- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
Nem szükséges ironizálni. Nem ítélek meg valakit a telefonja alapján, ellenben úgy látom Te igen.
De ha már ketten félreértettétek, akkor bizony talán én nem fogalmaztam mindenki számára egyértelműen.
/Te pedig nyilván annyira naív vagy, hogy úgy gondolod - egy ilyen felsorolás után amit tettem - nem vagyok tisztában az operációs rendszer és a böngésző fogalmával.
A hülye nemszifonos áá.../
-
petrasgabor
csendes tag
Igen, ezt írtam:
Azzal talán inkább, hogy léteznek az iPhone OS-en kívűl stabil oprendszerek. Létezik Opera Mobile 10.Ez kettő darab kijelenető mondat. Reakciók a stabil oprendszerre, ill. a böngészőre.
Ha kettőspont lenne a kijelentések között érteném a gondod, de így... Talán a hasonló állítmány téveszthetett meg. Ha már ilyen nagyvonalúan "hülyeség"-gé degradáltad a véleményem./
A Safarin kívűli böngészők, mint lehetséges alternatívák lehetnek megemlítve, - továbbra is - válaszul szolgálva az eredeti kérdése. Példaként hoztam a Opera10-et, mert nekem bevált. Te most mondtál két másik lehetőséget.
Én inkább negatív kritikának nevezném amit írtam. Nem bántásnak szántam, csak nem tetszett a fellengzős-szemellenzős hangnem. Ez meg legyen az én problémám.
Továbbra is tartom, hogy tetszik az iPhone, és bizakodva várom a következő generációban a fent említett hibák javítását. -
madstunt
addikt
az I8910ben nincs HWbill. és nekem nagyon kényelmes volt hosszabb email gépelésnél is a hardveres,megdöntve kinyíló bill .(tudom a HTC touch pro 2 is megdöntve nyílik de mivel türelmes ember vagyok (így nemzavar a lassulás főleg ha egy k850nél még így is gyorsabb
) és jobban tetszik ami meg egy eszméletlenül szubjektív szempont tudom
)
OSbeli kényelmet itt inkább hagyjuk az egy másik téma offjának maradjon meg -
verser233
senior tag
Szia!
Igazán érdekes amit mondasz. Nekem volt iPhone-om, többször is, mindig vissza tértem rá, mert nekem is az tűnt a legalkalmasabbnak. Aztán hajtott a vágy, hogy kipróbáljam az Android rendszert. Direkt nem a felsőkategóriás Nexust választottam, hátha nem jön be, hanem Acer LiquiD S100-ra esett a választásom. Azóta eladtam az iPhone-om, mert most már ez jobban bejön, nem is vágyom vissza rá, pedig tényleg nem volt semmi bajom az iphone-nal, de ez most jobb, most várom a Desire-t
. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy kizárólag akkor állok vissza iPhone-ra ha végre meglépik a kijelző felbontás megnövelését, legalább 480X800-ra mert bizony az hiányzik. 2 napja vettem kezembe egy iphone-t és látszott nagy
on a különbség..........
-
Laci.M
senior tag
Nem csak szidtam a telefont, hanem szubjektíven értékeltem pro és kontra. Elmondtam, hogy mire jó, sőt a legjobb.
"Af már most is van, ahogy mms is." -ezzel megint csak az én állításomat támasztottad alá, pont ez volt az első hsz-om értelme, hogy direkt kihagynak dolgokat, amiket későbbi verzióba tesznek be. Ugyan ezeket már a 4 évvel ezelőtti sokkal olcsóbb telefonom is tudta.
Azt meg ne mondd, hogy a hype téged nem idegesít, vagy elnyomja a rozsaszín köd amit a telefon iránt érzel?? -
madstunt
addikt
a kocka meg tényleg hülyeség... de egyre több helyen felüti a fejét mint a cover flow
mondjuk nekem az összes cover flow megoldással is (apple-től kezdve HTCig) hhasonló. ha kihasználod az adott teló tárolóképsségét akkor elég nehézkes több száz albummal,egy sima listás metódushoz viszonyítva. dehát a parasztvakítás kell a népnek. puritanizmus párti tudok lenni elég erősen ha zenelejátszófelületről van szó
-
manchester85
veterán
Itt jön be az a kérdés, hogy a változatosság vagy a használhatóság a fontosabb. Rövid távon a változatosság, viszont erre cáfol rá az iPhone, ami a használhatóságával lassan 3. éve ugyanazzal a felülettel hódít. Szerintem nagy hiba lenne ezen változtatni. Vagyis a változtatásoknak mindenképp az iPhone alapkoncepciójába kell beleépülni, nem változtatni azon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest