- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
ó, most már le is nézed a "paraszteszűeket"... csodás hozzáállás.
Amúgy tapasztalati példa volt - mivel nem ment a gyalogosnavigálás, az egyik ilyen kis kiállított csapathoz odamentem, feltettem a kérdést, csajszi csak pislogott, válasza az volt - hívjam fel az üszit.
Végülis.ha elegt járkálnál emberek közé, láthatnád, h (pláne mostanában, a sapkahaj, az emó korszakában) abszolúte nem egyediek az emberek - pláne nem megismételhetetlenek.
Egy troll vagy, a rosszabbik fajtából: Trollicus Fanboyikus Extremis.
-
törölt tag
ez a mérhetetlenül jófej cég mellesleg egyetlen telefonjára nem kínál upgrade lehetőséget. soha nem is kínált. ha valamit megvettél, amin mondjuk s60 v3 fp1 volt, soha a büdös életben nem tehetted rá az fp2-t. ahogy például n800-ra sem tehetsz maemo-t, és majd n900-ra sem meego-t.
ez a mérhetetlenül jófej cég már évek óta olyan szoftveres bugokkal adja ki a telefonjait (főleg a dráágbbakat), amivel már béta stádiumba se lenne szabad engedni őket. van néhány ember a fórumon, akik tudnának mesélni erről, de elég elolvasni egy-két tesztet is.
ez a cég, aki az atyaúristen, úgy 3 év késéssel talán behozza a lemaradását érintőképernyős telefonok terén, majd ha az N8 megjelenik. de az előzetesek alapján annál is majd jó lesz várni pár hónapot, hogy legalább a nagyobb szoftveres bugokat.volt két telefonom tőlük eddig. az elsőt szerettem, nem volt semmi baja, ezért vettem meg a másodikat is, mert akkoriban a legjobb ár/érték arányt képviselte az általam támasztott kritériumoknak megfelelően. az viszont már tele volt ostoba hibákkal, amiket nem igazán javítottak, pedig több frissítés is kijött rá...
és nagyon OFF, de ha már Bogot kritizálod a történelem érettségi miatt, akkor legalább annyit megtehetnél, hogy a saját helyesírásodra odafigyelsz. persze lehet, hogy te meg pont magyarból voltál elégséges, de akkor meg nincs mit egymás szemére vetni...
-
David75
őstag
Legszívesebben egy szóval válaszolnék....
Az olvasottságot nem bizonyítja azt hogy tudod mi írsz.
Elvégre 7 éve szinte minden telefont volt alkalma tesztelni tehát olyan buta hozzá mint a tök mivel egyiket se jegyezte meg.
Ez is csak azt bizonyítja milyen egy gyerekes lény vagy.
Egy dolog hogy mi vagy te fórumon és mi vagy élőben.Az nem gyerekes hogy baromságot állítasz aztán mikor cáfolják sokan akkor inkább csúsztatsz?
-
David75
őstag
Ne haragudj de végig olvasva a topic-ot azt kell mondjam annál cikibb nincs ha valaki nagy fanboy és a kedvenc gyártójáról még annyit se tud mint az ellen tábor.Képtelen baromságokat írsz.Az meg hogy bog-ra képes vagy olyasmit burkoltan mondani hogy nem ért a mobilokhoz hát nevetséges...
Holnaptól megígérem hogy hozzád szaszához és dotcom-hoz megyek minden nokia topicba flémelni.
-
bolondember
MODERÁTOR
1-húzd ki a fejed a Nokia ánuszából, végy egy nagy levegőt és nézz körbe a világban
2-szépen előadod az egészet, de a "jófejség" az inkább kifejezhető egy másik kifejezéssel: "marketing".kiragadott példádra válasz: az a 100 ember nem csak azért van fizetve, h segítségnyújtson, hanem FŐLEG azért állnak ott a kis aranypofák (akiket be se tanítottak rendesen), hogy az imádott cégednek VEVŐKET toborozzanak.
szerk: mert ugye, ha nem olvasnék MA-t, valszeg az életben nem tudtam volna meg, h van az ingyen navi - na ezt a célt IS töltik be szegénykék.igazából válaszolnék minden marhaságodra, de rajtad nem fog az észérv. Ahhoz túl elvakult vagy. Köbö, mint Ulkesh/Everman, csak éppen nokiásban.
-
Inarus
addikt
-
Morden24
nagyúr
Figyi, szerintem vitázzunk értelmesen, és kérlek írd le, hogy a Nokia miért tisztességes gyártó, a többi (gyártókra lebontva külön, ha kérhetem) pedig miért nem.
Statisztikai adatokat lehetőség szerint minimum egy hivatkozással kérném, amennyiben lehetséges.Mivel látható, hogy fejbúbig elmerültél a témában, mindannyian csak tanulhatunk tőled, és én speciel szeretek tanulni, ergo áhítattal várom a tudást. Mester. Padawanod vagyok.
-
Bog
HÁZIGAZDA
"történelem érettségimen, pedig kettest kaptam."
Elég szégyen. Hát igen, ezért nem lettem senki."1. aláírásba nem azt írsz, amit akarsz, vannak szabályok"
Amit írtam talán jogszabályt sértett?Akkor miről van szó? Nem kell elterelni a dolgot más fele.
Hülyeséget írtál, javítottam.2.Nem attól lesz egy gyártó "atya"úristen hogy régebb óta létezik.
Hallgatlak, akkor mitől lesz? Mert az "atyaúristen" tudod, az létezett a legrégebb óta.3.Samsung és társai nem tisztességes gyártó.(ezt nem azért mondom mert dolgoztam a Nokiánál, dolgoztam az SE-nél is.)
Természetesen mindannyian feszülten figyeljük, hogy egy hozzád hasonló szaktekintély szerint melyik gyártó tisztességes és melyik nem.4.Közel sem összehasonlítható árkülönbségről van szó.(10K vs 20K és 50K vs 200K)
Nem mind1 hogy 10K duplázok meg vagy 50K -t emelek négyzetre.
És miért bántod szegény 1610 -et ez egy 1996 -os ős csúcsmodell. ebből is látszik nem tudod mit írsz.
Nem, tényleg nem tudom. Már hét éve nem tudom, hogy mit írok, mégis napi 35 ezren olvassák. Biztos egy szekta ez!5.Egyetlen notebookot csináltak eddig: Nokia Booklet 3G amit nem is lehet itt megkapni nem kell úgy sorolnod mintha tömeg gyártásba lenne.
A HLR-MSC-switcher-routert vonalról mintha elfeledkeztél volna... a Booklet már kapható itthon... de én nem tudom, hogy mit írok, ajjaj.6.Na most jó hülyeséget mondtál az iPhone még több éve meg sem született amikor már a Nokia 6600 -ásra választhattál navigációs programot külső GPS -el.
Ki állított mást???"A fórum arra való, hogy eszmét cserélj a témában, kulturált keretek között, értelmesen, érvekkel."
Ha már itt vagyunk olvasd végig a te érveidet és gondolkodj el mi a marhaság.
Mondjuk az, hogy direkt nem válaszolsz olyan dolgokra, amivel beégsz?"Tőlem aztán fenyegetésnek is veheted."
Ebből lerí milyen egy ember is vagy valójában.
Tied a szó: milyen ember vagyok valójában? -
Morden24
nagyúr
Tévedsz a Nokia az "atyaúristen" mobiltelefongyártás téren.
Tölt már USB-n keresztül, vagy még várni kell pár évet...?
Trollkodni hülyeségekkel minden gyártó ellen lehet, azt hiszed, a műanyagkirály Nokiát nem tudják itt ízekre szedni, akik egy picivel kevesebb szemellenzőt viselnek, mint egy versenyló?Másrészről meg nem tudom, milyen jogon fikázod-szapulod, nézed le az Apple fanokat, amikor olyan masszív csőlátásról teszel tanúbizonyságot minden egyes kommenteddel, amilyet még közülük is csak a legelvetemültebbek tudnak összehozni, pedig aztán szép díszes társaság, no offense.
P.S.: Mellesleg nem tudom, hogy mennyire vagy képben, de a Tube speciel ki sem jött volna, ha nincsen szifon. Mire kijött, egy árban volt a szifon 3G-vel. Ja, és hogy botrányos anyaghasználata volt, és nem utolsósorban a görgetőrutin is tapsot érdemelt... az meg már kit érdekel, régen volt már, most éppen jó alapanyag egy kis szidáshoz.
Amióta létezik legalább 10x annyi mobiltelefont adott gazdára mint az Apple.
Gondolom az nem zavar, hogy az Apple termékpalettája egy készülékből áll, ami szisztematikusan ugyanabban az árkategóriában játszik, míg a Nokia gyerekjátéktól Vertuig mindent nyom?
Olyan szolgáltatásokat is kínál ami az Apple -nak eszébe sem jutott.
Melyikre gondolsz? OVI store? Zeneletöltés? Hmmmm...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát figyeljél, ebben az egy hozzászólásban több tárgyi tévedés volt, mint az én történelem érettségimen, pedig kettest kaptam.
Csak hogy képben legyél és ne szemeteld tele a baromságaiddal a továbbiakban ezt a topikot:
1. aláírásba nem azt írsz, amit akarsz, vannak szabályok
2. tévedsz, a motorola az "atya"úristen a mobilgyártás terén. kicsit régebb óta létezik, mint a nokia, nézzél szépen utána
3. az apple mellényúlt azzal, hogy belekevert más gyártókat is, de volt nokia-rim, nokia-htc és nokia-samsung vita is a "tisztességes" gyártók között, jééé. ez egy ilyen világ, hát nem frucsa?
4. nem, a nokia nem húzza le az embereket... tényleg... mert a lowend 1610 és társai tényleg nem kerülnek pont kétszer annyiba mint akármelyik konkurens, valóban. a korrekt és tisztességes kiváló nokia nem dobálja vissza a garanciális telefonokat beázásra hivatkozva, neeeem... a kiváló nokia nem szabotálja persze az MWC-t sem, neeem.... és a remek nokia nem dobálja ki bétás szoftverrel a telefonjait, valóban, hát persze, nyilván...
5. a nokia csak mobiltelefonokkal foglalkozik. hát persze, azért gyártanak notebookot is. meg mondjuk HLR-t, MSC-t, routereket, switcheket. Az ITT-Nokia is csak valami tévedés lehetett...
6. az apple-nek tényleg nem jutott eszébe az ingyen navi... helyette eszébe jutott, hogy mi lenne, ha az emberek választhatnának navigációs programot és térképet is maguknak. a nokiának meg vajon miről juthatott eszébe az Ovi store, na miről....? és vajon az apple miért vett pár napja meg egy térképcéget, na vajon? ja, hogy nem olvastad? ó, bocsánat, nem tudhattam, hogy nem vagy elég tájékozott, de azért ontod magadból az okosságot, ne haragudj.Minden elolvastam, amit írtál. A fórum arra való, hogy eszmét cserélj a témában, kulturált keretek között, értelmesen, érvekkel. Ezek közül valami neked nem sikerült (témában, kulturált keretek között, értelmesen, érvekkel), lehet, hogy több dolog is hibádzik. De a fórum arra is való, hogy más hozzászólók megvilágosítsanak, ha marhaságokat beszélsz, te pedig belásd azokat.
Tőlem aztán fenyegetésnek is veheted.
-
Morden24
nagyúr
Nincs szifonom. Sőt, mekbúkom, ipod-om, vagy megharapott almám sincs.
Viszont a párhuzam marhaság volt, kevered a szezont a fazonnal, aztán meg benyomod aláírásba, mint valami hatalmas győzelmet, de bízz bennem: ez inkább ciki, mint jófejség, főleg mivel ez az mms duma az első iPhone-nál már lefutott. Nem mellesleg azóta meg is oldható, ha jól tudom.
Ja, és ne tegyünk már úgy, mintha a Nokia lenne az atyaúristen. Megjegyzem, ez nem is Nokia vs. Apple vagy 5800 vs. iPhone4 topik. Nem mellesleg szerintem mindenki szarik rá, hogy valaki szerint X Nokia telefon jobb vagy mms-esebb a szifonnál.
-
-
Morden24
nagyúr
-
<NewL>
addikt
nem azért, de ... 5800 és barátai a Nokiának sosem voltak minőségi telefonjai. volt jópár E szériásom, azokra lehet azt mondani, hogy minőségiek de egy ropogós műanyagra én még véletlenül sem mondanám. az meg, hogy neked egy térerő megtartás miatt best ... inkább dobja el a térerőt minthogy lefagyjon, 5 üzleti Nokiám volt 2 év alatt, 9 hónapja meg iPhone. biztos, hogy többször fagytak le váratlanul mint a mostani iPhoneom, mert ez még egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest