- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
szupermacs #300 üzenetére
Látom a szövegértés az ilyen múlt századbeli fícsör sokaknál...
-
válasz
szupermacs #303 üzenetére
Ha a 4k a fontos neked, akkor az Xbox One X a te hardvered.
Egyébként igen, 1080p-ben a 60 fps reális kb. minden játékban azzal a kártyával.(#305) szupermacs Ha teljesen nélkülözni tudod az egér + billentyűzetet, akkor valóban jobb ajánlat lehet.
Kivéve a viszonylag drága fizetős multiplayert, azt a mai napig nem bírom megérteni mondjuk.
-
válasz
szupermacs #300 üzenetére
A One X árából kiadja pl. egy Ryzen 3 proci + olcsóbb alaplap + GTX 1060-as kártya kombóra. Úgyhogy most pont hogy van miből válogatni, ráadásul a videókártyák árai is normalizálódtak.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
szupermacs #265 üzenetére
Teljesen úgy beszélsz, mintha eddig soha nem lett volna PC-je annak, akit érdekelnek a játékok, most meg hirtelen nagy dilemma lenne mindenkinél, hogy melyiket vegye. PC-t, vagy konzolt.
Az árak kb. tavaly ősz körül vadultak meg, viszont a jelen generációs VGA-k már bő 2 éve kint vannak.
1-1 akció keretein belül simán vettél mondjuk egy GTX 1080-at a One X árán.
Procit meg nem szokás évente cserélni. Egy i7 2600K, vagy 3770K is tökéletesen megfelel a mai napig játékra.
Azok meg hány évesek? -
narumon
őstag
válasz
szupermacs #213 üzenetére
Akiket én ismerek azoknak pont egyiknek sincs gamer PC-je, a konzolt játszani veszik és nem gamer PC mellé.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
szupermacs #243 üzenetére
Sajnos komoly szerzői jogi problémákba futna a egész, ezért sem kezd bele senki. Pedig egyszerű lenne a technikai háttere, és szerintem jó is lenne. De jogilag az opensubtitles oldal is illegális.
-
Ed_007
aktív tag
válasz
szupermacs #241 üzenetére
Köszönöm!
-
idegen lény
addikt
válasz
szupermacs #237 üzenetére
Ne dobd ki! Add nekem, jó lesz papírnehezéknek.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
szupermacs #232 üzenetére
De jó. Csak ebben az esetben miért olyan nagy előny?
Akcióban kb. bármelyik remaster-t megkapod pár ezerért PS4-re is. -
Madwe
nagyúr
válasz
szupermacs #232 üzenetére
mondjuk ezt sose értettem, ha volt előd, s van hozzá még játék, amivel még játszani is akarok, minek adtam el az előzőt
? persze nyilván van akinek ez szempont, s nem baj ha valami ezt támogatja (nomeg értem én h xboxra nincs játék, ezért fontos a prevgen támogatása
)
-
idegen lény
addikt
válasz
szupermacs #229 üzenetére
Ezt a kifejezést kerestem, hogy "automata fordító"!
-
idegen lény
addikt
válasz
szupermacs #227 üzenetére
De ez nem nyúlna bele a játékba, hanem mondjuk az eredeti nyelv alatt/fölött megjelenhetne opcionálisan csak a játék alatt, ha be lenne kapcsolva. Az eredeti szöveg garantálná, hogy ne legyenek félreértések. Ez csak egy mankó lenne, hogy ne kelljen szinte minden egyes szót kiszótárazni, ami iszonyatosan időrabló meló. Még aki jól tud angolul, az is gyakran találkozik a játékokban olyan ritka, sőt nem egy esetben szakszavakkal, kifejezésekkel, hogy csak néz bambán. A fejlesztőknek is az az érdeke, hogy mindenki megértse a játékot, és hogy minél több helyre eljusson a világon, és minél többen vegyék meg. Az ugye lehetetlen, hogy minden nyelven legyen minden játékhoz fordítás. De ha már úgyis van internet a mai konzolokban, akkor miért nem lehet azt kihasználni hasznosan? Szerintem ez hatalmas áttörést hozna a konzolok világszinten való elterjedésében. És a pénz beszél.
Sokan csak azért választják a PC-t, mert ott lehet találni magyarításokat. És ez ugye nem csak nálunk probléma, hanem világszinten.
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #213 üzenetére
Én.
De ha az Athlon II X2 240, 3 giga ram és Radeon R7 240 GDDR5 1GB gamer pc, akkor én sem. -
Carlos Padre
veterán
válasz
szupermacs #205 üzenetére
Ez például az, nem is értem te mit keresel itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest