Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Nem csak szidtam a telefont, hanem szubjektíven értékeltem pro és kontra. Elmondtam, hogy mire jó, sőt a legjobb.
"Af már most is van, ahogy mms is." -ezzel megint csak az én állításomat támasztottad alá, pont ez volt az első hsz-om értelme, hogy direkt kihagynak dolgokat, amiket későbbi verzióba tesznek be. Ugyan ezeket már a 4 évvel ezelőtti sokkal olcsóbb telefonom is tudta.
Azt meg ne mondd, hogy a hype téged nem idegesít, vagy elnyomja a rozsaszín köd amit a telefon iránt érzel?? -
Laci.M
senior tag
válasz
vehement69 #49 üzenetére
Apple verzióktól függetlenül: mem.kártya foglalat, cserélehtő aksi, vaku, sz@r kamera ráadásul autófókusz, és bármilyen beállítás nélkül, Bluetooth nem jó adatátvitelre (ez mondjuk érthető) MMS, rádió, szintén hányadék iTunes...
De a telefon legnagyobb baja amiről viszont nem a tervezők tehetnek, a tulajdonosi kör. A tulaj ok 90%-a elvakult Apple fan, vagy cicababa, menőcsávónak képzelő 15 éves. Ezt az egész Iphone hype-ot rühellem.
Mondom ezt úgy, hogy több barátomnak is van (nem 15 évesek), használtam is, netezni nagyon jó meg ökörködni a rengeteg alkalmazással, de ezeken kívül másra nem jó.
Remélem ennyi elég... -
Laci.M
senior tag
"mely egyébként a feltört modellek tulajdonosai számára jelenleg is elérhető funkció."
Na ez a nem mindegy, de legalább lesz mivel eladniuk az új generációt
HHagy vegyen a hülye user gyakrabban új telefont sok pénzért, ne csináljunk olyat ami sokáig jó lenne számára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest