- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
petrasgabor #109 üzenetére
de.
-
joey04
titán
válasz
petrasgabor #107 üzenetére
talán a hasonló állítmány téveszthetett meg.
talán félreérthetően fogalmaztál inkább, ha neki is meg nekem is azonnal az jutott eszünkbe, ami. ja, nem hülye szifonos, mindig ő téved. -
vehement69
senior tag
válasz
petrasgabor #105 üzenetére
az a baj és rohadt idegesítő, hogy süt rólad az értelem, nem tartom valószínűnek akármit is mondasz, hogy életedben legalább közelről láttál egy iPhonet.
és amit sokan nyilván ebből fakadóan nem tapasztalnak meg (mégis jönnek mindig megmondóemberkedni, hát egésség'), mennyivel másabb egy iPhonet használni. papíron lehet szarul néz ki pár dolog, a gyakorlatban viszont egyáltalán nem hiányzik, kicsit másként, de gyorsabban, kényelmesebben és átláthatóbban oldod meg mégis ugyanazt. akksi nekem sok zene+net+tel mellett 2,5 napot bír ki (3G-t csak akkor kapcsolom be ha tethering megy, vagy ha sietős valami), de hát persze ezt is én tudom rosszul másfél évnyi használat után. filmet nem szoktam nézni rajta (azért megnézném, ki az aki ezen néz végig 1,5 órát, a hülye haverjaidnak mutogatott poénos videóidra meg ott van a jútúb), játszani sem - ez utóbbi megint csak egy másik dolog, ebben az esetben viszont jogos hogy merül az akksi, handheld konzolokhoz képest még így se rossz főleg hogy ez egy all in one inkább.
összességében viszont sok hiányzó feature-re nincs is szükség, vagy ha volna is, meg tudod máshogy oldani, ezt hadd írjam le mégegyszer. ha meg valaki szeret terminálparancsokkal, esetleg bináris kódokkal hívást indítani, az egyéni perverzió. nem ez a tökéletes telefon, de olyan szar se mint ahogy azt próbáljátok beállítani. az is tény, hogy mostanra volna már mit fejlődni, hát várjuk a 4-est.
#100: azóta gondolom nincsenek merevedési gondjaid.
-
joey04
titán
válasz
petrasgabor #103 üzenetére
Reggel/éjjel én is válaszoltam neked, de inkább töröltettem egy moderátorral. Látva a válaszod, jól döntöttem. Így most sem mennék bele, és nem válaszolgatok a hülyeségekre, de erre igen:
Nem tudom hol olvastad, hogy az Opera Mobile oprendszer.
ezt írtad:
Azzal talán inkább, hogy léteznek az iPhone OS-en kívűl stabil oprendszerek. Létezik Opera Mobile 10.
Én is pontosan ezt írtam a törölt postban, hogy hogy jön az iphone os VS Opera, még azt is írtam, hogy gondolom a safarira gondoltál. A böngészőhöz meg annyit, hogy próbáltam bizony, és nem olyan jó. A Safarival igazán az Androidos böngésző tud vetélkedni. Az Opera is jó, de azért gyengébb ligában játszik. Pedig itt van tapasztalatom, jóval korábban neteztem telefonról, minthogy itthon lett volna. Nem kell megrogyni egy operától, sőt. Akkor már inkább mini, annak legalább iphoneon is lenne haszna ha olyan helyen vagy ahol nincs 3G és WiFi.
Én nem az iPhonet fikáztam!
de. a tényeket is lehet olyan körítéssel és stílusban írni. neked sikerült. -
norbesz74
aktív tag
válasz
petrasgabor #78 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz amit írsz.
Egyén kimire használja a készüléket. Én nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel és van fizetett appom. tudok netezni vele és zsebembe elfér. Munkám miatt is jobb, mint ha laptopot hurcolásznék. Ha fényképezni akkarok ott van jobb fényképező gép. Sok ember az olcso gagyi készülékkel levet képet teszi hátérnek, mert neki elég. Rádiót még a szutyok i900 on se halgattam, mert féltettem. Meg tok nézni pps filmet tok nézni rajta. szünetben töltöm külsö aksival. Más egyébb készüléknl még ez sincsen szóval neked a lassú winmobil tetszik használd egészségel, de én nem sülyedek oda, hogy másik topicba rohanjak és fikázak valamit. Én másnap vittem vissza és vissza kaptam a pézt
-
manchester85
veterán
válasz
petrasgabor #78 üzenetére
-Miért akarnám kivenni a memóriakártyát? Mit akarnék felmásolni telefonról gépre? Szerintem ez inkább fordítva szokott működni. Semmi olyan dologról nem tudok, ami a telefonomon fenn van, de a gépemen nincs, hacsak nem a fényképek, de azt nagyon egyszerűen fel lehet másolni.
És még iTunes se kell hozzá...
-Hivatalosan ugyan nincs akksicsere, de több megbízható nem hivatalos szervizes is van. 8k-ért nagyjából cserélik az akksit, ami nem több, mint bármely jobb telefonhoz egy gyári akksi. Mivel a készülék előfizusan (számomra megfelelő konstrukcióban) igencsak jó áron megvásárolható, így jelen állás szerint 2 évente cserélni fogom. Ez nagyjából azt jelenti, hogy 80-ért elhozható egy 3GS, és két év múlva eladható (majdnem) ugyanennyiért, aztán kezdődik minden előlről. Jelenleg egyetlen egy konkurens mobilról se tudok itthon, ami ilyen téren alternatívát nyújtana. 150 ezerért nem fogok mobilt venni, az tuti.
-szerintem ha egy telefon kibírja hazáig, akkor mind1, mennyit bír az akksija. Azért 1 napot ki lehet bírni vele, de azt ne mondd már, hogy a mai világban egy telefon töltése ekkora problémát jelent.
A mai okostelefon számos téren majdnem annyit tudnak, mint egy laptop, és kicsit jobb az üzemidejük szerintem.
A kamera nem a legjobb, a beállításokhoz pedig van alkalmazás, ami letölthető. Ez telefon, nem fényképező, és amíg egy mobil ilyen kecses, nem is fog olyan képeket készíteni, mint egy jobb fényképező. Jó képhez normális lencse és objektív kell, optikai zoomról nem is beszélve. Ahhoz, hogy a mobilok igazán jó képet csináljanak, úgy kéne kinézniük, mint a 10 évvel ezelőttieknek. Szerinted ki akar egy féltéglát csak azért, hogy jó képet csináljon?
blueetooth fájlküldés van, csak JB kell hozzá. Két iphone között még az se. Amúgy nekem nincs rá szükségem, elküldöm e-mailben ha valakinek kell valami. Sokkal gyorsabb.
Előlapo kamera: na, ez az, amit én viszont nagyon is hiányolok, remélem a következőben benne lesz. Nem azért, mert minden nap magammal szemben tartva a telefont akarok videótelefonálni, hanem mert van pár külföli hozzátartozóm, akivel tartom itthon is skype-on a kapcsolatot. Tulajdonképpen ezt hiányolom a legjobban.
Az opera mobile mióta oprendszer?
Használtam már más mobilokon az operát (N95, 5800) de nem igazán jött be, persze nyilván függ az adott készüléktől is. A safari gyorsaságával maximálisan meg vagyok elégedve. Csak most webböngészőkről beszélünk, nem oprendszerekről.
Az iTunes pedig tökéletes összhangban működik a felhasználói igényekkel és a készülékkel. Persze, aki csak annyit lát belőle, hogy "nem tudok nélküle másolgatni" az bizony nem igazán érti a lényeget. Gépen keresztül rendezgetni a telefonodat sokkal kényelmesebb, mint egy készüléken almappákat nyitogatni. A konkurens iPhone gyilkosokkal pedig az a problémám, hogy nem látom őket a szolgáltatói kínálatban. Kétszer annyit meg nem fogok fizetni egy konkurens mobilért. Ugyan nem sokat tudok ezeknek a marketing háttereiről, de az tuti, hogy jelenleg az iPhone az egyetlen mobil ma Magyarországon, ami kicsit is hasonlít a nyugati országok szolgáltatói árszabására. A HTC-k itthon a csillagászati árkategóriát képviselik, ennyiért pedig nem vagyok rájuk kíváncsi. Majd ha hasonló árszabású konstrukciókban lehet őket megvenni, mint az iPhone-t, akkor van értelme gondolkozni, de én speciel nem fogok 150 ezret független telefonokért kifizetni, ha utána úgyis egy komplex csomagban használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest