- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
1. Moonman hozzászólása arra vonatkozott, hogy a pletyka szintű források megérnek-e egy cikket. A te válaszod meg arra vonatkozott, hogy ami "minden" más mobilnál természetes (multitask) annak mitől van az iPhone esetében hírértéke.
2. Ebben semmi különleges nincs. Viszont, hogy mire van kereslet, az a termék minőségétől is függ. Sőt, hosszútávon elsősorban attól függ.
3. Általában egy cikk előremutató információkat hordoz magában, vagyis, hogy mi lesz, nem azt, hogy mi van. Arról lehet cikket írni, hogy az iPhone-ban multitouch vezérlés van? Nem, mert ez már tény. Arról lehet, hogy az új symbianban multitouch képes oprendszer lesz? Igen! Akkor ez már symbian hype?
-
manchester85
veterán
Hú, van rá kereslet, mert válaszoltam rá.
Ez aztán baromi frappáns riposzt volt.
Felszínes tényekre, specifikációkra, fícsörökre alapozva ömleszted az iPhone utálatodat, miközben a legvalószínűbb, hogy még kirakatból se láttad ezt a telefont. Az meg, hogy kollektíven beszélsz az iPhone tulajokról, igencsak egyszerű gondolkodásra vall. Fölösleges lenne cáfolni, amit leírsz, hisz magad se vagy vele tisztában. Azon túl, hogy a rendszeres iphone-os hozzászólásaid flame-et gerjesztenek, semmi konstruktivitásuk nincs, hisz nem értesz ehhez a telefonhoz (sem), ez nyilvánvaló... Én se sokat, de én legalább azért vagyok itt, hogy tanuljak a hozzáértőbbektől. Te viszont tanulni nem akarsz, hozzáértő nem vagy, az ócsárló hozzászólásaid (ebből is kifolyólag) meg teljesen hiteltelenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest