- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
szupermacs #213 üzenetére
Akiket én ismerek azoknak pont egyiknek sincs gamer PC-je, a konzolt játszani veszik és nem gamer PC mellé.
-
narumon
őstag
Csak én vagyok olyan elvetemült, hogy nem PC mellé vennék Boxot hanem PC helyett? Miért evidens itt hogy mindenkinek van már egy játék PC otthon ami mellé vesz egy konzolt?
Mondjuk én most nézegettem azokat a nagy exkluzívokat PS-re, kb 1-2 fogott meg annyira, hogy egyáltalán kipróbálni legyen kedvem. Aztán ott van a rengeteg "koca" játékos (bár inkább ők a Prok), nekem haverok közül többen is vannak akik 1-1 játék miatt vettek boxot és azzal nyomják szarásig (Forza, Fifa), nem is nagyon érdekli őket más. Egyébként meg SZÁMOMRA ez a generáció nem izgalmas annyira mint az előző, így nem is töröm magam egyik beszerzésén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest