- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Nem az a fanboykodás, hogy szereted a Sony-t, hanem hogy úgy alkotsz véleményt valamiről, hogy soha nem próbáltad ki.
És ezt a negatív véleményt hozod fel, hogy valami mást jobb színben tüntethess fel. Az Xbox rossz, mert tucatlövöldéje van, bezzeg a Sony! Ez a fanboykodás. Én pl. soha nem tudnék véleményt alkotni úgy valamiről, hogy azt nem próbáltam, mert lehetetlen.
Amit a kommented végén írtál, fél év alatt egyszer sem tapasztaltam, kivéve a store néhai laggolását, az tényleg előfordul, de az sem vészes. Nekem is mondtak ilyet hogy hamar merül a PS4 kontroller, terhelés alatt süvít mint egy repülő, crashel, stb. Előfordulhatnak, de én is mondhatnám hogy Xboxon ilyen nincs, az csak működik. Remélem érthető miről beszélek. Nah, abba is hagytam.
-
kazuma921
aktív tag
Értem. De akkor miért tucatlövöldözöl le valamit, amiről fogalmad nincs? Most nem az Xbox brandet akarom védeni, vétettek ők elég hibát, lehet miért szidni őket. Fanboyok viselkednek így. Ne légy fanboy. A többi a te dolgod. Én is írhatnám hogy tucatopenworld a horizon, mert nem vagyok fanja a műfajnak, de nem teszem...
(Rühellem az ilyen hozzáállást, nem bírok elmenni mellette. Ha megsértettelek, akkor elnézést, és nyugodtan reagálj, nem fogom folytatni, mert nem akarom felesleges vitával ennél jobban szétspammelni a topikot. További jó JÁTÉKOT.
)
-
kazuma921
aktív tag
Nem kötekedni akarok. Annak fog tűnni, de nem ez a célom. Írtad hogy a Halo tucatlövölde: Tudnál ajánlani más játékot, ami hasonlít a Halo-ra? Mert én a 2002-2005 közötti Halo copy-kon kívül soha életemben nem láttam olyan FPS-t, mint a Halo, pedig az FPS a kedvenc műfajom. Csak szeretnék több játékot, ami olyan mint a Halo, ezért kérdezem. Véleményem szerint inkább a CoD szerű FPS a tucatlövölde, a Halo nagyon nagyon más. SZERK.: Játszottál már Halo-t?
Az elemekkel pedig senki nem xarakodik, akinek van egy kis esze. Én 3000 Ft-ért vettem egy újratölthetőset, ami tovább bírja mint haverom zsír új Pro-hoz kapott PS4 kontrollere, illetve nála már krepált be PS4 kontroller AKKUMULÁTORA. Értem a véleményed, és elfogadom, de xarakodásnak nem nevezném.
-
kazuma921
aktív tag
Ha valakinek nehéz elképzelnie miért vett valaki Xbox One-t PC vagy PS4 helyett, itt a saját példám.
Ezek csak az én szükségleteim, véleményeim. Ha valaki nem bírja elviselni, kenje be a szemét erőspaprikával, gyújtson gyertyákat, és imádkozzon Molochhoz, hogy több legyen a PS4 eladás a következő hónapban is.
PC
- A PC mocsok drága, egyszerűen most nem éri meg. A videókártya árának feléből lett meg az Xbox One.PS4
- A vissza kompatibilitás nem csak azért jó mert játszhatsz korai genes játékokkal, hanem mert a következőn is megteheted ezt. Ez amolyan "future proof" dolog, nem kell játékokat újravásárolni, meg kukázni, ha meghal az előző konzol. Na ez PS4-en nincs, és már a PS3-on is mocsok mód idegesített, hogy megvan a Last of Us például, de ha PS4-et vennék, akkor ÚJRA MEGVEHETNÉM UGYANAZT A JÁTÉKOT, amit kb 3 hónappal ezelőtt vettem a storeban. A PS3 se él örökké.- A PS4 kontrollerről állandóan lecsúszik az ujjam, nem bírom forgatni az analógot.
- Nem érdekelnek a PS4 exkluzív játékai. A pókember nagyon jól néz ki, de nem vagyok híve a "filmszerű" játékoknak, ahol néha több cutscenet kell nézni, mint játszani. Az Uncharted 4 is bejött amikor játszottam havernál, nagyon igényes, tök jó film volt.
Ilyen esetekben mi marad hátra? A PS4 idegesít /nem tartom rossznak, de ha generációváltásnál nem játszhatnék a régi játékaimmal, nekivágnám a falnak az egészet/, a PC drága, marad a Box. Megvettem, és nem is tudtam hogy van EA Access, GamePass, és azt sem tudtam hogy csomó klassz Microsoft cím van rajta, amikkel végigtoltam, és tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest