Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CimbiX

aktív tag

válasz Timer #141 üzenetére

Eppen ket hettel ezelött vett elö a fene, hogy nekem most ujra androidra kell valtanom, mert az utolso egy LG g6 volt. Teszteket olvastam, neztem a YT-on, kevesebb penzt akartam kiadni. Az uj Poco F3-ra esett a valsztasom. A kijelzöt az egekbe magasztaljak, mind a YT-on, de meg itt a PH lapcsalad teszten is. A 8gb-os verziot rendeltem meg. Elsö benyomasom tök jo volt, ment minden, szep kiejlzö, gördülekeny rendszer. Viszont a kis mobilos jatekom (Kingdom of Heroes) sajnos sokkal többet akadozva ment, ami szamomra erthetetlen, nem egy igenyes jatek. Este elinditottam a Netflixet, epp a Lost in Space-t neztem ujra. "Huha, itt valami nem stimmel". Egymas melle raktam az iPhone Xs Max-omat es a Poco F3-at. Az F3 egyszerüen elnyel egy csomo kepreszletet, pedig az xs max kijelzöje nem egy mai gyerek, es raadasul nem is nagyon kitünö a HDR tartalmak lejatszasaban. Megis, sokkal elvezetesebb rajta videokat nezni. Probaltam a kepernyö beallitasokban a Poco-nal MINDEN lehetseges beallitast, de a szinek egyszerüen nem voltak hajlandoak stabilan teljesiteni, es veletlenszerüen mintha meg menet közben is egyik szinprofilrol egy teljesen masra allt volna. Aztan gyakran szoktam meg telefonrol nyomtatni, ha pl be kell szkennelnem valamit. Hat a poco-val sajna ez sem ment, a nyomtatom csak air print-et tud. Akkor jöjjön a böngeszö: ehhez lehet, hogy en nem tudok eleget. Szerettem volna a Chrome-ot hasznalni, hogy a macbook-on is, meg a telefonon is ugyanaz menjen, hogy ne kelljen a jelszavakkal vacakolnom. De a menük nagy resze fent van a kepernyö tetejen, ami meg jobban megneheziti a kenyelmes hasznalatot. Ez a Safari-ban jobban meg van oldva, egy nyomas a kepernyö also reszen a kedvencekhez visz, onnan sokkal kenyelmesebben es gyorsabban eljutok oda, ahova szeretnek. Netflixre visszaterve: egymas melle raktam 3 telefont: Poco F3, xs Max es a felesegem 12 pro Max-at, pontosan ez is a kijelzök minösegenek a sorrendje. Nezzetek fel YT-ra, ahol közvetlen összehasonlitasok vannak. Tudom, hunyoritani kell nehol, de lathato a különbseg. Szegeny kis Poco ment is vissza, pedig fel hetig probaltam magamat meggyözni, hogy jo lesz es meg tudom szokni a "kihivasokat".

• kBika

csendes tag

válasz Timer #146 üzenetére

komolyan szórakoztató amit csinálsz, de az hogy nekem és rengeteg másik embernek az apple a legmegfelelőbb, az miért is nem tudatos vásárlás?
    Amúgy nem is tudtam, hogy amit a konkurencia tud mindig az a kötelező innováció... a gyorstöltést rég tudja már amúgy.
    A szerinted gyenge hardver meg elveri rendszersebességben az androidos csodákat.
    A chromecast nem egyenlő az AirPlay tudásával, a multiroom hangszórók stb nem támogatja, ellenben az apple megoldásával.
    Ja még egy: mutass a piacon csak egy olyan fülest ami úgy csatlakozik a telefonhoz mint az AirPods
    De már unom, hogy győzködsz mindenkit arról, hogy amúgy nem is a neki jó telefont veszi... vegyen mindenki oneplust mert benne van minden olyan újítás ami timer szerint létszükséglet. :N

• thiclyoon

aktív tag

válasz Timer #143 üzenetére

"Na béke veletek, szerintem már mindenkinek elmondtam, amit szerettem volna!"
    Akkor tényleg nincs példa (vagy nem tudsz modani, esetleg nem szeretnéd megvédeni az álláspontod) az animációval történő szoftverlassításra (lásd #134 vége). Szuper! :D

• Tibee86

nagyúr

"Nekem végső soron mindegy, ki és mire és mennyit áldoz"
    ....de azért folyamatosan magyarázod, hogy mindenki hülye aki Apple terméket vesz. :D
    Amúgy nekem tetszik, hogy milyen szinten kardoskodsz itt 2 napja, sajnos még mindig sok olyan tag van aki képes leállni veled és a többiekkel egy Apple hír alatt almát körtével hasonlítgatni. Az unalom nagy úr, szóval további jó szórakozást.

• kBika

csendes tag

1. Ha egy termék- és a szolgáltatásai jók, és sokat adnak el belőle az mitől menne szembe az általános piaci mechanizmusokkal?
    2. Ha a specifikációt nézed akkor a mostani széria: oled kijelző nagy felbontással, csúcshardver, csúcskamera, 4-6 gb ram ami bőségesen elegendő az ios-hez, tehát konkrétan nem tudtam még rávenni a telefont, hogy bármit is újratöltsön. Tehát a specifikációk is teljesen rendben vannak.
    3. A notch még mindíg a faceid miatt kell, amit semelyik másik gyártó nem tudott még megcsinálni. Ezerszer kényelmesebb mint az ujjlenyomat vagy a samsung írisz scannere ami 2x működik 10 próbálkozásból... és szerintem az azonnali felismerés miatt is van még a notch, kell egy ikonikus design elem, mint anno a home gomb amit ha meglátsz azonnal tudod, hogy na az egy iphone.
    4. Semmilyen gyártói suttyóság nincs az apple részéről, profitra mennek mint minden másik cég, szerinted oneplus és társai a te boldogságodért működnek?

Felvetődik a kérdés, használtál valaha apple eszközt huzamosabb ideig?
    Lehet érdemes lenne kipróbálnod ha ennyire szúrja a szemedet.

De akkor az android miért nem tud airplay-nek megfelelő technológiát? Miért nincs imessage helyettesítő? Miért nincs apple pay egyszerűségű mobilfizetés? Miért nem tudnak olyan jól fotózni? Az oneplust bevihetem bármelyik pesti plázába és 3 évig garanciálisan javítják?- Nem. stbstb
    Ezekre sosem érkezik válasz, de hát specifikációkban sem marad el szóval akkor nem is túlárazott? Érdekes, nem? :))

• kBika

csendes tag

válasz Timer #131 üzenetére

Tehát neked felfoghatatlan, hogy azért mert papíron nem ebben van a legtöbb ram, pixel stb attól még egy piacképes termék? Sőt igazából az egyik legsikeresebb mobil évek óta.
    Minden annyit ér amennyit adnak érte, számomra a 12 Pro teljes mértékben megérte, szeretem használni és semmi másra nem cserélném le.
    Írtak fentebb egy audis példát, na most tényleg tök jó példa.
    Magyarázd meg egy BMW vagy Audi tulajnak miért éri meg sokkal jobban egy Dacia...
    Nyílván nem húzható egyértelmű párhuzam, de fogadd el hogy rengeteg embernek az Iphone minden igényét kielégíti és marhára nem érdekli, hogy az androidosnak papíron jobb technikai paraméterei vannak, ha az iphone egyszerűen csak jobb számára.
    Volt S7 nálam, aztán Note 8 de akkora csalódás volt, hogy akkor váltottam Iphone X-re mivel egy árban voltak és megbízhatóságban ég és föld volt már akkor.
    Az android ugyan abba a gödörben van mint a windows, külön fejlesztik a hardwaret és a szoftvert, ezért sosem lesz teljes az összhang, míg az apple mindent maga fejleszt, így a végeredmény- számomra sokkal szimpatikusabb. És ezzel rengeteg más ember is így van, szóval fogadd el és ne az éttermi példákkal gyere, mert ha ott is az ár-érték arányt nézed akkor inkább főzz magadra...

• kakuk.tamas

addikt

válasz Timer #131 üzenetére

Ha iMac-ből nem is fogy sok, de Watchból, és iPadből fogy szépen. Ahogy egyre több ember vesz MacBookot is, legalábbis ahogy a Facebookos csoportokban tapasztalom.

Az iMac helyhez kötött dolog, az emberek pedig egyre inkább a mobilitásra vannak kényszerítve.

Régen a Huaweit istenítettem, még a Mate20 Pro időkben (volt is mellé Huawei Watch-om), aztán jött a P40 Pro+MateBook ami mellé egy Samsung GWA2-t használtam.
    Aztán jött az Alma, és rájöttem, hogy ez így összességében jobb.

• kBika

csendes tag

válasz Timer #99 üzenetére

Vicces hogy ilyen sok kommenten át ez a téma... a 12 pro-ban az A14 illetve a 6 gb ram mitől ne lenne felsőkategóriás? Ja hogy valamelyik androidosban 16 van? Na és a macbookomban is, mégsem mondanám elavultnak(M1) 2021-ben már fel kéne fogni, hogy nem csak a táblázatban leírt technikai adatok számítanak, hanem a körítés, a felhasználói élmény és az ökoszisztéma is. Ezekben erősen piacvezető az apple, melyik androidos készülék tud olyan szinten együttműködni a szintén andoridos tablettel és még egy laptoppal is?
    Szerintem egy sem és amíg ez így lesz, én biztosan nem fogok androidos csodákat venni akárhány hz lehet a kijelő meg benne lehet a világ összes ramja.
    Kicsi az akksi? Nem érdekel mekkora, ha kibír egy napot, este úgy is feltölt, mivel este töltőn van megint nem érdekel milyen gyorsan tölt.
    Érdekes az apple pay, sidecar, szinkronizálás funkciókról egy szót sem szólnak a haterek csak hogy releváns példákat említsek. A mobilfizetés az apple eszközökön a legkényelmesebb, pedig max 6 gb ram van csak bennük :))
    Melyik androidos telefon tudja alapértelmezetten, hogy ha kimásolok egy szövegrészletet telefonon, azt azonnal beilleszthetem gépen? Vagy ha csinálok egy fotót, azonnal megjelenik a gyári alapértelmezett képtárban az összes eszközömön?

Akik fikázzák az applet általában sosem használták még az ökoszisztémát és mindíg, mindegyik hír alatt szétokádják a céget hogy így szar, úgy szar. Senkit sem érdekelnek ezek a vélemények.
    Próbáld ki és meglátod milyen rossz. Nekem volt androidom az összes nyűgjével együtt, köszi elég volt egy életre. :N
    Ja és nem irogatok androidos hírek alá, hogy de fos hogy nem tudja az airplayt, meg fuuu az én kamerám már 2014-ben szebb képeket csinált..

• thiclyoon

aktív tag

válasz Timer #99 üzenetére

#100 - örülök :)

-- nem válasz, nem fejtem inkább tovább --

• thiclyoon

aktív tag

válasz Timer #57 üzenetére

Olvastam a topikot, de itt nem tudtam továbbmenni, annyira küszködtem a könnyeimmel :DDD

"Kenheted a hajadra a szoftvert, ha az egész telefon gyenge, és animációkkal próbálják elkenni a lassúságát. Elvből nem fizetek avittas megoldásokért egy kisebb vagyont, pláne nem akkor, amikor tele a piac korszerűbb megoldásokkal."

Ha az egész telefon gyenge, akkor gondolom a lassúságot vagy elkenik*, mint ahogy a rendszer és a rendszerappok esetén teszik (hiszen azok alkalmaznak bőven animációkat), vagy egyszerűen lassú marad az adott app - más megoldást hirtelen nem látok. Szeretném elárulni, hogy bármilyen app megírható nulla animációval, csak használni senki se használná, mert teljesen idegesítően működne. Próbáltam, elhiheted, nem véletlenül olyan könnyű az animációkat beépíteni a fejlesztés során iOS-en. :) Fejlesztőként mondhatom, hogy Androidon sokkal többször kell a teljesítménylimittel küzdeni, mint fordítva.
    Hasonlóan ehhez a kijelentéshez, remélem, hogy az avittas megoldást is összességében érted, mármint mind hardverre, mind szoftverre: szeretnélek megkérni, hogy nézz szét az Android elérhető kódjaiban, csoda dolgokat találhatsz! Például olyanokat, hogy a 10+ éves megkötésekkel kell appokat fejleszteni ma is. Ez ténykérdés, hogy olyan rendszerszintű (OS, VM) megkötések vannak, amit egyszerűen nem tudsz megkerülni (arról nem is szólva, mikor pl. a Huawei userek tömegével jönnek a supportra, hogy "nem működik az app, nem jön értesítés." Hát persze, csak legyen valaki aki korrekten megoldja ezt a hibát...). Persze azt hiszem, még mindig lehet mondjuk C++-ban fejleszteni, amivel néhány ilyen dolog kikerülhető, de nincs ember a világon, aki ezt az utat választaná. Ha valami, akkor szerintem ez nevezhető avittas megoldásnak. Ha bármivel nem értesz egyet, javíts ki kérlek :R

És még mielőtt: körülbelül 10 évig használtam Androidot, most épp iPhone-om van. Nekem teljesen mindegy mit használok, amíg valóban működik, aminek működnie kell - igen, használtam már drágább Androidot is, ismerem a dolgait. Olvastam, hogy előkerült a drága iPhone kártya is itt: én a jelenlegi legolcsóbbat használom, mert tudom, hogy ez is bőven elég, a többi számomra pénzkidobás lenne.

*: kis technikai segítséget szeretnék kérni: hogyan oldható meg ez, hogy egy gyenge telefonra smooth animációt tegyünk, hogy ne látszódjon, milyen gyenge? ;] iOS esetében jöhetnek a tippek, a megfejtők között egy hámozott lufit sorsolok ki (amellett, hogy tényleg érdekel), főként, hogy egyelőre nem igazán láttam olyan appot, ami előhozná ezt a lassúságot. Játékoknál talán van, hogy nincs meg a 60 fps egy ideig, de ott aztán tényleg nem tudom, hogy a smooth animációkat melyik GPU tudná kirenderelni, ha éppen az 51. frame-et rajzolja ki közben.

• vzsryl

nagyúr

válasz Timer #86 üzenetére

A jó és korszerű hardvert pedig nem "az én úgy érzem ez szmúúútabb" határozza meg, pláne nem a "nekem ez nem kell, mert nekem nincs szükségem rá"”
    De.
    Ha nem érzem szmúúútabb’-nak, akkor mennyi ideig töröljem a fenekem a csúcshardverrel?
    SD835+6GB RAM-ról váltottam A13+4GB RAM-ra. Az előző se volt lassú, viszont az utóbbinál jóval lassabb. De nem ez volt a probléma. A droidos beröccent néha, fagyogatott néha, nem mindig ugyanúgy kezelte az appokat (pl. email kliens, office stb…), és az agyamat is felpumpálta párszor. Az IOS óta (1,5 éve) bármikor elővehetem a készüléket, és sosem nyomja fel a vérnyomásom a használata. Nekem ez mocskos sok pénzt megér, mivel naponta több órát cseszegetem ezt a sz@rt, mert muszáj!
    Játszani biztos jó a droid is, de nekem nincs és valószínűleg nem is lesz játék a telefonomon.

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #66 üzenetére

nem azt mondtam hogy nem számít, csak azt hogy a hajadra kenheted a wish.com maxos specifikációját a kínai szarodnál, ha nincs felette normális szoftver. lehet benne 8000mah aksi pl, ha szar az energiagazdálkodás és pont ugyanolyan gyorsan lemerítem mint egy 3000mah aksis iPhonet. lehet benne stereo hangszóró ha mindkét hangszóró úgy szól mint egy darab szar. lehet benne 8k felbontású kijelző, ha a panel minősége egy gagyi szar. ezek a számok önmagukban szart se jelentenek. hiába 144hz egy droidos telefon, akkor sem tűnik olyan smoothnak jelenleg némely esetben mint egy 60hz-es szar iPhone. ezt a google is elismerte azzal, hogy fejlesztenek ezen mert fejleszteni kell. :) ha ugyanolyan smooth vagy smoothabb lenne akkor nem kéne ezen fejleszteni. :)

• jbcs

tag

Nálam a luxus vagy csúcskategória ott kezdődik, legyen az mobil, autó vagy sütő, hogy semmilyen szinten ne kelljen kompromisszumot kötni. Mobil telefon esetén pl., hogy egy napot kibírjon az a telefon töltés nélkül, legyen benne az átlagnál jobb gyorstöltés. Semmi gond, ha ezt nem tudja, csak akkor azt ne nevezzük csúcskategóriának. Nyilván ezt akkor teheti meg egy gyártó, hogy fontos dolgokat kihagy, ha monopol helyzetben van, mint az Apple az IOS miatt és veszik a termékeit így is-úgy is, mint a cukrot. De pont ilyen szempontból jobb az Android, hogy ott van konkurencia és a gyártók rá vannak kényszerítve az innovációra.

• PavelVagyok

junior tag

ha az egész telefon gyenge, és animációkkal próbálják elkenni a lassúságát

ekkora baromságot már régen nem olvastam az tuti. nem tudom te melyik bolygón élsz de az Apple CPUira lehet mondani mindent csak azt nem, hogy gyenge. tudsz mutatni valami releváns és hiteles dokumentumot ami leírja hogy az iPad Pro M1-es CPU-val azért alkalmaz 120hz kijelzőt és szép animációkat mert ezzel akarják elterelni a figyelmet arról hogy az eszköz egy lassú szar? :DDDD

X óta van OLED kijelző, így Xs-ben is az van. Nagyon jó, és örülök hogy vártak a technológia felhasználásával addig hogy már lettek nem beégős szar fos panelek is. Nem mondtam, hogy hülyeség bármelyik az új technológiák közül, azt mondtam lehet nélkülük élni, és nem sírok nap mint nap amiért nem 200 wattal tölt a telefonom és nem 120hz a kijelző. Ráérnek akkor berakni amikor már tényleg jól működnek ezek.

törölt tag

"Ezek a dolgok addig feleslegesek, amíg a saját preferáltja nem tudja" . Ez már nagyon off de kb ugyanezt írtam a xiaomi hypercharge cikk alatt az egyik vélhetően almás fórumtársnak. Láttunk példát nem egyet erről már a múltban. Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel.

• jbcs

tag

válasz Timer #50 üzenetére

Engedd el, nem érdemes vitázni.
    Egyébként régen én is azt gondoltam, hogy milyen fölösleges, mi értelme a quick charge-nak, de most, hogy van az új telefonomban tökre kényelmes, hogy kb. 20 perc után már vehetem le és szinte fullra töltött. Ugyan ez igaz a nagyobb akksira, akkor értékeli igazán az ember, mikor elkezdi használni... Szerintem ezek egyáltalán nem értelmetlen fejlesztések és igen is fontosak, felső kategóriában alapnak kellene lenni, közép kategóriában meg elvárható.

törölt tag

Hagyd rá szerintem :) Amúgy Ádám16 remekül összefoglalta ezt az egészet.

• PavelVagyok

junior tag

A Xiaomi most jött ki a 200 wattos töltéssel. Miért nincs ez se Samsung se OnePlus csúcs készülékben? Úgy látszik ezek se tudnak innoválni meg technikai csúcsot mutatni.

Számomra a hardver önmagában szart se jelent ha nincs hozzá jó szoftver írva. Lehet rendelni Wishről is csúcs hardveres noname sw support nélküli telefonokat venni, ennek ellenére Te mégis a OnePlust választottad. Miért?

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #47 üzenetére

arra szerettem volna példát mutatni. hogy Te OnePlus userként hiányolod és kiborulsz amiatt hogy nincs 120Hz kijelző az iPhoneban. nem érdekel hogy a célcsoportot (Aki nem Te vagy, és ezzel semmi baj nincs) mi érdekli jobban. nem érdekel, telibe szarod, hogy ettől még nekünk ugyanolyan jó, sőt, más dolgok fontosabbak ennél.

végülis igazad van.

kit érdekel mi a célközönség saját prerenciája. az viszont már húde fontos, hogy neked mi a fontos úgy hogy nincs iPhoneod. fuck logic. :C (ne áltasd magad, sose lesz ilyen készüléked. hiába rakják bele a 120hz-et, utána azért nem veszed meg majd mert nem 12GB. ha az is belekerül utána megint lesz valami ami hiányzik majd. nem vagy potenciális vevő, csak egy fikázó fanatikus)

én vagyok a hülye, amiért jobban szeretek egy beépített OOTB működő szolgáltatást használni, ahelyett hogy felrakjam a messenger, a vibert, a whatsappot, a skypeot meg a tudja a faszom miket.

"Már megint félrebeszélsz és magadról hablatyolsz, miközben a saját preferenciád még mindig senkit sem érdekel"

minket akik Iphonet használnak se érdekel, hogy neked annyira nagyon hiányzik a 120hz kijelző a mi készülékeinkből, hogy ráadásul még olyan javaslatot teszel hogy ha nekünk ez elég, akkor dobjuk ki adjuk el és vegyünk egy középkategóriás androidot. :D kösz de kösz nem, nem kellenek az ilyen szar tanácsok. inkább megtartom a jelenlegi telefonom, jó lesz nekem ezzel a szar semmire se jó 60hz-el is. :DD

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #47 üzenetére

azt írtam, hogy nem bánom ha csak 2 év mulva a következő iPhoneomba lesz 120hz kijelző. ezért feleslegesnek ítélem eladni a jelenlegi Xs-em amivel teljes mértékben meg vagyok elégedve (értsd, nincs szükségem alternatívára, jelenleg is jól elvagyok ezzel a készülékkel. mindenre elég ami nekem kell), hogy vegyek egy olyan terméket ami számomra nem felel meg, csak azért mert azon is el tudnám végezni a dolgaimat, meg hogy alternatív chat fosokat keressek és telepíttessek fel mindenkivel a közeli környezetemben. mindezt csak azért mert jelenleg nem érzem magam és a telefonom hátrányban azért mert 60hz a kijelzője..

• janeszgol

félisten

válasz Timer #33 üzenetére

Forditsuk meg. Az iPhone-t igyis-ugyis megveszik, mig a droidosokba kellenek ezek, kulonben a fene se venne oket.
    Szolgaltatas szintjen meg mindig az Apple-nel a labda.

• csorbajeno

veterán

válasz Timer #3 üzenetére

Nekem anno Omnia 2-m volt, már az is AMOLED volt. Azt se tegnap adták ki. ;)

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #38 üzenetére

pár hónapig egy csúcskategóriás Galaxy S telefont használtam, pont az aktuálisat. nem tudta a FaceTimeot sem az AirPlayt. nem volt rá pár fotós app amit iOS-en megszoktam. miért nem voltak ezek benne a csúcs készülékbe? hiszen fentebb azt állítottad hogy egy csúcskészülék arról szól hogy mindent tud.

Mondjuk hogy pont Te beszélsz Apple fanatikisként vallásról és az ezzel kapcsolatos elvakultságról, az finoman szólva is röhejes!

talán én kezdtem belepofázni az életedbe hogy neked elég lenne egy iPhone is? én kezdtem megmondani neked, hogy SZERINTEM mik a szükségleteid? ja nem. én azt mondtam, hogy én elégedett vagyok az Xs-el és nem égeti a zsebem a pénz hogy mindenképpen új telefont vásároljak. erre te megmondod nekem hogy igazából vegyek inkább egy középkategóriás androidot mert szerinted nekem az mindenre elég lenne.

és én vagyok a fanatikus szerinted.

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #38 üzenetére

helyes, nincs kedvem vallási fanatikusok hozzászólásaira válaszolni. nekem ne mondd meg, hogy mire van szükségem és hogy mit kellene vegyek szerinted. köszönöm. már azt hittem hogy megszabadultam a jehováktól, erre IT fórumon is jönnek az emberek megmondani hogy mit kéne tennem és hogy kéne élnem az életem vallási alapokon.

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #33 üzenetére

inkább nem érdekel a továbbiakban. ha nem sikerül elfogadni hogy valaki nem specifikáció alapján veszi a telefonjait hanem szoftver alapján akkor nem fogunk tudni közös nevezőre jutni. kurvára nem érdekel, hogy 20gb ram, meg 200 wattos töltés, meg 300hz kijelző. ha a szoftver alatta számomra kényelmetlen, és nincsenek meg a szolgáltatások hozzá amik számomra jól működnek. akkor nem sokra megyek vele hogy 2 óra alatt vagy 10 perc alatt tölt fel az a tárgy 100%-ra. nem hiszem hogy túl bonyolult dolgot fogalmaztam meg. én megveszek 3-4 évre egy iPhonet, és elégedetten használom ez idő alatt. droidos ismerősök többségénél meg az évenkénti 2-300 közötti cserét látom. tényleg sokkal jobban járnak... biztos jó is lehet ha évente cserélgetni kell.

törölt tag

válasz Timer #27 üzenetére

Totálisan igazad van egyébként, kár ebbe beleállni, sokan vallást gyakorolnak egy-egy gyártó irányába ez sajnos ilyen, illetve sokan csak az exhibicionizmus miatt fordulnak a prémium kategória felé, "mert mások mit mondanak". Van egy üzleti partnerem, híres zenész Ő ezt úgy oldja meg, hogy az aktuális csúcs Iphone a kávézóban ki az asztalra, a zsebben meg a jól bevált nyomógombos Nokia, amit igazából használ. Mert egy megbeszélésen mégiscsak ciki a ficsúrok szemében a nyomógombos telefon, máris komolytalanná válik a partnerek számára. Ez van. Sajnos a képmutatás világát éljük, felesleges ebbe belemerülni. :)

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #27 üzenetére

a BMW flagship modelljeiben már régen 5-600lóerő van. lemaradtál. az 50-80 milliós autókat pedig soha nem az átlag emberek vették. :) ma már egy ford fiesta is alap 100LE-vel jön ki. azt veszik az átlag emberek.

tehát jól értem, ha elégedett vagyok az Xs-el és 3-4 évente veszek új iPhonet akkor nekem szerinted elég lenne egy középkategóriás androidos telefon is. értem. köszönöm, hogy megmondtad nekem hogy mire van igazából szükségem.

a valóság az, hogy nem: nem lenne elég. nem szeretem az androidot.

oneplust azért sem vennék mert túl nagy. bocsánatot kérek emiatt is. sajnos nekem túl nagy telefonokat gyártanak. a legközelebbi iPhoneom valószínűleg egy 13 mini lesz, vagy ha lesz 14 mini akkor az. sajnos a OnePlusnak nincsenek ilyen méretben telefonjai szóval sokra nem mentem ezzel. az android pedig nem tetszik. nem szeretem.

• GreenGoblin

őstag

válasz Timer #18 üzenetére

Túlárazott, szemét, ösztönzik másokat? Te miről beszélsz?
    De legalább bevallottad, hogy trollkodsz!
    Az őszinteséget becsülöm, viszont ez ÁSZF-be ütközik ugye tudod, szóval nem kéne ezt erőltetni. :R

• PavelVagyok

junior tag

válasz Timer #23 üzenetére

jó, de mikor van értelme annak? hamarabb megszűnik a sw támogatás az ilyen készülékek nagy részénél. vagy mire kell? minél több játékot tárolni? vagy visszamenőleg 1 hónapra ne töltsenek újra a weblapok? az átlag embernek nem feltétlenül van erre szüksége. én pl nem érzem azt a telefonomon hogy nagyon nagy szükségem lenne a 120hz-re jelenleg, pedig már láttam 90-120-144hez droidot. ott sem tetszettek az animációk, és néha ugyanúgy röccent (tehát nem akadozott mint egy szar, csak néha meg-meg röccent). a görgetés ugyanúgy nem tetszett iOS-hez képest, a rendszer ugyanúgy nem jött be. hiába volt magas a képernyőfrissítés, nem éreztem úgy hogy ezért le kéne cserélnem a telefonom. ha a következő iPhoneba 120hz kijelző lesz amit megveszek akkor köszönöm szépen, fasza meg minden. de nincsenek emiatt álmatlan éjszakáim az biztos. elégedett vagyok a nem tudom hány éves Xs-emmel is. kapni fog egy hivatalos márkaszervizben elvégzett akkumulátor cserét és jó lesz még 2 évig. (nem, nem rendelem meg íbéjről az utángyártott fost és csinálom meg én magamnak a 400 ezres készüléknél)

• PavelVagyok

junior tag

hamarabb volt az iPadbe 120hz kijelző mint bármelyik nagy nevű márka tabletjébe. :) úgy gondolod képtelenek belerakni?

+1 kérdés, androidon már régóta elérhető a 144hz, az új androidon mégis célkitűzések között szerepel hogy javítsanak az animációk folyamatosságán. minek? ha már eddig is is smoothabb volt 144hzel minden mint 60on?

ram... nézd meg mit tud egy olcsó és mit tud drágább memória. pl sd kártyánál is. vedd meg a 2 dolláros 64gbos noname szart. nem lesz ugyanaz mint egy 10-20 ezres márkás. pedig hát a kapacitás alapján megkéne egyezniük..

• roli543

őstag

“Persze abban igazad van, hogy a 20-30 ezres androidos csodák nem tudják azt, amit az éppen csúcs iPhone. Néha sajnos még többet is (töltés sebessége, felbontás, RAM mennyiség, akku kapacitás)” - azért kicsit álljunk már meg. Megint bele esünk abba a hibába, hogy nem androidot hasonlitunk össze iOS-el hanem gyartókat. Tök más a ket szoftver. Minek az iPhone-ba 16gb ram ha felesleges… minek 4K kijelzo ha felesleges… az Apple a valamivel kisebb akkuból is kihoz annyit mint sok gyártó másfélszer akkorából (a minit most ne nézzük). Igen, lehet hogy régen innovatívabbak voltak, okes. De kérlek mondj most valamit, amit eddig senki nem tett bele telefonba, és égető szükség lenne. Azt is aláírom, hogy az Android nyíltabb rendszer, több lehetőség van venne. Az iOS zártabb, ezáltal biztonságosabb, jobb az ökoszisztéma. Ha neked ez nem tetszik, no para, ne használd. De attól nem kell fikázni, mert világon emberek millió pedig szeretik…

• GreenGoblin

őstag

válasz Timer #1 üzenetére

Elég gáz hogy minden egyes Apple hírnél mikor jön egy újítás az elsők közt jön egy ilyen hozzászólás, hogy ezt a konkurencia már ezer éve tudja meg hogy majd bejelentik mint újdonságot, ami igen újdonság…nekik, igen fejlődés…nekik!

• vicze

félisten

Ezt már megoldották. Super Retina XDR lesz. :) Most ugye csak Liquid Retina XDR.

Amúgy tabletben már az első Tab S is OLED volt (2014), nem 3éve az sehogy se.

• hemaka

nagyúr

OLED és OLED között is van különbség, ráadásul azt is fejlesztik attól még, hogy az elnevezése nem változik.

• janeszgol

félisten

válasz Timer #3 üzenetére

Nekem 2013-ben (S3, az S4 akkor szeriahibas volt meg).
    Az en figyelmemet nem ez keltette fel. Hany oledes LG telo van? Igen ugy van, keves. Miert nem alkalmazta a gyarto? Jo IPS paneleket szallit ( bar sokszor gyenge fenyerovel, ez alol az iPhone-ok a kivetelek), de konyorgom. Lehetett volna mondjuk a Q60, K61 oled. De akar a K41s.
    Vagy akkor a Velvet, ha az elobbiek tul alsosak.
    Igaz az LG legtobbszor kihagyta a kozepkategoriat, also volt meg csucs.
    Lehet ez volt a veszte. Egy jo kozepkat oleddel. A Velvet keson jott.

• gattolino

senior tag

Első Samsung Galaxy 1 telefonom 2011 decemberében vettem. OLED kijelzős volt.. :DDD
    Milyen évet is írunk? Nem 2012-t?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés