- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
bigmasterg #135 üzenetére
Még az androidos élet elején (értsd valahol a 2es droid körül, a Symbian S60 bukdácsolásakor) kezdtem el droidos telefonokat használni. Már a legelején is imádtam mókolni velük, ROM-olgatni, a problémákat megoldani. Szerettem, hogy tényleg testre lehet szabni a rendszert. De az évek alatt ez a ‘szenvedély’ elmúlt. És elkezdtem egyszerűsíteni.
Kipróbáltam minden verziót az egyszerűsítésre, hogy minél jobban átjárható legyen a telefon-tab-pc vonal, de egyszerűen nincs más, nincs jobb megoldás, mint az Apple cuccai.Próbáltam hatvannyolcmillió féle felhőt, alkalmazásokat pc-n, hátha sikerül. De rájöttem, hogy az android-android (mobil-tablet) vonal se járható át, még akkor sem, hogy ugyanarról a gyártóról beszélünk.
-
kakuk.tamas
addikt
Ha iMac-ből nem is fogy sok, de Watchból, és iPadből fogy szépen. Ahogy egyre több ember vesz MacBookot is, legalábbis ahogy a Facebookos csoportokban tapasztalom.
Az iMac helyhez kötött dolog, az emberek pedig egyre inkább a mobilitásra vannak kényszerítve.
Régen a Huaweit istenítettem, még a Mate20 Pro időkben (volt is mellé Huawei Watch-om), aztán jött a P40 Pro+MateBook ami mellé egy Samsung GWA2-t használtam.
Aztán jött az Alma, és rájöttem, hogy ez így összességében jobb. -
kakuk.tamas
addikt
Itt làtszik, hogy mekkora sóherek az emberek…
Megveszed a telefonod több százezerért és youtuberól letöltött mocsok minöségű zenét hallgatsz… Filmeket netről töltöd ahelyett, hogy megvennéd/kikölcsönöznéd. És ezeket hozod fel példának.Az Apple boltjában ha nagyon akarok veszek 70-400 forintért csengőhangot. Ennyit nekem bőven megér, főleg, ha ezzel is támogatom az adott előadót. A zenéit streamelem, így nagyobb a valószínűsége, hogy legközelebb is lesz pénze csinálni zenéket.
A filmeknél szintúgy, most mozik hiányában méginkább.Nem az ilyeneken kell spórolni… Az drága kocsidra se úgy lopkodod össze a cuccokat, vagy a legolcsóbbat veszed meg.
Mobilon a hátteret nagyon sokat nézi egyébként az ember. Általában feloldás után azonnal megnyit egy appot….🤷♂️
Az említett widgetek ahogy írták elérhetőek..Egyébként a 12-es szériában OLED a kijelző, és az egyik legjobb a SoC. Mi ezen a középkategóriás? Ez nem Android, hogy kelljen alá 1258GB RAM.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
pusszycat #115 üzenetére
Felsőkategóriás droidos telefonjaim voltak, én is fikáztam az Applet, aztán decemberben megvettem életem első iPhone-ját, mert elegem lett a tepsikből.
És nem értettem magam, hogy mi a franc bajom van az Applelel meg az iOS-el, meg úgy az egésszel.Amit jelenleg az Apple tud, olyan másik gyártó nem.
A Samsung se tud mit kezdeni magával, most kap észbe, hogy elcseszte az okosóra vonalát (ezért vált Tizenről és szerintem ezzel nyírja ki végleg az órás vonalát), és egyszerűen neki sincs egy jól működő ökoszisztémája. Ami azért gáz, mert tizenxéve az Android a fő vonala…Lehet szidni az Apple, de tök hülyeség. Amit eladnak, az tényleg profi. Ha nem is hardveresen, de szoftveresen magasan verik az összes gyártót.
-
kakuk.tamas
addikt
Az LG nagy felületű (értsd tv) OLED gyártásában a király, míg a Samsung a kicsibe (értsd mobil és tablet). Ez ilyen egyszerű, nem lehet mindenki mindenben jó.
(Nem mellesleg szerintem az LG telefonos OLED-jel jobb a Samsung SuperAmoledjánál. Tapasztaltam, hasonlítgattam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest