Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Hú, van rá kereslet, mert válaszoltam rá.
Ez aztán baromi frappáns riposzt volt.
Felszínes tényekre, specifikációkra, fícsörökre alapozva ömleszted az iPhone utálatodat, miközben a legvalószínűbb, hogy még kirakatból se láttad ezt a telefont. Az meg, hogy kollektíven beszélsz az iPhone tulajokról, igencsak egyszerű gondolkodásra vall. Fölösleges lenne cáfolni, amit leírsz, hisz magad se vagy vele tisztában. Azon túl, hogy a rendszeres iphone-os hozzászólásaid flame-et gerjesztenek, semmi konstruktivitásuk nincs, hisz nem értesz ehhez a telefonhoz (sem), ez nyilvánvaló... Én se sokat, de én legalább azért vagyok itt, hogy tanuljak a hozzáértőbbektől. Te viszont tanulni nem akarsz, hozzáértő nem vagy, az ócsárló hozzászólásaid (ebből is kifolyólag) meg teljesen hiteltelenek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Robotporszívók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez aztán baromi frappáns riposzt volt.
Felszínes tényekre, specifikációkra, fícsörökre alapozva ömleszted az iPhone utálatodat, miközben a legvalószínűbb, hogy még kirakatból se láttad ezt a telefont. Az meg, hogy kollektíven beszélsz az iPhone tulajokról, igencsak egyszerű gondolkodásra vall. Fölösleges lenne cáfolni, amit leírsz, hisz magad se vagy vele tisztában. Azon túl, hogy a rendszeres iphone-os hozzászólásaid flame-et gerjesztenek, semmi konstruktivitásuk nincs, hisz nem értesz ehhez a telefonhoz (sem), ez nyilvánvaló... Én se sokat, de én legalább azért vagyok itt, hogy tanuljak a hozzáértőbbektől. Te viszont tanulni nem akarsz, hozzáértő nem vagy, az ócsárló hozzászólásaid (ebből is kifolyólag) meg teljesen hiteltelenek.