Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiúúk, elfogyott a popcorn, nincs valakinél egy kis felesleg számomra?
-
válasz
Morden24 #135 üzenetére
Mint ahogy fentebb írták, elméletileg igen, ezért ad az apple is ingyen tokot most. Az már más kérdés, hogy szerintem ez nem a probléma megoldása, csupán a szőnyeg alá seprése.
Bár tény, ha pl. IS-t amúgy is tettél volna rá, akkor Neked semmi hátrányod nincs belőle.(#130) joey20:
Azért én továbbra is várnám a linket arról, hogy hol is jelentette be a nokia, hogy beta szoftal jön az N8(komolyan érdekel, és még nem olvastam róla..)
A többihez: részben igazad van, de ha Te is ugyan azt csinálod, mint Ő, akkor semmi alapod arra, hogy megszóld ezért. Tudod, egyik kutya másik eb.. De tényleg semmi rosszindulat, csak ez a véleményem. -
Nézd lehet, hogy ő egy elvakult Nokia fan, de akkor részedről mennyivel másabb egy még ki sem adott készülékkel szinte óvodás módjára visszavágni? Te így ugyan olyan "elvakultsággal" véded az iPhone-t, mint ő a Nokiát, így egy külső szemlélő szemében semmivel sem vagy különb..(ne vegye sértésnek senki sem, nem annak szánom). A másik dolog, hogy tudomásom szerint a beta nem egyenlő azzal, hogy szar. Magam részéről köszönöm szépen, de a win7 beta is tökéletesen helytállt nálam, és szerintem ezt sok más ember is elmondhatja. (Egyébként komolyan kérdezve, erről hol olvastál? Érdekelne a dolog, de ez valahogy elkerülte a figyelmem..)
Az iPhone 4 pedig itt van, és a probléma adott. Az most nem érdekel, hogy mennyire van jelen, mennyire sem, egy prémium készüléktől elvárom, hogy ilyen bagatell hiba ne forduljon elő vele. De előfordul, és már elnézést mindenkitől, de aki ezek után is azt mondja, hogy nincs vele semmi gond, az nyugodtan felteheti az almás szemüvegét. Pont.
Csak hogy tisztázzuk, sem alma fan, sem elvakult ellenző nem vagyok, de számomra undorító, amit az apple művel. Ugyan olyan gyártó, mint bármelyik másik, ugyan olyan készülékeket gyárt, és ugyan úgy hibázhat, és ezek szerint hibázik is, csak más gyártókkal ellentéteben, ők "királyként" állítják be magukat, mint aki olyan készülékeket gyárt, amik a spanyol viaszt sz@rják, és az övüké az egész világ, meg ők az istenkirályok. Francokat..
Most hibáztak, de ááá, el nem ismerjük inkább keverjük a szart, és mellébeszélünk, mert ennyit már nem ér a drága vásárló. Meg lehet oldani úgy ezt a dolgot, hogy kérem, mi egy gyártó vagyunk, itt az új készülékünk, amit eddig hiányoltatok, azt beletettük, szebb design-t adtunk neki, és felspéciztük ezzel-azzal, vegyétek, vigyétek. De hupsz, akadt egy kis hiba, semmi gáz, elszúrtuk, gyertek megoldjuk a dolgot.(egyesek szerint szériahiba, oké legyen, de akkor meg még inkább nem értem, hogy az eladott 2 milla 150.000-es hibás készülékét mennyiből állna gariban cserélni egy jóra..)
De nem ez van, hanem az, hogy wáá, itt az uj apple, ezzel már lehet videofonálni, ez már ezt is tudja, és ez már kv-t is főz, aztán jött a hiba, ami nem hiba, rosszul fogod, csak a pálcika mutat rosszat(azért lol, mert a hívás az megszakad), de nesze, itt egy tok ezzel tuti jó, és még ingyen is adjuk. Na hát ez az undorító..(többek között) És itt jegyezném meg ,hogy mint a videóban is látszik, más készülékkel is megesik(de attól még az árnyékolás nem egyenlő a rövidzárral), csak más gyártó nem ilyen üzletpolitikát folytat..Egyébként oké az, hogy full térerőnél lemegy 2 pálcika, az semmi, de nem mindenki lakik adótorony mellett. Nálam pl itthon simán jelentkezne a probléma(hívás/adatforgalom szakadás), amit igen, gondnak tartanák egy magát prémium szegmensbe hirdető készüléknél. Meg nem tudom, az eszébe jutott már valakinek, hogy kik vásárolnak i4-et? Egy alföldi tanyán lakó 14 éves gyerek, vagy egy városban dolgozó bankár? Két szélső példa, de remélem lejön a lényeg, azaz nagy valószínűséggel aki megteheti, hogy i4-et vegyen, nem egy faluban lakik, ahol "3-as" szintű lefedettség van, hanem városon, ahol többnyire nincs vételi probléma. Ha meg az 5 csíkból lemegy kettő, nincs probléma, és lehet észre sem veszi, vagy ha igen, akkor sem fog visszarohanni vele, mert gondot nem okoz.(most ne ezért essetek nekem, biztos, hogy nem 100% így van, de azért statisztikailag így esélyesebb)
Elnézést a hosszú postért.. és nem kizárólag neked szól, csak már kikívánkozott belőlem..
-
Keveset, de ha a százezret beszorzod a iP 4 árával, nem kevés pénz, és nem hiszem, hogy téged vigasztalna, hogy a többi embernek jó, ha a tiéd rossz. Ha meg csak szériahiba, még inkább nem értem a mellébeszélést, és a hülyeséget, ahelyett, hogy visszahívnák azt a szériát, és cserélnék az állítólag hibamentesre.
Azt meg honnan veszed, hogy kirakati darabot tesztelt a videón handrás?
-
Felvettem a kezembe az 5530-am, és felment 2 csíkot
Na viccet félretéve, úgy látszik jót választottam a nokiával, bár nem hiperszuper, de telefonálni legalább tud
(#17) Typhoon47: mért nem rögtön SJ-t linkeled, amint mondja, hogy nincs gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest