Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
vehement69
üzenetére
Személyeskedő, nagyképű hozzászólásodból előtűnő szellemi színvonalad hűen tükrőzi az avatarod is.
Értelmezési problémáid is lehetnek, mivel én biztosan nem állítottam, hogy az iPhone szar lenne. Mindössze manchester85 kérdésére válaszoltam, és bíztam egy intelligens, érvekkel alátámasztott véleménycserében.
Érdekel is engem, hogy ki milyen telefont használ... mindössze elmondtam miben lehet jobb más, min lenne érdemes - szerintem - változtatni, nekem hogyan felene meg.Nem az iPhone erényeit vitattam (az is tény, hogy van neki bőven), mindössze a hiányokat foglaltam össze, és ez így egyben soknak tűnhetett. Tiszteletben tartom - nem mintha kiérdemelted volna
- , hogy pl. Neked nem hiányoznak azok a dolgok amik nekem viszont igen. Különbözik az igényszint. Csak én nem estem ezért neked.az is tény, hogy mostanra volna már mit fejlődni, hát várjuk a 4-est.
Elég lett volna, ha csak ennyit írsz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- , hogy pl. Neked nem hiányoznak azok a dolgok amik nekem viszont igen. Különbözik az igényszint. Csak én nem estem ezért neked.