Új hozzászólás Aktív témák
-
PavelVagyok
junior tag
igen, én is észrevettem már. sajnos évről évre semmi mást, egyedül csak a procokot cserélgetik benne. mindegy lenne, ha elküldenék postán hogy magunknak cseréljük ki. hihetetlen pofátlanok. ha már az 1000 wattos töltést beleraknák akkor azt lehetne mondani hogy valami, de egy nagy nulla az egész. 20-30ért ugyanazt tudják wishről rendelt androidos telefonok mint egy 800 ezres iPhone. szomorú, szegény Steve biztosan forog a sírjában.
bezzeg a többi gyártó évről évre szétinnoválja és megváltoztatja az életünket minden egyes új csúcsmodelljükkel.
-
PavelVagyok
junior tag
illene lenne már tudnia mindenkinek a 3-4, de inkább 500 wattos töltést. ebben a xiaomi is rendesen le van maradva. eléggé elavultak sajnos mostanában a töltési technológiák a gyártóknál. az apple termékei egyenesen semmire se használhatóak így sajnos.
este alig tudok aludni amiért nem 8 perc alatt tölt fel hanem 2 óra alatt. (8 órát alszok egy este, így sztem érthető miért lenne szükség arra hogy 1-2 perc alatt 100-ra töltsön.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest