- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
no igen, egyből tp2-t mondtam volna, pár napja amikor 3GS, HD2, S100, N1 viziten voltam, azt is nézegettem. Annyira tetszik az is, mindig nézegetem.
csak nekem a hw billzet kimondottan hátrány. volt egy jó kis gyakorlati teszt, ahol hétköznapi feladatokra fogták be a tp2-t meg az n97et, és hát nem kell mondanom melyik nyert... nagyon ráadásul. jobb a rendszer, nincs mese. az n97et ahogy fogdostam egy gagyi szarnak tűnt minőségre is, a tp2 meg valami hihetetlen minőséget sugároz. -
manchester85
veterán
Mi is olyan vicces? Egyetlen egy szemponthoz említettem meg a JB-t. Egyébként meg egy felhasználó számára nem az a lényeges, hogy mit tud elérni? Szerintem van egy kis fogalomzavar ott nálad. JB-vel védeni az apple-t, az a röhejes. De miért ne védhetném JB-s funkciókkal az iPhone-t? Egy felhasználó azt nézi, mit tud elérni egy készüléken, nem? Vagyis, hogy ő mire tudja felhasználni. Ebbe miért ne lehetne belevenni a JB által nyújtott lehetőségeket? Felhasználói lehetőségekről beszélünk.
Egyébként a 4G elnevezése tényleg baromira reális.
Az iPhone eddigi összes modelljeinek numerikus elnevezése abszolút nem a készülékgenerációra utalt, ellentétben az iPodokkal. A 2G és a 3G is a hálózati funkciókra, a 3Gs pedig ugyanezt alátámasztva, kibővítve a (s)ebességgel. A logika "nyilván" azt diktálja, hogy az összes eddigi modellel ellentétben ezúttal a generációk számozására térjenek át, ami azt jelentené, hogy:
2G= 1G
3G= 2G
3GS=3G
A mostani modell pedig ugyebár ebből a vaslogikából kalkulálva 4G.
-
joey04
titán
én nem bánom ha van egy kis animáció ( az enyémből kiindulva: ahogy visszadob a főmenübe, vagy amikor egy levelet átpakolok egy másik mappába gmailben), de ezek a kockák szarok, a coweflow nézetet sem használom soha.
off az OFFban: A hülye Nokia meg pont a leglényegtelenebb, legfölöslegesebb dolgot pakolta bele az új symbianba, lenyúlták a coverflowt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest