Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #111 üzenetére
+1
-
joey04
titán
válasz
petrasgabor #107 üzenetére
talán a hasonló állítmány téveszthetett meg.
talán félreérthetően fogalmaztál inkább, ha neki is meg nekem is azonnal az jutott eszünkbe, ami. ja, nem hülye szifonos, mindig ő téved. -
joey04
titán
válasz
petrasgabor #103 üzenetére
Reggel/éjjel én is válaszoltam neked, de inkább töröltettem egy moderátorral. Látva a válaszod, jól döntöttem. Így most sem mennék bele, és nem válaszolgatok a hülyeségekre, de erre igen:
Nem tudom hol olvastad, hogy az Opera Mobile oprendszer.
ezt írtad:
Azzal talán inkább, hogy léteznek az iPhone OS-en kívűl stabil oprendszerek. Létezik Opera Mobile 10.
Én is pontosan ezt írtam a törölt postban, hogy hogy jön az iphone os VS Opera, még azt is írtam, hogy gondolom a safarira gondoltál. A böngészőhöz meg annyit, hogy próbáltam bizony, és nem olyan jó. A Safarival igazán az Androidos böngésző tud vetélkedni. Az Opera is jó, de azért gyengébb ligában játszik. Pedig itt van tapasztalatom, jóval korábban neteztem telefonról, minthogy itthon lett volna. Nem kell megrogyni egy operától, sőt. Akkor már inkább mini, annak legalább iphoneon is lenne haszna ha olyan helyen vagy ahol nincs 3G és WiFi.
Én nem az iPhonet fikáztam!
de. a tényeket is lehet olyan körítéssel és stílusban írni. neked sikerült. -
joey04
titán
no igen, egyből tp2-t mondtam volna, pár napja amikor 3GS, HD2, S100, N1 viziten voltam, azt is nézegettem. Annyira tetszik az is, mindig nézegetem.
csak nekem a hw billzet kimondottan hátrány. volt egy jó kis gyakorlati teszt, ahol hétköznapi feladatokra fogták be a tp2-t meg az n97et, és hát nem kell mondanom melyik nyert... nagyon ráadásul. jobb a rendszer, nincs mese. az n97et ahogy fogdostam egy gagyi szarnak tűnt minőségre is, a tp2 meg valami hihetetlen minőséget sugároz. -
joey04
titán
válasz
verser233 #93 üzenetére
Én vettem Herot, és tényleg jó. de nem győzött meg annyira, hogy cseréljek. Az s100 meg a nexus is nagyon jó, de mindig vannak apró zavaró dolgok (pl gmail beállítás, ami már 2.1nél úgy megy ahogy akarom elvileg, de ezt is csak 1 felhasználó erősítette meg, copy paste ami csak a senseben van jól megoldva, és a legnagyobb bajom, a böngészőben az oldal aljára/tetejére ugrás gyorsan. a N1ban az amoled kijelző fényereje, és napfényben való láthatósága, színhűsége sem győzött meg)
de valamit venni fogok, legalább 2-3 hétig használni fogok valami mást, aztán maximum eladom.94: ha már symbain akkor miért nem i8910 ?
ha már wm akkor miért a legócskább? Wm már nem rossz, egyébként. csak a symbian. ahogy megbeszéltük, az nem egy kényelmes rendszer. de ha már az, akkor i8910. -
joey04
titán
Én is kételkedtem régen. Aztán mégis az van, hogy mindenki azt kiabálja milyen korlátolt. mégsem tudok váltani másra, mert nem tudom elérni azt a könnyed és kényelmes (továbbra sem hülyebiztos a lényeg, hanem kényelmes) használatot sok felhasználási területen, akármennyire próbálgatom a többi készüléket, keresek megoldást, buherációkat rá. Pedig én baromira unom már, ennyi ideig soha nem volt még meg egy készülékem sem. Szemezek 3 készülékkel ami szóba jöhet: HD2, N1, Desire. De mindegyiknek van valami nyűgje, ami elriaszt.
-
joey04
titán
mem.kártya foglalat, cserélehtő aksi
ez a következőben sem lesz benneA kamerától mit vársz? Egy N1 sem csinál sokkal jobb képeket, egy vaku elférne valóban.
Af már most is van, ahogy mms is.radio ami még oké lehet, de nem hiszem, hogy ez akkora hatalmas hiba lenne...
iTunes szintén maradni fog.
szóval ezt: HHagy vegyen a hülye user gyakrabban új telefont sok pénzért, ne csináljunk olyat ami sokáig jó lenne számára a kijelentésedet akarod ezzel alátámasztani: led a kamerának, rádió. Hmmm. hát ha ennyi lesz az újdonság, szerintem nem sokan fognak váltani. A többi általad felsorolt dolog (kártya, akksi,itunes, bt) nem azért nincs benne, hogy majd jól lehúzzuk a vevőket felkiáltással a következőbe beletegyék.
másra nem jó.
ezen meg csak nevetni lehet, bár így érthető: Ezt az egész Iphone hype-ot rühellem. -
joey04
titán
én nem bánom ha van egy kis animáció ( az enyémből kiindulva: ahogy visszadob a főmenübe, vagy amikor egy levelet átpakolok egy másik mappába gmailben), de ezek a kockák szarok, a coweflow nézetet sem használom soha.
off az OFFban: A hülye Nokia meg pont a leglényegtelenebb, legfölöslegesebb dolgot pakolta bele az új symbianba, lenyúlták a coverflowt.
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #39 üzenetére
Vagyis a változtatásoknak mindenképp az iPhone alapkoncepciójába kell beleépülni, nem változtatni azon.
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #28 üzenetére
A 3G hardvere szerintem nem lenne elég...
A GS már igen. (oda viszont a fent leírt okok miatt fölösleges.[link]) Valami újdonságot én is várok a menüben, de csak mert unom a mostanit. A kezdőképernyő remélem nem lesz olyan régi WM féle katyvasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest