n97 stb esetekben, vagy random módon jönnek elő, és igen, ezek lehetnek olyan természetűek, hogy hívást sem tudsz fogadni/kezdeményezni... szóval nem öngól a dolog.5-6szor drágább mint a Nokia 5800pl, de ha N8at fogjuk venni akkor is 2-2,5-szer minimum
emiatt már többen leoltottak, hülyeség. -
AkosL
aktív tag
válasz
Lotusomega #95 üzenetére
Szóval szerinted 60-80e körül lesz az n8?
-
Bling95
őstag
válasz
Lotusomega #95 üzenetére
tyűha , nemis tudtam hogy 70 ezer lesz az N8
szerintem egyébként ez tényleg a legtöb telefonnál reprodukálható, nekem a Blackberrymen simán tudom csökkenteni a pálcikákat
-
delibab
senior tag
válasz
Lotusomega #95 üzenetére
Akkor nagyon olcsó lesz az N8.. már várom!!! szerintem az is jó teló lesz de azért nem lesz annyival olcsóbb!!!
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #66 üzenetére
direkt hagytam meg a magas labdát. és be is jött. tudod az a különbség, hogy az iphone4 nem minden esetben produkálja ezt a hibát, nem mindegyik készülék produkálja ezt a hibát, és nem minden ember alkalmas arra, hogy előhozza ezt a hibát. és még ha minden rosszul alakul, egy tokkal (ha nem is elegáns megoldás) de meg tudom szüntetni a problémát, míg ez a te készüléke(i)dere ez nem igaz. meg ugye #67.
-
válasz
Lotusomega #66 üzenetére
Jó a Nokia, inkább lefagy kicsöngés helyett
Megtörtént eset. -
joey04
titán
válasz
Lotusomega #58 üzenetére
na, ez tök jó! Mire végre használható lett a full bétásan, szériahibásan megjelent 5800-ád gyorsan eladod, és veszel helyette egy hivatalosan is béta szoftverrel érkező másikat! Ez az igazi Nokiás életérzés mi?
Túl stabil kezdett lenni az 5800, és már rosszul is érzed magad ugye? Gyorsan gyűjts jó sok pénzt a következő full bétás nokiára!
-
<NewL>
addikt
válasz
Lotusomega #50 üzenetére
nyomkorászd akkor boldogan jósokáig
-
Morden24
nagyúr
válasz
Lotusomega #50 üzenetére
Tyű, már azt hittem, ez nem is szifon topik, de látom, azért csak előkerültél...
Apple fanboy, Nokia fanboy, pfff... -
Syl
nagyúr
válasz
Lotusomega #50 üzenetére
Én meg az iPhone 3G-t markolászhatom napestig, nem csökken semmit a térerő. Lehet hogy ez is telefonálásra lett készítve?
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #51 üzenetére
képzeld, sikerült. csak bizony a nokiának is van ilyen készüléke ami tudja ezt produkálni. ha jobban figyelnél, láthatnád, hogy szóba sem hoztam az 5800-t van szegénynek ilyenek nélkül is elég baja...
de biztos majd jönnek a fanboyok és ezt is jól megmagyarázzák hogy ez feature és ez csak azért van hogy védje az emberi szervezetet a sugárzástól a sok telefonálástól meg stb..blabla
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #45 üzenetére
meg majd a nokia fanok is jól kimagyarázzák az e75 esetében ugye?
-
kaller1
veterán
válasz
Lotusomega #45 üzenetére
Ez elég gyenguszra sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest