- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
manchester85 #81 üzenetére
- Memkártya. Nagyméretű videófájlok és fényképek átmásolására például. Igen, ez iPhone-on valóban elképzelhetetlen... Vagy idegen gépre/gépről gyorsan és egyszerűen másolgati, vagy benyomni egy DVD lejátszóba, TV-be és képeket, videókat mutogatni stb.
- Akku. Nem hivatalos szervíz??? Még ezt is hekkelni kell? Szóval garancia bukta, ha cseréled?
- Üzemidő. Ponsosan azt mondom, hogy legalább hazáig bírja már ki! Akkor is ha sokat kell telefonálni, netezni. Ne kelljen azért izgulni, hogy hogy csak bírja ki estig.
- Kamera. Nekem nem tünnek az 5-8 megapixeles AF-es villanós kamerás telefonok féltéglának. Melyikre gondolsz?
És ne kelljen már egy ilyen kategóriájú készüléknél mentegetőzni a videók és a képek minősége miatt...
- BT fájlküldés. JB. Értem én. Tehát hekkeld, ha akarsz valamit. Telepítgess, ügyelj a frissítésekre stb. Nem túl elegáns. /Még mindig ott tartunk, hogy más telefon miben jobb ugyebár, és ez is csak egy példa rá./
- Előlapi kamera. Neked számít, tiszta sor. Hiányzik.
- Nem tudom hol olvastad, hogy az Opera Mobile oprendszer.Nem tudhatom melyiket próbáltad, én a 10-et használom nagy megelégedéssel. Ha gondolod nézz utánna, és láss csodát!
Elhiszem, hogy iTunes-szal rengeteg dolgot meg lehet oldani, és csodálatosan rendezi a dolgaidat, de attól még pl. másolgatni akkor tudsz nélküle. Ezek pedig olyan tények, amiket nem lehet elvitatni.
Az előző hozzászólásommal (is) egyszerűen csak válaszoltam egy kérdésedre. Minden pont amit írtam tény. Nem megérzés, hozzászokás, elfogadás, megkerülés, kognitív disszonancia kérdése, hanem tény.
Az, hogy kinek mik az igényei, és milyen telefon felel meg neki jobban, az egy másik történet. Félreértés ne essék. Én nem az iPhonet fikáztam! Nekem is tetszik a készülék (almásék hozzáállása már kevésbé), de sajnos olyan hiányosságai vannak, amik nekem eddig kizárták, mint lehetőséget. Találtam olyat, ami nekem jobban megfelel. Te kérdezted, hogy miben jobb más telefon. Válaszoltam. -
madstunt
addikt
válasz
manchester85 #101 üzenetére
nemtudom már összevissza írok mindent,kezdik a H1N1 oltásba épített chippek felemészteni az agyam
-
válasz
manchester85 #89 üzenetére
Ha valaki nem használt sajátjaként egy iPhone-t, esetleg még csak nem is látott élőben (Sanszos hogy a fikázódók felére ez igaz) addig felesleges velük veszekedni. Több telefonom is van/volt és az iphone a legjobban használható és szerethető.
-
madstunt
addikt
válasz
manchester85 #81 üzenetére
vicceseket írsz,van hozzá tehetséged
JB-vel védeni a szifont meg kimondottan röhejes
vehement69 szerintem van/lesz valamiféle párhuzam az ipod elnevezésekkel szóval szerintem a 4G elnevezés lehetősége reális
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
manchester85 #69 üzenetére
"Mondd már el őszintén, hogy mi az, amiben jobb más telefon az iPhone-nál?"
Laci.M eléggé jól összefoglalta... - bár nem nekem szántad - De hogy a kérdésedre is választ kapj, néhány lehetséges példa:
- cserélhető memóriakártya hiánya (ebből fakadóan nincs kártya kivesz, gépbe betesz, felmásol, kártya vissza, öröm) /azt nem tudom hogyan viselkedik egyébként idegen gépen külső meghajtóként pl. tudsz e rá másolni, úgy, hogy használni is lehessen az áthúzott dolgokat, de azért egy adatkábelt - és egy iTunest - nem árt magadnál tartani/
- cserélhető akkumulátor hiánya /bár nem biztos, hogy a készülék túlélné az akksiját, de ha mégis, nem olcsó a szervízes csere, az otthoni berhelés pedig méltatlan megoldás/
- elfogadható készenléti idő hiánya /ahogy olvasgattam egy közepesen erős telefonálgatós netezős nap kikészíti délutánra. Pláne ha zene, film, netalán játék is elindul nagyritkán. Tehát kb. amire való. A navigációt meg sem említem. Márpedig nekem a megbízhatóság a legfontosabb egy telefonban. Ha kell, tudjak vele akár TELEFONÁLNI is./
- elfogadható minőségű kamera /a saját kijelzőjén visszanézve egy beltéri kép minősége még a GS-en is siralmas.És nincsenek ám beállítások, amivel esetleg lehetne valamicskét javítani a helyzeten./
- kamera segédfény hiánya
- bt fájlküldés hiánya
- előlapi kamera hiánya /ez mondjuk pont nem érdekel/
- rádió hiánya /pedig hasznos dolog lenne/
- sztereó hangszóró hiánya /ha már multimédia.../
- multitasking hiánya /ezt Te magad is elismerted, hogy gond/
- kijelző felbontás /persze szép, de manapság már lehetne azért nagyobb is/
Ezek mellé jön még a népszerű iTunes program, a magyar zeneáruház-mizéria, és az Apple-féle "tudjuk mi a jó Neked, ezért ha akarsz egy használhatóra tört és hekkelt készüléket - amit csak lízingelsz tőlünk -, akkor jobb ha nem frissítesz szoftot, mert bebuksz mindent, ami szerintünk amúgy sem kellett Neked!"
Egy iPhone felhasználó nyilván ennél sokkal-sokkal több olyan dolgot fel tudna sorolni, amiben jobb más készülék. Feltételezem Neked sem mondtam ezekkel a dolgokkal túl sok újdonságot. Azzal talán inkább, hogy léteznek az iPhone OS-en kívűl stabil oprendszerek. Létezik Opera Mobile 10. (tégy egy próbát vele!). A felhasználói felület úgy néz ki, ahogy én akarom, és program is van dögivel.
Igazán egy lényeges kérdés maradt véleményem szerint. Egy gyors menü, vagy egy multitouch, képes e ellensúlyozni ezeket a hiányosságokat.
Számomra a legkevésbé sem. Számodra mindenképpen.
Nincs ezzel gond.
Csak nem biztos, hogy kellene olyan kérdéseknek felmerülnie, hogy ugyan kérem van é a Föld színén "jobb más telefon az iPhone-nál" ? -
válasz
manchester85 #69 üzenetére
"Paramétereiben az iPhone 2G vagy 3G is jelentősen elmarad az N97-től, mégis jobban használható a sokkal újabb nokia modellnél. Akkor most melyik a korszerűtlen?"
Az egyetlen paraméter, amiben elmaradnak az N97-től, a hátlapon figyelő kamera megapixelszáma
Na jó, meg a 2G-nek nincs GPS-e és 3G-je, dehát evvan.
A hardver minden porcikája rommáveri azt a hypekupacot.
De ezt már írtam korábban párszor. -
domi007
őstag
válasz
manchester85 #8 üzenetére
ezt engedelmeddel teszem alairasba, akkora oltas volt
-
Avicularia
veterán
válasz
manchester85 #12 üzenetére
Ma pld. órákat kellett várnom egy kórházban és el kellett ütnöm az időt.
Hd2-ön gonews rss olvasóból nyitogattam meg operában a linkeket,nimbuzz futott a háttérben és ráadásul pocket playerrel zenét hallgattam eközben.
Futott még egy resco explorer is,de erre nem volt szükség,csak nem szoktam belőle kilépni.
Ez szvsz jó példa a multitasking szükségességére ,és nem életszerűtlen. -
joey04
titán
válasz
manchester85 #39 üzenetére
Vagyis a változtatásoknak mindenképp az iPhone alapkoncepciójába kell beleépülni, nem változtatni azon.
-
gerilee
aktív tag
válasz
manchester85 #24 üzenetére
Én meg tájékozódni járok ide. Ha kétes értékű bulvárhírekre lennék kiváncsi, akkor pl. a blikk.hu-t nézegetném naponta többször is.
De tudod mit, kezdjük elölről. Majd lassan írom, hogy te is megértsd.
1. Moonmannak válaszoltam, aki feltett egy kérdést.
2. Bog és (An)Dante többször említette már, hogy az iphonenal kapcsolatos hírek hozzák a legtöbb egyéni megtekintést, ergo a legtöbb reklám értékesítési lehetőséget. Tehát: "A kereslet határozza meg a kínálatot."
3. A többi - operációs rendszerrel szerelt - telefon tudja a multitaskot. Ebből lehet cikket/hírt készíteni? Szerintem nem.
Ha van értelmes válaszod szívesen fogadom, de ha újra csak sértegetni szeretnél, ne erőlködj, nem fog sikerülni. -
gerilee
aktív tag
válasz
manchester85 #8 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, az én hozzászólásaimra is van kereslet. A legjobb példa rá te vagy, mert válaszoltál rá. Újra lehetőséget biztosítottam neked, hogy megmutasd az iphone felhasználók legjellemzőbb tulajdonságát: az önérzetességet.
Egyetlen gondolatomat sem cáfoltad, vagy bizonyítottad az ellenkezőjét, egyszerűen csak személyeskedésbe kezdtél, amivel hál'istennek nem engem minősítesz. -
pampika
őstag
válasz
manchester85 #12 üzenetére
kattintgatni kell persze, nem magától működik. de pl. böngészel és közben zenét hallgatsz. és bele akarsz olvasni vmi doksidba a telefonon. ezért nem feltétlenül zárod be a böngészőt, főleg ha vmi nehezen megtalált oldalon vagy, de nem akarod kimentegetni könyvjelzőbe csak ezért.
5800-n pl. hiába állítottam be a böngésző indításánál, hogy melyik oldallal nyisson, mégsem csinálta meg, szóval nekem kifejezetten jól jött, hogy nem kell csak emiatt kilépni a böngészőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest