Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
szerintem semmivel nem ócskább, mint a html5, emberemlékezet óta nem láttam Flash-től fagyó böngészőt (pedig szarfos IE-t használok), és érdekesmód Mac-en is csak a Safari szarja össze magát minden 10 percben, Chrome-mal alig van probléma.
a végső megoldás úgyis a Silverlight lesz.
-
moonman
titán
ha nem tűnt volna fel, az Apple-re az utóbbi időben meglehetősen rájár a rúd. talán nem véletlenül. és mi is a baj azzal, hogy többek is osztják azt a véleményt, hogy le kéne állni azzal a felfogással, hogy ők szarják a világot?
szerintem szóljál be (An)Dante-nek is, hogy ne írjon már ilyen Apple-fikacikekket. legyél kemény, csoki.
-
moonman
titán
hát ez egy elég félresikerült analógia lett. vagy szerinted minden Apple store-ral szemben nyíljon egy Flash-bolt, ahol zsebben hordható Flash Player-t árulnak?
a Flash jelenleg a weboldalak 80-90%-án jelen van, az Apple pedig személyes indíttatásból nem engedélyezi a mobiljain ezen tartalmak elérését.
szerintem egyébként nem az eu-szabályozás kéne, hogy észhez térítse az Apple-t, hanem a vásárlóknak kéne átfáradni a szemközti boltba és venni egy jókis Android/Windows/akármimás mobilt. de már megszokhattuk, hogy néhány embernek az is az elithez való tartozást és a tömegből való kiemelkedést jelenti, hogy nála nem működik a szarfos Flash.
"miért feltételezi mindenki, hogy az Applenek kötelező lenne integrálnia az Adobe pluginját?"
jelenleg ott tartunk, hogy semmilyen módszerrel nem tudod használni, nemhogy integrálva lenne. vagy akkor hirdessék úgy, hogy "a teljes web akár 20-25%-át böngészheted".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest