Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
petrasgabor
üzenetére
az a baj és rohadt idegesítő, hogy süt rólad az értelem, nem tartom valószínűnek akármit is mondasz, hogy életedben legalább közelről láttál egy iPhonet.
és amit sokan nyilván ebből fakadóan nem tapasztalnak meg (mégis jönnek mindig megmondóemberkedni, hát egésség'), mennyivel másabb egy iPhonet használni. papíron lehet szarul néz ki pár dolog, a gyakorlatban viszont egyáltalán nem hiányzik, kicsit másként, de gyorsabban, kényelmesebben és átláthatóbban oldod meg mégis ugyanazt. akksi nekem sok zene+net+tel mellett 2,5 napot bír ki (3G-t csak akkor kapcsolom be ha tethering megy, vagy ha sietős valami), de hát persze ezt is én tudom rosszul másfél évnyi használat után. filmet nem szoktam nézni rajta (azért megnézném, ki az aki ezen néz végig 1,5 órát, a hülye haverjaidnak mutogatott poénos videóidra meg ott van a jútúb), játszani sem - ez utóbbi megint csak egy másik dolog, ebben az esetben viszont jogos hogy merül az akksi, handheld konzolokhoz képest még így se rossz főleg hogy ez egy all in one inkább.
összességében viszont sok hiányzó feature-re nincs is szükség, vagy ha volna is, meg tudod máshogy oldani, ezt hadd írjam le mégegyszer. ha meg valaki szeret terminálparancsokkal, esetleg bináris kódokkal hívást indítani, az egyéni perverzió. nem ez a tökéletes telefon, de olyan szar se mint ahogy azt próbáljátok beállítani. az is tény, hogy mostanra volna már mit fejlődni, hát várjuk a 4-est.
#100: azóta gondolom nincsenek merevedési gondjaid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest