- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
válasz
szupermacs #241 üzenetére
Köszönöm!
-
Ed_007
aktív tag
válasz
idegen lény #223 üzenetére
Ha valamelyik konzolgyártó bevezetné, hogy a hobbifordításért cserébe valami jelképes díjazást, ajándékot adna (ingyenjátékokat, meghívásokat rendezvényre, szerepeltetni a fordító nevét a játékban stb.), szerintem sokan belevágnának a feliratkészítésbe.
-
Ed_007
aktív tag
Nézegettem PS4-ről felvett Witcher3 videókat a Youtube-on. Nekem elég szaggatottnak tűnik a mozgás, ha gyorsan mozognak a karakterek, forog a kamera, fák vannak a környéken, és pláne, ha a távolban meg hegyek.
Ha van személyes tapasztalatotok, milyen a képminőség PS4-en és PC-n játszva, egymással összehasonlítva, azt megköszönném, ha megosztaná.
Tudom, hogy PC konfigurációtól függ meg minden, de ha megírnátok, hogy (például) nektek NV1060-as kártyával jobb volt a kép, mint PS4-es, vagy (például) az NV 1070-es kártyával gyengébb a kép... -
Ed_007
aktív tag
A MS-al a a probléma, hogy simán belelovalja az embereket technológiákba, eszközökbe, amelyeket aztán simán elenged, a vásárlók meg a technológiával együtt mehetnek a levesbe.
Részemről elég volt a Windows Phone bebuktatása, és a Drive-ra csalogatás után a tárhely csökkentése.
A Surface első változatát szerencsére kihagytam, és ami történt, az alapján a többit is.
A Kinect-en erősen gondolkodtam, de elborított a munka - így úsztam meg ezt a buktát is.
... és így tovább ...
Szóval köszi MS, remek ötleteket indítanak, aztán állatorvosi ló döntésekkel tesznek gallyra.
Kár, mert egyébként maradnák a Windows és ahhoz közeli vonalon, de ki akarja még sokadjára is odatartani az arcát?!?
Mindenesetre eddig nem nézegettem a PS4-et, de lehet, valóban jobb döntés egy játékra kihegyezett PC mellé venni egy konzolt és címeket, fél-egy év késéssel. Amennyit játszani tudnák, úgysem maradnék le semmiről, már van kinézve néhány tétel, amelyeket ha most kezdenék, akkor is több telne el egy évnél, mire további játékok után kellene néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest