- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
kakuk.tamas #116 üzenetére
Nekem 1,5-2 évig volt céges iphone-om, a privát android mellett.
Igen, iphone hülyebiztosabb, tán' stabilabb is (bár azért iphone is meg tud hülyülni néha, illetve volt imac-em, az is ugyanúgy le tudott fagyni).
Szóval igen, apple egységesebb felületet nyújt a készülékein, jók az animációi, egész korrekt a felhasználói élmény. Összességében minsőgéi termékek, de sosem tudtam igazán megszokni és megszeretni. Nekem az android jobban kézre áll, lehet mert azt ~10 éve használom. -
válasz
kakuk.tamas #132 üzenetére
Az óra az jó példa, abból tényleg elég sokat látok. Nem csoda, szerintem kábé az az egyetlen termékük az iPad mellett, ami még mindig inmovál. Teszem hozzá még egyszer, szerintem! Az M1 nagyon jó irány, szintén bizakodásra ad okot, de hatalmas falat kilépni az x86 mezőből, várjuk ki hogy mi is lesz a vége (azért az Intelre váltás se volt egy fáklyás menet).
Ugyanakkor egy óra és egy telefon önmagában még nem ökoszisztéma, bár tény, hogy kezdetnek jó. Az látszik, hogy Nálad megvan minden elem, de nem Te vagy az átlag, ezt szerintem tudod.
Stateman: ha akartad volna, már régen értenéd, miről írtam. Jól láthatóan nem akarod, részemről ez ennyi.
-
GEIL
addikt
válasz
kakuk.tamas #127 üzenetére
Megértelek és semmi gond.
Az aláírásodat végigolvasva csak úgy pörögnek a "sok sok százerzek"
(cakk pakk kb 1,4 millio Ft minimum).....amivel nincs is problémám, irigység meg főleg nincs....de el kell fogadnod azt is hogy a többség nem engedhet meg ilyen eszközöket magának.....-internetem otthon 64/8 Mbit + 104 Tv csat és 5.190-et fizetek érte....
-mobil előfizu párommal együtt 6.630 Ft (a 2 előfiz.)....neked vagy magenta van, vagy voda red és minimum 15-20 rugó a havidij is.......Ez olyan mint szegény embert kaviárral és lazaccal kínálni........
Tehát én egy csengőhangért nem fizetek 400 Ft-ot
XD sóher = spórol, mert kénytelen.
-
kBika
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #116 üzenetére
Talán a samsung is kezd rájönni, hogy ha nem csak a telefonod remek, akkor sokkal többet kaszálhatsz.
Nekem ez volt a legnagyobb gondom, hogy önmagában a telefon tök jó, de ha bármi más tableted vagy laptopod van akkor már nincs egységes megoldás. Az apple ebben ver mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest