- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
"némelyik tud radarképet is keríteni (mondjuk főleg Európát egyben)"
Ne keverd össze a csapadék térképet, és a felhő képeket.
"még az is lehet hogy csináltatnak egy saját iPhone alkalmazást előbb-utóbb"
mikor?
Nekem ezzel ez minden problémám, hogy mikor?
Amúgy a flasht én is beszívtam, mert a Skyfire ami tudta natívban kezelni, az valamiért lerúgta a magyar piacot a hátáról, és nem működik -
moonman
titán
hát ez egy elég félresikerült analógia lett. vagy szerinted minden Apple store-ral szemben nyíljon egy Flash-bolt, ahol zsebben hordható Flash Player-t árulnak?
a Flash jelenleg a weboldalak 80-90%-án jelen van, az Apple pedig személyes indíttatásból nem engedélyezi a mobiljain ezen tartalmak elérését.
szerintem egyébként nem az eu-szabályozás kéne, hogy észhez térítse az Apple-t, hanem a vásárlóknak kéne átfáradni a szemközti boltba és venni egy jókis Android/Windows/akármimás mobilt. de már megszokhattuk, hogy néhány embernek az is az elithez való tartozást és a tömegből való kiemelkedést jelenti, hogy nála nem működik a szarfos Flash.
"miért feltételezi mindenki, hogy az Applenek kötelező lenne integrálnia az Adobe pluginját?"
jelenleg ott tartunk, hogy semmilyen módszerrel nem tudod használni, nemhogy integrálva lenne. vagy akkor hirdessék úgy, hogy "a teljes web akár 20-25%-át böngészheted".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest