- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
szupermacs #232 üzenetére
mondjuk ezt sose értettem, ha volt előd, s van hozzá még játék, amivel még játszani is akarok, minek adtam el az előzőt
? persze nyilván van akinek ez szempont, s nem baj ha valami ezt támogatja (nomeg értem én h xboxra nincs játék, ezért fontos a prevgen támogatása
)
-
Madwe
nagyúr
válasz
sad_Vamp #218 üzenetére
-igen, GoD nincs psre
-backword comp sincs, bár ma már kb több remastered jelenik meg mint eredeti cím
- állítólag jobb? ok... gyk. ugyanaz mindkettő stabilitásban, szolgáltatásokban. eleinte psn szar volt, azt nem vitatom.
-kontrollere jobb? ez egyrészt igen szubjektív, másrészt MÉG MINDIG lehet hozzájuk bármilyen kontrollert venni. már nem tudom hanyadszor jön elő. mindha csak a gyáriak lennének kaphatóak...
-multiplat címek nem fakóbbak psen. Ez pusztán panel beállítási kérdés, annyi h defaultból xbox más rgb kiosztást használ mint ps, de ezt két kattintás átállítani. Az h mennyire fakó/kontrasztos egy adott forrás, az 99.99% a panelen múlik. A maradék 0.01%ot pedig az befolyásolja, h hogyan állítod be a lejátszótez is annyiszor előjött, s mindig görcsbe rándul a gyomrom tőle
Utolsó mondatod sztem a leginkább igaz, havernak milye van a legmeghatározóbb a legtöbb embernél
Azátn exek, ha van ami vhova elcsábítaná illetve egyéb szolgáltatások. de azokban nagyon hasonlóak, de pl x mellett szól az ea-s előfizetéses akármi is, amúgy. biztos az is sokakat csábított oda.
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #201 üzenetére
Igen, a marketingesek az egyszerűség kedvéért elkezdték a 4kt arra használni ami nem is az. Ettől függetlenül ha valahol helyesn használják vagy különbséget tesznek, az nem baj
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #197 üzenetére
A 4k az 4096x2160 pixel míg az UHD az 3840x2160 pixel, uh valóban nem mindegy
-
Madwe
nagyúr
Nana! Az az érv a konzolok megjelenésekor volt a vásárlók, nyilván a ps4 tábor mantrája. Csakhogy egyrészt akkor még nem is létezett rájuk kb játék, pláne ex nem (van amire azóta sem
) nomeg jellemzően egy konzol megjelenésekor először a HC tech mániás emberek veszik, nekik meg nyilván fontosabb. Aki évek múlva beszerez egy konzolt, annak nyilván az tök másodlagos, jellemzően ott már a játékok mennyisége s minősége sokkal fontosabb.
Szóval annyit akartam csak ezzel mondani, h az early adopterek érvelését ne keverd a casual userekével
Sajnos vagy nem úgy alakult, h mindkettő periódust a sony tudta erősebb érvekkel alátámasztani, ami meg is látszik az eladásokon.
-
Madwe
nagyúr
Itt van a cikkben az össz eladott mennyiség világszinten, ps4 75millió, xone 30. Bárhogy is nézem az több mint 1/3
VGChartz pontatlan, az amúgy xboxnál még valami 35-40millióval számol.
Vagy az lett volna a mondandó lényege, h az utóbbi időben havi bontásban rosszabb az arány, mint eddig volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest