- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #111 üzenetére
+1
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
vehement69 #106 üzenetére
Személyeskedő, nagyképű hozzászólásodból előtűnő szellemi színvonalad hűen tükrőzi az avatarod is.
Értelmezési problémáid is lehetnek, mivel én biztosan nem állítottam, hogy az iPhone szar lenne. Mindössze manchester85 kérdésére válaszoltam, és bíztam egy intelligens, érvekkel alátámasztott véleménycserében.
Érdekel is engem, hogy ki milyen telefont használ... mindössze elmondtam miben lehet jobb más, min lenne érdemes - szerintem - változtatni, nekem hogyan felene meg.Nem az iPhone erényeit vitattam (az is tény, hogy van neki bőven), mindössze a hiányokat foglaltam össze, és ez így egyben soknak tűnhetett. Tiszteletben tartom - nem mintha kiérdemelted volna
- , hogy pl. Neked nem hiányoznak azok a dolgok amik nekem viszont igen. Különbözik az igényszint. Csak én nem estem ezért neked.
az is tény, hogy mostanra volna már mit fejlődni, hát várjuk a 4-est.
Elég lett volna, ha csak ennyit írsz..
-
nixx-21
őstag
válasz
vehement69 #76 üzenetére
uj szifonról is vannak ám édkességek h msot akko rvalós 4G leszv agy sem ....meglássuk
-
Laci.M
senior tag
válasz
vehement69 #49 üzenetére
Apple verzióktól függetlenül: mem.kártya foglalat, cserélehtő aksi, vaku, sz@r kamera ráadásul autófókusz, és bármilyen beállítás nélkül, Bluetooth nem jó adatátvitelre (ez mondjuk érthető) MMS, rádió, szintén hányadék iTunes...
De a telefon legnagyobb baja amiről viszont nem a tervezők tehetnek, a tulajdonosi kör. A tulaj ok 90%-a elvakult Apple fan, vagy cicababa, menőcsávónak képzelő 15 éves. Ezt az egész Iphone hype-ot rühellem.
Mondom ezt úgy, hogy több barátomnak is van (nem 15 évesek), használtam is, netezni nagyon jó meg ökörködni a rengeteg alkalmazással, de ezeken kívül másra nem jó.
Remélem ennyi elég... -
joey04
titán
válasz
vehement69 #28 üzenetére
A 3G hardvere szerintem nem lenne elég...
A GS már igen. (oda viszont a fent leírt okok miatt fölösleges.[link]) Valami újdonságot én is várok a menüben, de csak mert unom a mostanit. A kezdőképernyő remélem nem lesz olyan régi WM féle katyvasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest