- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
szerintem semmivel nem ócskább, mint a html5
szerintem de
de a megfelelo topicban ezt mar kiveseztuk. az egyik legfontosabb kulonbseg, hogy a HTML5-ot tudja jobb vagy rosszabb minosegben implementalni egy browser, tehat ha nem tetszik, hasznalok masikat, mig a flash eseteben nincs eletkepes alternativa, ha tetszik ha nem, mindenkepp az adobe playert kell hasznalnod, ami egyedul windowson hasznalhato valamennyire (de a gepigenye ott is borzalmas, a parom nem tudott egy tok egyszeru 2D-s jatekkal jatszani a 800 MHz-es gepen, mert olyan lassu volt)rdekesmód Mac-en is csak a Safari szarja össze magát minden 10 percben,
ez baromsag, nekem pl. napok ota megy folyamatosan a Safari ugy, hogy az egyik fulon egy flash jatek van megnyitva
igen, el szokott hasalni neha (az 5-os verzio sokkal gyakrabban mint a 4-es, az betonstabil volt), de a 'minden 10 perc' tipikus ordas hazugsaga végső megoldás úgyis a Silverlight lesz.
en egyaltalan nem hiszek benne, de az esely megvan ra, par ev mulva meglatjuk -
madgie
titán
Konkrétan nem ezzel a hírrel van a bajom, itt érthető, ha valaki állást foglal. De majd X hsz múlva ez is átmegy a mé' nincs blútúsz fájlküldés a szifonban, nézd csak, ezen a linken ötször betonhoz b*sszák a szifont, berepedt, hűdesz*r és mé' csak fingós appok vannak az app store-ban hülyeségfokozatra. Ez a baromi unalmas. És mindig ugyanaz a pár okos kolbász csinálja a fesztivált. Ezt nemkén'.
#49: egy ideje van nálam egy mekkmini, egyszer nem fagyott a Safari. Ez csak két dolgot jelenthet: mégsem olyan ótvar, illetve én nem nagyon tévedek flash-es site-okra
(más kérdés, hogy egy mezei utorrent-től meg kernel panicot adott)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest