- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
kazuma921 #83 üzenetére
Játszottam Halo-val. Semmi maradandót nem nyújtott. Egy nap alatt végigtoltam mert annyira vártam, hogy jó lesz. Sokan istenítik, ezért kíváncsi voltam. De semmi mas nem maradt meg bennem róla, mint hogy ugráltam a hóba és lőttem a színes biszbasz ellenfeleket benne. Ugyan olyan tucatlövölde mint a Destiny.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
kazuma921 #93 üzenetére
"Nem az a fanboykodás, hogy szereted a Sony-t, hanem hogy úgy alkotsz véleményt valamiről, hogy soha nem próbáltad ki.
És ezt a negatív véleményt hozod fel, hogy valami mást jobb színben tüntethess fel."
Metacritic user score-ok. 5-6 pontos MS címek vs. 8-9 pontos Sony címek.
Szóval mit akarok én jobb színben feltüntetni?Vagy pl. konzol eladások. Szerinted viccből áll ilyen szarul az Xbox?
Itt sem értem, mit akarok jobb színben feltüntetni.Van 1-2 FPS-ük, meg kiadtak pár early access színvonalú (indie) játékot. Ja meg a Forza.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
kazuma921 #88 üzenetére
Azért, mert a szememben tucatlövölde.
A Doom-ot is oda-vissza dicsérték, hogy az "év fps-e", stb., aztán max 1-2 órát tudtam vele játszani, mert meguntam."vétettek ők elég hibát, lehet miért szidni őket. "
Én egyáltalán nem szidom őket. Egy forintot nem költöttem el MS konzolra. Miért kellene őket szidnom?
Az meg szerintem nem fanboy-kodás, hogy jelenleg sokkal jobbnak tartom a Sony-t.Nem sértődtem meg amúgy. Nem is lett volna miért.
De azt továbbra is tartom, hogy egy normálisabb PC mellé teljesen felesleges egy Xbox.
Az EA access miatt sem vagyok hasra esve (PC-n is lemondtam, mert kb. 4 hónapja nem indítottam el EA játékot), mert talán 2-3 olyan cím van benne, amit rosszabb napokon elő is veszek. De ezeket már rég megvettem PS4-re pár ezer forintért akcióban. Minek fizessem a havidíjat is?
Talán még a Gamepass, amiben látok némi fantáziát, de ott is az a helyzet, hogy a normálisabb címeket már vagy hozzá vágták a néphez PS Plus keretein belül (Metal Gear, Mad Max, stb.), vagy megvettem 80%-os akcióban bagóért.
Ahogy nézem, azért a Sony sem hülye. Mióta létezik a gamepass, azóta szép sunyiban kiszedik az értelmesebb címeket a listából, és azokat adják PS Plus mellé.A rendszer működéséről meg annyi szépet hallottam (ha kevés a hely a merevlemezen, akkor gyakorlatilag lerohad az egész, mert menteni sem tud, vagy sikerül visszatölteni a játékot alvó módból, vagy nem, akadozó, szaggató menü, stb.), hogy a hátam közepére nem kívánnám.
A PS meg csak működik, és kész. -
-
válasz
kazuma921 #72 üzenetére
Ez egy védhető álláspont, ha valakinek fontos a visszafelé kompatibilitás, akkor ez az előnye egyelőre tényleg megvan az Xboxnak.
(#73) RareParrot Az Othersideban beszéltek róla Phelanék, hogy az előző generációt az Xbox nyerte. Erősebb is volt a konzol a PS3-nál és többet is adtak el belőle. A PS3-ba valami Nvidiás chipset került, amit gyorsan valami meglévő megoldásból kukáztak elő bele és nem egy custom megoldás lett. Erről volt a Digital Foundrynak múltkor egy videója, ahol elmondták, hogy elméletileg erősebb volt a PS3, de a gyakorlatban ez nem volt így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rövid előzetesen a Solo Leveling: Arise (PC, Android, iOS)
- Nintendo 3DS és DS topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest