- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
"némelyik tud radarképet is keríteni (mondjuk főleg Európát egyben)"
Ne keverd össze a csapadék térképet, és a felhő képeket.
"még az is lehet hogy csináltatnak egy saját iPhone alkalmazást előbb-utóbb"
mikor?
Nekem ezzel ez minden problémám, hogy mikor?
Amúgy a flasht én is beszívtam, mert a Skyfire ami tudta natívban kezelni, az valamiért lerúgta a magyar piacot a hátáról, és nem működik -
Szerintem lehet szidni a flash-t és az Adobet (nekem is néha a tököm tele vele), de azt el kell fogadni, hogy az elterjedtsége még akkora, hogy nem lehet figyelmen kívűl hagyni. . .
Majd ha a penetrációja 5% alá csökken, akkor le lehet szarni. Addig szerintem nem igazán meggyőző az, hogy lesz majd valamikor HTML5, meg Silverlight, meg miszösz.
Dare mondta a Google stock cuccát, nekem pl. a met.hu radartérképe az érdekes, vagy az idokep.hu radartérképe. Miután sokat közlekedem busszal/vonattal és nincs két milliós mobil esernyőm (még), szeretem látni főleg zavataros időben hogy mikor hullik rám a mennyei manna. Mind a kettő flash alapú.
A hír szerintem jogos, mert így tényleg ellehetetlenít egy gyártót a saját platformján az Apple.
Meg is értem őket, a flash közvetett konkurenciája az iAdnek vagy az AppStore-nak (alap szinten).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest